Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

merginos o kaip jus gyvas geles ir puoksteles ant torto dedat kad jos nesuvystu?
Gal galit pametet linka kur apie tai buvo diskutuota, nes as nerandu nieko apie tai sad.gif
Atsakyti
Niu ką, mano pirmasis vestuvinis blush2.gif
Tik aišku jis buvo ne jaunavedžių pagrindinis tortas, nes iki tokių man dar toli blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Cipciuko medutis, pertepimas grietinėlė, dengimas MMG, aisingas, na o gėlės darytos iš kažkokios masės lipdymui iš viršutinės papuošimų temos, bet man ta masė visiškai nepatiko, nes neįmanoma net užlenkti rožės žiedlapio kraštelio - viskas siaubingai trupa doh.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 12, 17:52)
Cipciuko medutis, pertepimas grietinėlė, dengimas MMG, aisingas, na o gėlės darytos iš kažkokios masės lipdymui iš viršutinės papuošimų temos, bet man ta masė visiškai nepatiko, nes neįmanoma net užlenkti rožės žiedlapio kraštelio - viskas siaubingai trupa  doh.gif  unsure.gif  unsure.gif

Todel, kad cukraus pudros perdejai smile.gif vandens reikejo 4 saukstu.
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 10 12, 17:45)
merginos o kaip jus gyvas geles ir puoksteles ant torto dedat kad jos nesuvystu?
Gal galit pametet linka kur apie tai buvo diskutuota, nes as nerandu nieko apie tai sad.gif

Merkiau roziu kotus i vaska,ir vyniojau i plevele koteli 4u.gif ,tas buvo per didziuosius karscius ,issilaike kuo puikiausia smile.gif
Atsakyti
aš irgi taip dariau...y vaška,po to y plevele ir puikiai laikosi geles...dar galima y tas kapsules kur pas gelininkes buna merkti ir kišti y torta
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 10 12, 09:34)
Vakar pasidarei ,vakar ir dengei?,nes bent jau s tai nors 12 val ja palaikau padaryta  smile.gif

o aš nelaikiau, aš sugebu ir tą pačią dieną padaryta apdengti, įmečiau į šaldytuvą ir sustingo smile.gif

Rugiagėle, Monikute puikūs torčiukai thumbup.gif maišiukas irgi fainuolis smile.gif

darant šokoladinę masę svarbu neperkaitinti šokolado ir saldainių masės, nuo to priklauso jos konsistencija ir trapumas 4u.gif sakysim aš saldainius visada įsipylusi skysčius ištirpinu mikrobangėje, tada sujungiu su išlydytu skystu šokoladu ir susidedu pudrą smile.gif kiekvienai savos metodikos geriausios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rikke @ 2010 10 11, 22:58)
user posted image
sveikutes
noriu paklausti gal kuri bandete situos dazus  g.gif

Sveikute 4u.gif ar galėtum man pasakyti iš kur gauti maistinių dažų? Niekaip nerandu informacijos. Būčiau dėkinga jei kas pasakytų kur jų įsigyti
Atsakyti
o koki vaska naudojat ?
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 10 12, 19:12)
o aš nelaikiau, aš sugebu ir tą pačią dieną padaryta apdengti, įmečiau į šaldytuvą ir sustingo smile.gif

Saunu kad Tu sugebi,as nesugebu smile.gif ,o likuti butent sokoladines mases as ir siaip laikau saldytuve,o ne spintutei smile.gif
QUOTE(Atize @ 2010 10 12, 19:18)
o koki vaska naudojat ?

Paprasciausia ,turiu zvakiu kur dedasi i zvakides tos mazutes skidines smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

vėl grožių pridėjote thumbup.gif

Atnešiau liūtuką, tiksliau jo galvą smile.gif

user posted image

Viduje - vaisinis tortas, papuošimai - šokoladinė masė, ganašas.
Atsakyti
Migle, nerealu, labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2010 10 12, 20:10)
Sveikos, merginos,

vėl grožių pridėjote thumbup.gif

Atnešiau liūtuką, tiksliau jo galvą smile.gif

user posted image

Viduje - vaisinis tortas, papuošimai - šokoladinė masė, ganašas.

NUostabu.. ax.gif
Atsakyti