Dariau tokius sumustinukus ant vyro gimtadienio nu tikrai niekas nesuprato kad piragas, kai pavalgem uzkandzius, sakiau -- oi visai pamirsau sumustinukus tai kiek po to nagrinejimo buvo labai pakele nuotaika
o ikriukus dariau taip--- prisispyliau puse stiklines aliejaus gero, padejau i kamera, reikia pasidaryti zele su skoniu (apelsinine atrodo) su mazu kiekiu vandens ir truputi apstingdinti, po to paemiau svirksta be adatos, trauki zele ir lasini i salta alieju, biski padirbejus laseliai jau gaunasi vienodi, tik reik ne per daug prilasint, kad nesukristu daug viens anr kito ir trumpam i kamera, tada suzvejoji su sauksteliu ir per sieteli nuvarvini, ir lasini toliau. Po kiek laiko paemiau dar viena stikline su aliejum, tai prisidaraiu per daug ir valgem ikra saukstais
tikrai nesunku, aliejus nesijaucia visai, o ta panaudota alieju as perkosiau per sieteli tanku ir sunaudojau, nieko jam nebuvo nutike.
Sekmes, bandykit nera sunku, o ir visai greitai visas reikalas gaunas, palyginus su tortu. Ir tikrai nustebinsit
O mano vaikas kadangi ikru nevalgo tai ir tuos nusikrapste su sauksteliu ir niekas neitikino , kad cia kitokie ikrai
ko cia taip tylu
idesiu zolytes.
tailandietiskas,beze ir mmg
idesiu zolytes.
tailandietiskas,beze ir mmg
idedu baisuokliu komanda (savo kanciu vaisius)
Kur jus randate laiko tortams?
rafealas, MMG, aisingas, 4,5 kg
snikersas, pastilazas, aisingas, 2,5 kg
rafaelas, pastilazas, aisingas, 2,8 kg
virsuje - maskarponinis, apacioje - snikersas, saldainiu mase, kokos - rum saldainiai (tie dideli apvalus), aisingas, 4,6 kg
Negrazu, islygint neiseina, ypac vargau su maskarponiniu, man geda, nes jau izengiau i dvizenkli tortu, kazkuo apdengtu, skaiciu, taigi gal kada ir vienuolikta padarysiu
rafealas, MMG, aisingas, 4,5 kg
snikersas, pastilazas, aisingas, 2,5 kg
rafaelas, pastilazas, aisingas, 2,8 kg
virsuje - maskarponinis, apacioje - snikersas, saldainiu mase, kokos - rum saldainiai (tie dideli apvalus), aisingas, 4,6 kg
Negrazu, islygint neiseina, ypac vargau su maskarponiniu, man geda, nes jau izengiau i dvizenkli tortu, kazkuo apdengtu, skaiciu, taigi gal kada ir vienuolikta padarysiu
Tortukas su vysniomis,pastiliazas,aisingas.
QUOTE(DONRA @ 2010 10 10, 13:15)
Dariau tokius sumustinukus ant vyro gimtadienio
kokius sumustinukus?
taip taip sumustinukus su ikrais
[quote=***Meskute***,2010 10 10, 19:13]
Labai grazus torciukas, graziai ziurisi
Labai grazus torciukas, graziai ziurisi
Niu va, niu va, pagaliau ir tortų užderėjo
K.Lapelyte, viskas būtų šaunu, tik man klausimas, keliems vaikams ten po 5 metukus, jei vienam, tai ir 5-uko vieno pakanka, kam jų daug ant vieno torto???
Griaustine, na jei Tu taip ir toliau kankinsies, tai per kančias į žvaigždes tiesiu taikymu pataikysi, labai šaunūs tortai, nesikabinėjam lygioj vietoj, man patinka
K.Lapelyte, viskas būtų šaunu, tik man klausimas, keliems vaikams ten po 5 metukus, jei vienam, tai ir 5-uko vieno pakanka, kam jų daug ant vieno torto???
Griaustine, na jei Tu taip ir toliau kankinsies, tai per kančias į žvaigždes tiesiu taikymu pataikysi, labai šaunūs tortai, nesikabinėjam lygioj vietoj, man patinka
QUOTE(Olesta @ 2010 10 10, 22:13)
Niu va, niu va, pagaliau ir tortų užderėjo
vaikas tai vienas,bet labai jau isijauciau rasydama ,nes i darzeli,tai ten nemazai penketuku
jep, kad visiems užtektų
QUOTE(Griaustinė @ 2010 10 10, 19:48)
idedu baisuokliu komanda (savo kanciu vaisius)
Labai grazu
man irgi tas pats klausimas, kodel nesiseka islyginti, ir man