Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... X tema

QUOTE(Capricorn @ 2010 11 04, 12:02)
Mano pūkuotas begalybės šalikėlis biggrin.gif Tai gal į temą g.gif

user posted image

Va sitas tai nerealiai uzkabino wub.gif sedziu ir nenustygstu vietoj, kada pavyks istrukti iki parduotouves ir nusipirkti graziu siulu biggrin.gif
Tik va klausimelis - kokie siulai labiau tiktu ir kokio numerio vaselis. Nes taip isivaizduoju, kad jei is storesniu siulu, tai nelabai graziai gal gautusi g.gif

Beje, aciu uz schemutes, radau ne viena tinkama savo "nosiai" biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murgita @ 2010 11 05, 17:39)
Va sitas  tai nerealiai uzkabino  wub.gif  sedziu ir nenustygstu vietoj, kada pavyks istrukti iki parduotouves ir nusipirkti graziu siulu  biggrin.gif
Tik va klausimelis - kokie siulai labiau tiktu ir kokio numerio vaselis. Nes taip isivaizduoju, kad jei is storesniu siulu, tai nelabai graziai gal gautusi  g.gif

Beje, aciu uz schemutes, radau ne viena tinkama savo "nosiai" biggrin.gif  4u.gif

Smagu kad patiko. Mano siūlas-Lanoso metalica. 100gr/220m lyg. Tai orientuokis pagal metrus storį jei kitokius imsi.
O šiaip reikia kad būtų kritimo turintys siūlikai mirksiukas.gif O vašelis mano buvo Tulip2,5nr. mirksiukas.gif Mano jau toks meškutinis šalikėlis, tai storesnių siūlų tikrai neimk schmoll.gif
Atsakyti
Žiū koks sujudimas dėl skarų bigsmile.gif Aš irgi, aš irgi! smile.gif Kaip tik dvi neseniai baigiau. Abi megztos tuo pačiu raštu, bet iš skirtingų siūlų, tai ir rezultatas skirtingas smile.gif Šitos gan mažos. Iš principo skaroms reikia mažiau siūlų nei šaliams (tiems didiesiems), o ir procesasas man asmeniškai įdomesnis nei tuo pačiu raštu pirmyn-atgal virinti.
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
mano dar viena skara... ax.gif labai patiko skaras gamint biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=eya,2010 11 05, 21:24]
Žiū koks sujudimas dėl skarų bigsmile.gif Aš irgi, aš irgi! smile.gif Kaip tik dvi neseniai baigiau. Abi megztos tuo pačiu raštu, bet iš skirtingų siūlų, tai ir rezultatas skirtingas smile.gif Šitos gan mažos. Iš principo skaroms reikia mažiau siūlų nei šaliams (tiems didiesiems), o ir procesasas man asmeniškai įdomesnis nei tuo pačiu raštu pirmyn-atgal virinti.

gal butu galima schema apatines baltos skaros?,labai jau patiko jos krastelis is nuotraukos manau sunkoka ismegzti...siaip ji labai graziai ziurisi...buciau labai dekinga ....
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 11 06, 16:08)
mano dar viena skara...  ax.gif  labai patiko skaras gamint  biggrin.gif

gal galima butu rasteli blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2010 10 25, 20:36)
Atnešu pasirodyti violetinę skarą ax.gif

user posted image

Labuka, gal butu galima schemute? 4u.gif
Atsakyti
Mano paskutinis darbelis.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2010 10 25, 14:01)
Štai numezgiau tokį pončą.
user posted image

bandau tokį megzti. biggrin.gif pamačiau Laimoje, beje,reklamuojama, kad jis kainuoja apie 400 lt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 05, 17:00)
Smagu kad patiko. Mano siūlas-Lanoso metalica. 100gr/220m lyg. Tai orientuokis pagal metrus storį jei kitokius imsi.
O šiaip reikia kad būtų kritimo turintys siūlikai mirksiukas.gif O vašelis mano buvo Tulip2,5nr. mirksiukas.gif Mano jau toks meškutinis šalikėlis, tai storesnių siūlų tikrai neimk schmoll.gif

Aciu 4u.gif Ryt bandysiu bigsmile.gif

QUOTE(mamute.lt @ 2010 11 06, 19:04)
Mano paskutinis darbelis.
user posted image

Grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2010 11 06, 17:33)
gal galima butu rasteli  blush2.gif

prasom schemos -
user posted image

user posted image

po to dariau dvi juostas sakute ax.gif
Atsakyti
Pirmoji mano skara blush2.gif Esu labai nefotogabi doh.gif Spalvoti siūlai paslepia truputuką patį raštą, bet čia man mirtinai reikėjo megzti bet ką iš BūtentTųSiūlų lotuliukas.gif Bus kalėdinė dovana anytai rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti