Koks įdomus žmogus - nėra mezgęs tos skaros, o įrodinėja toms, kurios mezgė . Gail skara yra MEZGAMA virbalais, o jūs čia kitą vąšelinę ananasinę įkėlėt.
Koks įdomus žmogus - nėra mezgęs tos skaros, o įrodinėja toms, kurios mezgė . Gail skara yra MEZGAMA virbalais, o jūs čia kitą vąšelinę ananasinę įkėlėt.
Vis dar labai norėčiau, kad man kas paaiškintų kaip megzti šią skarą. Numezgiau raštą, dabar reikia megzti tik paprastu rašteliu. Kaip suprantu, reikia pradėti nuo vidurio, gal kas galėtų išsamiau paaiškinti? Nelabai angliškai suprantu kas ten parašyta....
Virbalais . Garsusis muselių raštas, apie kurį ir šitoj temoj ne kartą rašyta ir šiaip internete galima rasti nuorodų su paaiškinimu.
Vąšeliu tik apnerta.
nežinau anansinė ar bananinė ta skara ikėliau ir papašiau chemos, netutėjot, nesupratot kuo numėgzta -tai nereiškia kad aš jau kitoks žmogus .Ačiū nebereikia.
Turiu aš jau ta mezgimo raštą jei kam reikia parašykit į az.
Na, taip, nesusikalbėjimas/nesusipratimas įvyko . Juolab, kad toj mažoj nuotraukėlėj norima skara ypatingai panaši į Gail, kurią nemažai kas pastaruoju metu mezga, pasirodė.