Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2010 10 10, 22:13)
nesikabinėjam lygioj vietoj, man patinka  thumbup.gif

Tai va kad ta vieta nelygi verysad.gif lotuliukas.gif
Kaip norėčiau kada Barbę padaryt, ale merga jau išaugo... verysad.gif
Draugės mergaitė Barbių nemyli doh.gif
Gal ir man kas nors tokio panašiai gražaus gautųsi, nes nuo Barbių man net galva sukasi - koooks grožis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Griaustinė: 11 spalio 2010 - 06:26
sveikutes.
Meskute,barbe labai faina thumbup.gif
nu tie sumustiniai su ikrais geras bajeris lotuliukas.gif
as atnesu tik viena tortuka,plikytos teslos paploteliai pertepti grietinele ir persikais,papuosimas MMG ir aisingas.3,5kg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vinesa @ 2010 10 11, 11:28)
,plikytos teslos paploteliai pertepti grietinele ir persikais,

pirma mintis buvo WOW wub.gif

nu paskui aišku žiūri įdėmiau ir pradedi kabinėtis lotuliukas.gif visumoj tik taškelių mazesnių norėtųsi.. nu bet čia gal tik man biggrin.gif ir kaip 30mečiui tai man biški per riūūūūžavas ax.gif nors antra vertus mano geltonas džipas 30mecii irgi gal per vaikiškas gavos doh.gif na žodžiu skonio reikalas biggrin.gif

bet visuma ir išpildymas tia labai labai wub.gif tos pereinančios rožės thumbup.gif aš vis bijau pradėt geles lipdyt... nemoku, gal pirštai per grubūs...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 11 spalio 2010 - 10:47
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 11, 10:42)
pirma mintis buvo WOW  wub.gif

nu paskui aišku žiūri įdėmiau ir pradedi kabinėtis  lotuliukas.gif  visumoj tik taškelių mazesnių norėtųsi.. nu bet čia gal tik man  biggrin.gif  ir kaip 30mečiui tai man biški per riūūūūžavas  ax.gif

bet visuma ir išpildymas tia labai labai  wub.gif  tos pereinančios rožės  thumbup.gif  aš vis  bijau pradėt geles lipdyt... nemoku, gal pirštai per grubūs...

burbuliukai galejo but mazesni bet pirma kart meginau is aisingo burbuliukus daryt,kita syki meginsiu mazesnius,o del spalvos tai kazkaip dar vis norim jaunom pabut,ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vinesa @ 2010 10 11, 11:48)
o del spalvos tai kazkaip dar vis norim jaunom pabut,ane? biggrin.gif

na turbūt ir man ant trisdešimtmečio to norėsis biggrin.gif nes kolkas tai galvoju giljotiną ta proga pasidaryt lotuliukas.gif bet kadangi mano pomėgiai keičias lygiai kas du metai, tai tada jau tortų nebekepsiu ir nusipirksiu iš maxes kokį sintetinį cool.gif
Atsakyti
o tai ką ant keturiasdešimtmečio pasiūlytumėt ? mirksiukas.gif
Karstą? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2010 10 11, 12:03)
o tai ką ant keturiasdešimtmečio pasiūlytumėt ?  mirksiukas.gif
Karstą?  unsure.gif

lotuliukas.gif

nekreipkit dėmesio doh.gif čia rudeninės nuotaikos ne kokios pas mane doh.gif

čia aišku reiktų tortų temoj nagrinėt, bet tie plikyti lakštai su grietinėle, čia pagal kažkokį receptą ar šiaip iš lempos??? dievinu plikytą tešlą.. bet jos pasidaryt nemoku sad.gif (net nebandžiau doh.gif ) tai galvoju kad skanu turėtų būt g.gif gal galima plačiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 11, 11:09)
lotuliukas.gif

nekreipkit dėmesio  doh.gif  čia rudeninės nuotaikos ne kokios pas mane  doh.gif
čia aišku reiktų tortų temoj nagrinėt, bet tie plikyti lakštai su grietinėle, čia pagal kažkokį receptą ar šiaip iš lempos??? dievinu plikytą tešlą.. bet jos pasidaryt nemoku sad.gif (net nebandžiau  doh.gif )  tai galvoju kad skanu turėtų būt  g.gif  gal galima plačiau  blush2.gif

cia man kicereceptuka dave,nu man koks skanus tai nzn...nesaldus,neriebus,daug kam patiko ir nesunkiai pagaminamas.Receptas ,,Plikytos teslos tortas su braskem,,ten pertepimui reikia dar mascarpones surio,bet man per riebu as dedu paprastai plakta grietinele ir vaisius wink.gif
Plikyta tešla

100 g sviesto
1/2 a. š. druskos
1 st. vandens
1 st. miltų
4 kiaušiniai, kambario temperatūros

Puode užvirti sviestą su vandeniu ir druska. Suberti iškart visus miltus ir maišyti mediniu šaukštu, kol neliks miltų gumuliukų ir pasidarys tešlos rutulys. Nukelti nuo viryklės, perdėti tešlą į plakimo indą ir mikseriu po vieną įmaišyti kiaušinius, po kiekvieno gerai išplakant.
toliau,ant sviestinio popieriaus apsibrezti kokio dydzio nori paplotelius ir su saukstu plonai istepti ir kepame kol pagels.poto sutepame kremu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vinesa: 11 spalio 2010 - 11:29
QUOTE(vinesa @ 2010 10 11, 12:21)
cia man kicereceptuka dave,nu man koks skanus tai nzn...nesaldus,neriebus,daug kam patiko ir nesunkiai pagaminamas.Receptas ,,Plikytos teslos tortas su braskem,,ten pertepimui reikia dar mascarpones surio,bet man per riebu as dedu paprastai plakta grietinele ir vaisius wink.gif
jei rasiu nuoroda idesiu;)

ačiū bigsmile.gif reiks išmegint..
Atsakyti
o man vat pasistojo klausimukas ax.gif turiu dazu cukraus pavidalo,dazo gerai,bet idejus juos beze cukrus neistirpsta schmoll.gif tai va galvoju,o jei tuos dazus man i verdanti sirupa supylus,gal bezei nepakenktu g.gif kaip jus manot?
Atsakyti
QUOTE(Denisute @ 2010 10 11, 12:33)
o man vat pasistojo klausimukas ax.gif turiu dazu cukraus pavidalo,dazo gerai,bet idejus juos beze cukrus neistirpsta schmoll.gif tai va galvoju,o jei tuos dazus man i verdanti sirupa supylus,gal bezei nepakenktu g.gif kaip jus manot?

sumalk i miltus su kavamale smile.gif , neliks grudeliu ir bus ok:)
Atsakyti
labas kepejėlės 4u.gif
reik pagalbos - kiek gali but užšaldytas biskvitas kameroj g.gif
nes reikėjo šokoladinio, o ėmė ir pereikėjo balto biskvito biggrin.gif

Denisute aš turbūt bandyčiau į sirupą tuos dažus dėt g.gif nes pasiūlytas Arrivederici variantas, kažkodėl galvojas, kad kavamalė gali vistiek "burbuliukų" palikt 4u.gif
nors.... kavamalė gar geresnė nei blenderis ( jis man "pachaltūrina") g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Radė: 11 spalio 2010 - 12:48