sakot reik pripeizeliot blyn galėjau ateit pasitart prieš darydama, būč galėjus bilen kaip paterliot, o vakar taip stengiausi tą aisingą kuo lygiau padėliot galės bendradarbio dukra su teptukais ir draugėmis terlioti ačiū mergytės
Sakot nebuna svarios paletes cia daug ko nebuna realiai, ka ant tortu uzdedam
Simisimi84,man patiko tortas...gražiai ir skaniai atrodo......šaunuole....
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 11, 20:22)
cia daug ko nebuna realiai, ka ant tortu uzdedam
kas tiesa tas ne melas nu bet reik ir pasikabinėt negi ištisiai tik girsi kadangi niekas lievų tortų neatneša, tai kabinėjames prie visų iš eilės
[quote=Olesta,2010 10 11, 16:43]
o kad riūžavas, o kad riūžavas, nu toks per saldus atrodo bet padarytas gražiai
Monikute, kai laiko 0, tai tikrai puikus tortas...
aš irgi truputį pritrūkau laiko vakar tai darbeliai tokie šiaip sau, nei tai labai įspūdingi, nei tai labai lygūs ir tobuli... vyšninės varškės tortas su vyšniomis, pastiliažas, aisingas...
ir medutis, šokoladinė saldainių masė, pastiliažas ir saldainukai...
puikus tie torciukai, tikrai nemanau jog ka mato kepejeles paprastam nesidominciam apie tortu puosyba kazkas bus negerai. tvarkinga, skoninga, grazu. nesikabinekim prie saves be reikalo
o kad riūžavas, o kad riūžavas, nu toks per saldus atrodo bet padarytas gražiai
Monikute, kai laiko 0, tai tikrai puikus tortas...
aš irgi truputį pritrūkau laiko vakar tai darbeliai tokie šiaip sau, nei tai labai įspūdingi, nei tai labai lygūs ir tobuli... vyšninės varškės tortas su vyšniomis, pastiliažas, aisingas...
ir medutis, šokoladinė saldainių masė, pastiliažas ir saldainukai...
puikus tie torciukai, tikrai nemanau jog ka mato kepejeles paprastam nesidominciam apie tortu puosyba kazkas bus negerai. tvarkinga, skoninga, grazu. nesikabinekim prie saves be reikalo
mergaites SOS
dariau antra karta cukrine mase gelytem - nu nesigauna ji man nors tu ka NEsuprantu ka ne taip darau: isbrinkinu zelatina, pradedu deti pudra (dedu gera) ir ji man iskarto susoksta tokiais guziukais ka nori ta daryk, minkyti nebeimanoma. Bandziau atsildyti. Atrode viskas ok, bet vel pradejau minkyti ir po minutes kieta kaip akmuo
dariau antra karta cukrine mase gelytem - nu nesigauna ji man nors tu ka NEsuprantu ka ne taip darau: isbrinkinu zelatina, pradedu deti pudra (dedu gera) ir ji man iskarto susoksta tokiais guziukais ka nori ta daryk, minkyti nebeimanoma. Bandziau atsildyti. Atrode viskas ok, bet vel pradejau minkyti ir po minutes kieta kaip akmuo
sveikutes
noriu paklausti gal kuri bandete situos dazus
QUOTE(rikke @ 2010 10 11, 19:58)
taip esu bandziusi, man jie nera blogi.
QUOTE(Meduvė @ 2010 10 11, 21:53)
mergaites SOS
o želatina tirpinat kai išbrinksta?arba jau y atšalusia gal dedat pudra?
QUOTE(zibute77 @ 2010 10 11, 21:08)
taip esu bandziusi, man jie nera blogi.
labai aciu uz nuomone
Nieko nesuprantu, ka blogai padariau... vakar pasidariau su juodu sokoladu saldainiu mase. Nu kiba as ko neidejau ir visko suejo lasas i lasa, trupinys i trupini pagal recepta, o mase trupejo, plyso.. gerai kad man ne visa plota reikejo dengt, o tik mazais lopinukais, tai dar issisukau is padeties, bet siaip su baltu sokoladu geriau buvo... ten nors netrukinejo.. ji visiskai neelastinga buvo. Nors i gala puosimo, lyg pasitaise nezinau... bet vistiek papuosiau kaip reikejo.
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 12, 08:46)
Nieko nesuprantu, ka blogai padariau... vakar pasidariau su juodu sokoladu saldainiu mase. Nu kiba as ko neidejau ir visko suejo lasas i lasa, trupinys i trupini pagal recepta, o mase trupejo, plyso.. gerai kad man ne visa plota reikejo dengt, o tik mazais lopinukais, tai dar issisukau is padeties, bet siaip su baltu sokoladu geriau buvo... ten nors netrukinejo.. ji visiskai neelastinga buvo. Nors i gala puosimo, lyg pasitaise nezinau... bet vistiek papuosiau kaip reikejo.
sokoladas buvo blogas