merginos o kaip jus gyvas geles ir puoksteles ant torto dedat kad jos nesuvystu?
Gal galit pametet linka kur apie tai buvo diskutuota, nes as nerandu nieko apie tai
Niu ką, mano pirmasis vestuvinis
Tik aišku jis buvo ne jaunavedžių pagrindinis tortas, nes iki tokių man dar toli
Cipciuko medutis, pertepimas grietinėlė, dengimas MMG, aisingas, na o gėlės darytos iš kažkokios masės lipdymui iš viršutinės papuošimų temos, bet man ta masė visiškai nepatiko, nes neįmanoma net užlenkti rožės žiedlapio kraštelio - viskas siaubingai trupa
Tik aišku jis buvo ne jaunavedžių pagrindinis tortas, nes iki tokių man dar toli
Cipciuko medutis, pertepimas grietinėlė, dengimas MMG, aisingas, na o gėlės darytos iš kažkokios masės lipdymui iš viršutinės papuošimų temos, bet man ta masė visiškai nepatiko, nes neįmanoma net užlenkti rožės žiedlapio kraštelio - viskas siaubingai trupa
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 12, 17:52)
Cipciuko medutis, pertepimas grietinėlė, dengimas MMG, aisingas, na o gėlės darytos iš kažkokios masės lipdymui iš viršutinės papuošimų temos, bet man ta masė visiškai nepatiko, nes neįmanoma net užlenkti rožės žiedlapio kraštelio - viskas siaubingai trupa
Todel, kad cukraus pudros perdejai vandens reikejo 4 saukstu.
QUOTE(Atize @ 2010 10 12, 17:45)
merginos o kaip jus gyvas geles ir puoksteles ant torto dedat kad jos nesuvystu?
Gal galit pametet linka kur apie tai buvo diskutuota, nes as nerandu nieko apie tai
Gal galit pametet linka kur apie tai buvo diskutuota, nes as nerandu nieko apie tai
Merkiau roziu kotus i vaska,ir vyniojau i plevele koteli ,tas buvo per didziuosius karscius ,issilaike kuo puikiausia
aš irgi taip dariau...y vaška,po to y plevele ir puikiai laikosi geles...dar galima y tas kapsules kur pas gelininkes buna merkti ir kišti y torta
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 10 12, 09:34)
Vakar pasidarei ,vakar ir dengei?,nes bent jau s tai nors 12 val ja palaikau padaryta
o aš nelaikiau, aš sugebu ir tą pačią dieną padaryta apdengti, įmečiau į šaldytuvą ir sustingo
Rugiagėle, Monikute puikūs torčiukai maišiukas irgi fainuolis
darant šokoladinę masę svarbu neperkaitinti šokolado ir saldainių masės, nuo to priklauso jos konsistencija ir trapumas sakysim aš saldainius visada įsipylusi skysčius ištirpinu mikrobangėje, tada sujungiu su išlydytu skystu šokoladu ir susidedu pudrą kiekvienai savos metodikos geriausios
QUOTE(rikke @ 2010 10 11, 22:58)
Sveikute ar galėtum man pasakyti iš kur gauti maistinių dažų? Niekaip nerandu informacijos. Būčiau dėkinga jei kas pasakytų kur jų įsigyti
o koki vaska naudojat ?
QUOTE(Olesta @ 2010 10 12, 19:12)
o aš nelaikiau, aš sugebu ir tą pačią dieną padaryta apdengti, įmečiau į šaldytuvą ir sustingo
Saunu kad Tu sugebi,as nesugebu ,o likuti butent sokoladines mases as ir siaip laikau saldytuve,o ne spintutei
QUOTE(Atize @ 2010 10 12, 19:18)
o koki vaska naudojat ?
Paprasciausia ,turiu zvakiu kur dedasi i zvakides tos mazutes skidines
Sveikos, merginos,
vėl grožių pridėjote
Atnešiau liūtuką, tiksliau jo galvą
Viduje - vaisinis tortas, papuošimai - šokoladinė masė, ganašas.
vėl grožių pridėjote
Atnešiau liūtuką, tiksliau jo galvą
Viduje - vaisinis tortas, papuošimai - šokoladinė masė, ganašas.
Migle, nerealu, labai labai grazu
QUOTE(Migle79 @ 2010 10 12, 20:10)
Sveikos, merginos,
vėl grožių pridėjote
Atnešiau liūtuką, tiksliau jo galvą
Viduje - vaisinis tortas, papuošimai - šokoladinė masė, ganašas.
vėl grožių pridėjote
Atnešiau liūtuką, tiksliau jo galvą
Viduje - vaisinis tortas, papuošimai - šokoladinė masė, ganašas.
NUostabu..