Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2010 10 10, 22:13)

Griaustine, na jei Tu taip ir toliau kankinsies, tai per kančias į žvaigždes tiesiu taikymu pataikysi, labai šaunūs tortai, nesikabinėjam lygioj vietoj, man patinka  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pritariu....man irgi viskas labai gražu.....

Winesa,ružavas torčiukas man labai mielas...... wub.gif
Atsakyti
abejoju ar kavamale sumals.... g.gif reiktu nemazo kiekio kad tie dazai peiliukus pasiektu....bandysiu i sirupa det... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Denisute @ 2010 10 11, 15:31)
abejoju ar kavamale sumals.... g.gif reiktu nemazo kiekio kad tie dazai peiliukus pasiektu....bandysiu i sirupa det... unsure.gif

tada bandykit sugrust su kocelu
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

puikūs tortas, bet tas moliūgas... NUOSTABUS bigsmile.gif

apsireiškiu su tortuku sūneliui. Kiek kitokiu nei dažniausiai aptinkami... Dengiau mase, bet jau taip nelygiai gavosi, galvojau nusibos drugelius gaminti, kol trūkumus paslėpsiu... o dar MB pareiškė, kad nebedėčiau jokių masių, nes nieko nėra skaniau už riešutus, šokoladą, trupinukus....

Snikersas, riešutai, pastilažas. Nedidelis, apie 2,8 kg.

user posted image

p.s. teko sudalyvauti šventėje, tortas buvo užsakytas iš kažkokios kepėjos, bet jau nelygus, o dengtas mase.. Pagalvojau, kad, jei tektų kada užsisakinėti, tai perspėčiau, jei bus nelygus tokio paprasčiausiai neimčiau. Ir tikrai neimčiau.
Atsakyti
Po paskutinio karto kai lankiausi čia pastebėjau labai didelį progresą ir patobulėjimą pas daugelį mergaičių thumbup.gif šaunuolės visos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vos prisivijau jus karsta.gif kepat plepat, kepat plepat biggrin.gif taip ir toliau thumbup.gif

Labai patiko kaip visada nepriekaištingi Migles, Asseni, Olestos, kirbes tortukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 11, 16:53)

ale kaip ilgai medų kopinėjot wub.gif

prieš kelias dienas kaip tik galvojau kad ilgam dingus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 11, 16:57)
ale kaip ilgai medų kopinėjot  wub.gif

prieš kelias dienas kaip tik galvojau kad ilgam dingus  ax.gif

Kaip malonu, kad kažkas prisimena blush2.gif 4u.gif
Oj mes čia po savųjų vestuvių dar dvejose spėjom pabuvoti biggrin.gif o dar ir moksluose buvau paskendusi... žodžiu veiklos lyg soties doh.gif bet tortų nepamirštu blush2.gif
Kaip tik va vieną parodysiu, kur labai labai geros draugės mergvakariui padariau blush2.gif nesu patenkinta darbo rezultatu, bet kai laiko 0, tai manau visai dar palyginus geras rezultatas blush2.gif hihihi.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(vinesa @ 2010 10 11, 11:28)
sveikutes.
Meskute,barbe labai faina  thumbup.gif
nu  tie sumustiniai su ikrais geras bajeris  lotuliukas.gif
as atnesu tik viena tortuka,plikytos teslos paploteliai pertepti grietinele ir persikais,papuosimas MMG ir aisingas.3,5kg
user posted image

man labai grazu.. ir tais burbuliukais as suzaveta, ir tokio ruzavo noriu ant savo 40-mecio lotuliukas.gif
dailus tortukas.. smile.gif
Atsakyti
o kad riūžavas, o kad riūžavas, nu toks per saldus atrodo wub.gif bet padarytas gražiai 4u.gif
Monikute, kai laiko 0, tai tikrai puikus tortas...

aš irgi truputį pritrūkau laiko vakar tai darbeliai tokie šiaip sau, nei tai labai įspūdingi, nei tai labai lygūs ir tobuli... blush2.gif vyšninės varškės tortas su vyšniomis, pastiliažas, aisingas...
user posted image

ir medutis, šokoladinė saldainių masė, pastiliažas ir saldainukai...

user posted image

Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 10 10, 20:13)
Tortukas  su vysniomis,pastiliazas,aisingas.
user posted image

jetau, kur čia man su savo monstru doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif labai graži Barbė thumbup.gif

esu etatinė jūsų temos skaitytoja, patyliukais aikčiotoja, gal kada ir padarysiu tokį, kad bus negėda pasirodyt... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 10 11, 19:43)
aš irgi truputį pritrūkau laiko vakar tai darbeliai tokie šiaip sau, http://s005.radikal....7d2aa885ccf.jpg[/img][/url]

čia naujas būdas kelti nosį? hihihi.gif mano darbeliai "šiaip sau" rolleyes.gif
Tai kad nuostabūs Tavo darbeliai.. ir jeigu darei juos po darbo.. tai ein sau.. respects notworthy.gif
Atsakyti
Olesta labai dailūs darbeliai wub.gif
Atsakyti