[quote=nelita,2010 10 13, 11:39]
[quote=Bazile,2010 10 07, 09:05]
Rudenėja... oras kaip tik tinkamas nusimegzti gražų šalį ar skaraistę
seniai jau domiuosi šios temos pirmąja skara ir niekaip man nesiseka
Ir aš ieškau tos pirmos skaros schemutės, bet niekaip nerandu.Gal kuri turit ir gali pasidalinti.Ačiū.
seniai jau domiuosi šios temos pirmąja skara ir niekaip man nesiseka
Ir aš ieškau tos pirmos skaros schemutės, bet niekaip nerandu.Gal kuri turit ir gali pasidalinti.Ačiū.
Ji vadinasi Haruni,va jos aprasymas. Haruni mezgimas
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2010 11 04, 13:41)
jei skara, tai nebutinai ant galvos uzsibubutuot Dukryte nesioja skara po paltuku ant kaklo Uzrisimas gaunasi zymiai patogesnis nei salio
o dabar dejau skaros rusiska aprasyma- tai rusiskai ir uzrasyta kad mociute . Vat kodel man skara asocijuojasi su babunem .
Skara skarai nelygu
QUOTE(Lusasita @ 2010 11 04, 14:12)
hahahaha irgi grazi skara... banditiškas pavasaris
rasyt grazu
Bazile ačiūūūūūūūūūūūūūū dideliausias, bet va kad su ta rusų kalba ni bum bum joptararai.Reiks kai jau prisėsiu bandytis kaip nors pagal schemą narpliot, nors niekaip nesuprantu kaip ten iš tų lapukų paskui praplatėja.Kai jau pribręsiu mezgimui apstosiu jus čia visas su savo nesėkmėmis, mat tokių kiauraraščių iš vis neesu bandžiusi megzti.
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 04, 12:16)
Ot ačiū Reikia išsisaugoti privalomai... Ir pailginti norų sąrašą dar pora pozicijų
QUOTE(Bazile @ 2010 11 04, 13:52)
Šita irgi planuose Kaip gerai, kad artėja Kalėdos, galima visokius norėjimus realizuoti ir panaudoti praktiškai
QUOTE(rasyte_ @ 2010 11 04, 14:27)
Gražu
Papildyta:
QUOTE(SOLI-SOL @ 2010 11 04, 15:32)
Bazile ačiūūūūūūūūūūūūūū dideliausias, bet va kad su ta rusų kalba ni bum bum joptararai.Reiks kai jau prisėsiu bandytis kaip nors pagal schemą narpliot, nors niekaip nesuprantu kaip ten iš tų lapukų paskui praplatėja.Kai jau pribręsiu mezgimui apstosiu jus čia visas su savo nesėkmėmis, mat tokių kiauraraščių iš vis neesu bandžiusi megzti.
O kaip su anglų Ravelryje yra angliškas aprašymas ir schemos
QUOTE(zuzana* @ 2010 10 25, 15:01)
Labai noreciau suzinoti sio ponco mezgimo principa nes jis superinis:) ir busiu labai dekinga
Papildyta:
QUOTE(rasyte_ @ 2010 11 04, 15:27)
O sios scemute butu galima gauti
QUOTE(aussrrina @ 2010 11 02, 11:13)
Fainuolis margiukas, gal gelytės schemutę turit?
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 04, 12:02)
Labai labai įdomus
O jau lapiuotų skarų grožis