Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(k.lapelyte @ 2010 10 12, 09:08)
sokoladas buvo blogas

Nepasakyciau biggrin.gif perku arba Karunos arba Pergales.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 11, 19:36)
Nes as ta dupce apdengiau vos vos. Liko 3 mazojo pirsciuko galeliai.. dar sugebek tik tiek atlikt  blink.gif beje, su juodu sokoladu visai kitokia mase gaunasi, ta prasme pudros suejo 150 g ir normali mase buvo iskart.

nu aš sudedu visą pudrą ir gal 30g plius į tą normą, aišku ji tokia skysta gaunasi, bet kaip kitaip, nes karšta būna viskas, tai kai viskas atvėsta, tai tada ir normali pasidaro. o apdengiu, tai iš pusantrod normos dengiau 28cm tortą, ir dar liko toks gabalas, bet nedidelis, bet iš normos manau 24cm apdengčiau, didesniam, tai man gali pritrūkti masės. bet čia man, kiekvienas skirtingai padarom smile.gif nu bet man ta masė nepatinka ir tiek smile.gif nežinau kodėl man labai sunku dengti su ja
Papildyta:
nu tikrai nemanau kad šokolada buvo blogas, man ir paskutinį kartą tokia masė gavosi ir nepatiko man, o šokoladą dedu tikrai gerą, ir dedu tikrai gerą pudrą. tai man ji dėl to ir nepatinka ta šokoladinė masė.
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 10 12, 09:19)
nu aš sudedu visą pudrą ir gal 30g plius į tą normą, aišku ji tokia skysta gaunasi, bet kaip kitaip, nes karšta būna viskas, tai kai viskas atvėsta, tai tada ir normali pasidaro. o apdengiu, tai iš pusantrod normos dengiau 28cm tortą, ir dar liko toks gabalas, bet nedidelis, bet iš normos manau 24cm apdengčiau, didesniam, tai man gali pritrūkti masės. bet čia man, kiekvienas skirtingai padarom smile.gif nu bet man ta masė nepatinka ir tiek smile.gif nežinau kodėl  man labai sunku dengti su ja
Papildyta:
nu tikrai nemanau kad šokolada buvo blogas, man ir paskutinį kartą tokia masė gavosi ir nepatiko man, o šokoladą dedu tikrai gerą, ir dedu tikrai gerą pudrą. tai man ji dėl to ir nepatinka ta šokoladinė masė.

As ja dengiau, nes man butent tamsios rudos spalvos reikejo. o tada dupcei kuno spalvos, tai rinkausi sias mases doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 12, 08:46)
Nieko nesuprantu, ka blogai padariau... vakar pasidariau su juodu sokoladu saldainiu mase. Nu kiba as ko neidejau  blink.gif ir visko suejo lasas i lasa, trupinys i trupini pagal recepta, o mase trupejo, plyso.. gerai kad man ne visa plota reikejo dengt, o tik mazais lopinukais, tai dar issisukau is padeties, bet siaip su baltu sokoladu geriau buvo... ten nors netrukinejo..  ji visiskai neelastinga buvo. Nors i gala puosimo, lyg pasitaise  unsure.gif nezinau... bet vistiek papuosiau kaip reikejo.

Vakar pasidarei ,vakar ir dengei?,nes bent jau s tai nors 12 val ja palaikau padaryta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 10 12, 09:34)
Vakar pasidarei ,vakar ir dengei?,nes bent jau s tai nors 12 val ja palaikau padaryta  smile.gif

Ne, as jau siandien nuo sesiu papuosiau torta tongue.gif vakar vakare mase padaryta biggrin.gif ka jus manot, tinginiauju as lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=rikke
sveikutes
noriu paklausti gal kuri bandete situos dazus  g.gif
[/quote]

Rike as naudoju lakeland parduotuveje pirktus tokius tirstus dazus- jei idomu paziuresiu kaip vadinasi - jie daug tirstesni nei sitie - jais net morengus dazo. Lakeland brangesni turbut nei Asdos iseina, bet ju ilgam uztenka, nes mano manymu jie labiau koncentruoti ir ne tokie skysti kaip Asdos. Bet man zinoma sunku spresti ko tau reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editamm: 12 spalio 2010 - 08:40
tai parodyk mums ka ten nuo 6 ryto veikei.....
o man šokoladine mase irgi nelabai patinka....mažai kada ji man gaunasi gera....o taip tai man sunku su ja dirbti.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 12, 09:37)
Ne, as jau siandien nuo sesiu papuosiau torta tongue.gif vakar vakare mase padaryta biggrin.gif ka jus manot, tinginiauju as  lotuliukas.gif

Saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 10 12, 09:41)
tai parodyk mums ka ten nuo 6 ryto veikei.....
o man šokoladine mase irgi nelabai patinka....mažai kada ji man gaunasi gera....o taip tai man sunku su ja dirbti.... doh.gif

Tigi palaukit, as dar du vaikus turiu, kuriem einu valgyt duot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 12, 09:16)
Nepasakyciau biggrin.gif perku arba Karunos arba Pergales.

as kai naudodavau tuos sokoladus,tai budavo visokiu ciudu. dabar naudoju konditerini(bet ne ta kur parduotuveje yra ,block lygtais vaidindavos, o ta kur konditerijos cechai perka)tai su juo man patinka dirbti
Atsakyti
Nu va, mano sio ryto darbelis. Bet matau, kad padekliukas netinka, nes atsispindi... realiai jis man daug geriau atrodo, nei foto... na bet ne foto ir valgys zmones lotuliukas.gif Padekliukas tai isvis sviesus, bet foto atrodo, kad tamsus doh.gif

Snickers tortas, sokoladine saldainiu mase. Kaktusai - keksiukai, puosti grietinele. Ziedeliai - pastilazas.

Tiesa, ideja tai Daividijos blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 12 spalio 2010 - 09:38
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 12, 10:34)

bigsmile.gif koks fainas biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti