Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 12, 07:46)
Nieko nesuprantu, ka blogai padariau... vakar pasidariau su juodu sokoladu saldainiu mase. Nu kiba as ko neidejau  blink.gif ir visko suejo lasas i lasa, trupinys i trupini pagal recepta, o mase trupejo, plyso.. gerai kad man ne visa plota reikejo dengt, o tik mazais lopinukais, tai dar issisukau is padeties, bet siaip su baltu sokoladu geriau buvo... ten nors netrukinejo..  ji visiskai neelastinga buvo. Nors i gala puosimo, lyg pasitaise  unsure.gif nezinau... bet vistiek papuosiau kaip reikejo.

As pasiskaicius jusu patirti darydama sokoladine mase is vis nedejau pudros rolleyes.gif , ismaisiau, i masiuka viska supyliau, ir padejau i spintele. Dengesi gerai. Va rezultatas.

user posted image
Atsakyti
labai grazu 4u.gif jei pudros nedejai visai, ar kociojai ar kitaip tepei?
Ir kaktusiukai labai grazus 4u.gif tik per idialiai tvarkingi, as buciau kaktusiukus siek tiek skirtingesnius dariusi blush2.gif bet kiekvienam savo stilius
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2010 10 12, 10:39)
labai grazu 4u.gif jei pudros nedejai visai, ar kociojai ar kitaip tepei?

Kociojau. Atsalo ir puikiai kociojosi.
Atsakyti
QUOTE(editamm @ 2010 10 12, 08:40)
os iseina, bet ju ilgam uztenka, nes mano manymu jie labiau koncentruoti

klausiu nes tokiu neturejus ,o situos lauktuviu veza ax.gif aciu paprasysiu kad tu tirstesniu paziuretu
Atsakyti
Rugiagele,man gražu.....tik ydomu tas plokšteles vazoniui iš anksto pasidarei...?nes tentokiom atskirom apdeta?klausiu,nes savaitgaliui noriu daryti panašiai alaus bačkute.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 10 12, 13:13)
Rugiagele,man gražu.....tik ydomu tas plokšteles vazoniui iš anksto pasidarei...?nes tentokiom atskirom apdeta?klausiu,nes savaitgaliui noriu daryti panašiai alaus bačkute.....

Is karto kociojau, pjausciau ir lipdziau...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 12, 10:34)
Nu va, mano sio ryto darbelis. Bet matau, kad padekliukas netinka, nes atsispindi... realiai jis man daug geriau atrodo, nei foto... na bet ne foto ir valgys zmones  lotuliukas.gif Padekliukas tai isvis sviesus, bet foto atrodo, kad tamsus  doh.gif

Snickers tortas, sokoladine saldainiu mase. Kaktusai - keksiukai, puosti grietinele. Ziedeliai - pastilazas.

Tiesa, ideja tai Daividijos  blush2.gif

Labai daili tvorelė wub.gif labai gražiai žiūrisi thumbup.gif tik jei kalbant atvirai - kaktusų spalva man tokia per daug šviesi blush2.gif

QUOTE(miskouoga @ 2010 10 12, 10:44)
As pasiskaicius jusu patirti darydama sokoladine mase is vis nedejau pudros  rolleyes.gif , ismaisiau,  i masiuka viska supyliau, ir padejau i spintele. Dengesi gerai. Va rezultatas.

Mane labai žavi tokia paprasta elegancija wub.gif
super skaniai ir žaviai atrodantis tortukas mirksiukas.gif
Atsakyti
As jums pasakysiu paslapti topsecret.gif tokiu kaktusu isvis nebuna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 10 11, 22:25)
o želatina tirpinat kai išbrinksta?arba jau y atšalusia gal dedat  pudra?

Zelatina istirpiau isbrinkusia ir i silta dejau pudra. Nusibodo man su ja terliotis tai ismeciau viska lauk. Bandysiu siandien MMG.
Rugiagele tavo torciukas nuostabus, kaip tik mano broliui, nes jis kaktusu myletojas smile.gif Tai jauciu jo gimtadieniui reiks kazka padaryt panasaus. Gera tu cia ideja pakisai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 12, 13:32)
As jums pasakysiu paslapti  topsecret.gif tokiu kaktusu isvis nebuna  lotuliukas.gif

naują rūšį išvedei bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=rugiagele26,2010 10 12, 08:34]
Nu va, mano sio ryto darbelis. Bet matau, kad padekliukas netinka, nes atsispindi... realiai jis man daug geriau atrodo, nei foto... na bet ne foto ir valgys zmones lotuliukas.gif Padekliukas tai isvis sviesus, bet foto atrodo, kad tamsus doh.gif

Snickers tortas, sokoladine saldainiu mase. Kaktusai - keksiukai, puosti grietinele. Ziedeliai - pastilazas.

Tiesa, ideja tai Daividijos blush2.gif

na jau torciuko grazumas ir kruopstumas, tikra saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . labai labai jis man patiko, jeigu galima nusikopijuosiu.
Atsakyti
Rugiagele - lb grazus tortas 4u.gif

Po ilgos pertraukos, atnesu snickersa, dengtas saldainiu mase.
user posted image

Ta mase nenorejo kociotis, tai rankas pasitepiau aliejumi ir kaip per sviesta ejosi, lengvai viskas pasidare.
Atsakyti