Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(akvilyte @ 2010 10 09, 11:24)
nieks nieko neatnešat, tai aš atvažiuoju  tongue.gif

na mašina kaip mašina irnesakyk.gif , bet aš jau antrą kartą klausiu - kaip tą žolę padarai? biggrin.gif
Atsakyti
moliugas ir masina nerealus labai grazu wub.gif
ir rozytes grazios sokoladones
aciu Olesta uz atsakyma bandysiu taip ir daryti o tai tiesa pasakius as nuo virsaus dzipavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 10 09, 14:39)
na mašina kaip mašina irnesakyk.gif , bet aš jau antrą kartą klausiu -  kaip tą žolę padarai?  biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif naitai,tu man patinki lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
Ziu-ziu, o man tavo tortas labai gražus wub.gif dar truptutukas lygumo ir lapelių plonumo ir bus tobulaaaaa thumbup.gif matau perspektyvą pas Tave 4u.gif sėkmės ateities darbams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 10 09, 17:27)
laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  naitai,tu man patinki lotuliukas.gif  wub.gif

oo, ačiū 4u.gif

gaila, kad nėra akvilytės čia. Dar noriu paklausti - o jei žvakę išsuktų, ar padangą nuleistų tam tortui g.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 10 09, 17:17)
oo, ačiū  4u.gif

gaila, kad nėra akvilytės čia. Dar noriu paklausti - o jei žvakę išsuktų, ar padangą nuleistų tam tortui  g.gif

domkratas ir raktu rinkinys yra bagazinej..
biggrin.gif
Atsakyti
[quote=kirbe,2010 10 08, 15:57]
Na man kai tik daug prikdeta nuotrauku puslapy,taip visu ir neatidaro...bet kuriuos mačiau,tai visi gražus ir ydomus......kitus veliau apžiuresiu.....

Wow torciukas, net MB pakvieciau pasiziureti koks grazuolis, jau taip man patiko, super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Jei tik galima copy paste darysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 10 09, 10:38)
:  uzdejo is vaiko atemus masina ir ziurekit koki torta padariau.. bebe.gif

na cia jau man didžiausias komplimentas wub.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 10 09, 10:49)
nerealuuuuu, nu suerzinai, tai dabar klok kaip per išpažintį, kaip tai padarei

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 09, 11:07)
Siaip is tikro, tokiais atvejais, vistiek zinom, kad kils klausimu, kaip padaryta, tai kad isvengt puslapio klausimu, galima butu iskart parasyt kaip kas daryta...

na tai kad nėr ką pasakot mirksiukas.gif pagalvokit logiškai ir darykit analogiškai biggrin.gif svarbu kantrų ir auksarankį vyrą turėt mirksiukas.gif padėlkle esmė ir tiek 4u.gif

QUOTE(Ziu Ziu @ 2010 10 09, 11:17)

kaip gerai paspinuko spalvos parinktos bigsmile.gif

, bet aš jau antrą kartą klausiu -  kaip tą žolę padarai?  biggrin.gif

jau antrą kartą atsakau: NEIŠGĖRĘS NEUPRASI mirksiukas.gif

QUOTE(naitas @ 2010 10 09, 17:17)
. Dar noriu paklausti - o jei žvakę išsuktų, ar padangą nuleistų tam tortui  g.gif

na iš manęs mechanikė menka, bet man rodos žvakės su ratais niekuom nesusiję tongue.gif
Atsakyti
, bet aš jau antrą kartą klausiu - kaip tą žolę padarai? biggrin.gif
*

Tam yra tokia programa photoshop su kuria galima daryti viska, ko tik nori ir celiulitu nelieka ant tortu ir rauksles issilygina ir zoles bei kiti dalykai atsiranda. manau dabar aisku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2010 10 09, 19:19)
Tam yra tokia programa photoshop su kuria galima daryti viska, ko tik nori ir celiulitu nelieka ant tortu ir rauksles issilygina ir zoles bei kiti dalykai atsiranda. manau dabar aisku  biggrin.gif

eeeeeeeeeeiiii nevarykit ant mano žolytės tongue.gif kol sniegas jos neužklojo tol ji bus.. o paskui tai nzn kur reiks tortus fotkint unsure.gif
Atsakyti
dar biški žolytės atnešu tongue.gif
medutis ir mmg biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 09, 19:06)

kaip gerai paspinuko spalvos parinktos  bigsmile.gif

biggrin.gif o perskaiciau oi oi kaip dar doh.gif doh.gif
Atsakyti