Sveikos,
Rodausi iki skausmo žinomas museles
QUOTE(aussrrina @ 2010 11 02, 12:13)
nelabai matosi margiuko rastas, bet tokiam margiukui sunku rasta ir pririnkt, kad matytusi. Toks minkstas ir siltas. Gele labai grazi
Papildyta:
QUOTE(chimera @ 2010 11 02, 14:08)
Koks storas, zieminis ir siltas, spalva madinga, o cia kokie siulai?
Papildyta:
QUOTE(ADDULE @ 2010 11 01, 14:20)
Labai mieli saliai, man tas antras violetinis labai patiko, toks paprastas ir graziai atrodo
Papildyta:
QUOTE(zuzana* @ 2010 10 30, 08:37)
Štai toks mažas bolerukas
Grazus labai rastas boleruko
QUOTE(villyte @ 2010 11 02, 15:12)
Koks storas, zieminis ir siltas, spalva madinga, o cia kokie siulai?
Jo, čia stambusis variantas
Alizė storoji mochera, suėjo 200g ir 100g nepilnai juostelės.
Baiginėju savo pirmus šalius, tik... kaip jūs apnėrinėjate kraštelius? gal kokių kraštelių pavyzdėlių turite
Sveikutes as irgi noriu pasidalinti su jumis savo darbeliais
laukiu apsilankanciu ir ivertinimu
http://public.fotki....-darbo-megzti-/
ACIU villyte, tas antras turejo buti truputi kitoks , bet siulu daugiau nebeturejau , tai gavosi kas gavosi jusu saliai man labai labai grazus iki jusu man dar toli ,
deje su mochera draugauti nebegaliu
QUOTE(chimera @ 2010 11 02, 15:27)
Jo, čia stambusis variantas
as irgi turiu tokius, tik pereinanciu ryskiu spalvu, galvoju irgi gal koki sali nurakalioti arba tunika kokia....
Papildyta:
QUOTE(wilmusia @ 2010 11 02, 15:32)
Baiginėju savo pirmus šalius, tik... kaip jūs apnėrinėjate kraštelius? gal kokių kraštelių pavyzdėlių turite
as tai is galvos neriu, paziuriu pagal rasta, kas labiau tinka, taip ir neriu, kaip sugalvoju...
Papildyta:
QUOTE(nuotakaser @ 2010 11 02, 15:41)
Sveikutes as irgi noriu pasidalinti su jumis savo darbeliais
sitas geras
Ir sitas labai grazus
O cia ar ne Alyze siulai?
Papildyta:
QUOTE(ADDULE @ 2010 11 02, 16:13)
ACIU villyte, tas antras turejo buti truputi kitoks , bet siulu daugiau nebeturejau , tai gavosi kas gavosi jusu saliai man labai labai grazus iki jusu man dar toli ,
dekui uz grazu zodi mano darbui. O tai kodel nebegalit, alergija? Uzjauciu, zinau, ka tai reiskia....
QUOTE(villyte @ 2010 11 02, 17:25)
as irgi turiu tokius, tik pereinanciu ryskiu spalvu, galvoju irgi gal koki sali nurakalioti arba tunika kokia....
Papildyta:
as tai is galvos neriu, paziuriu pagal rasta, kas labiau tinka, taip ir neriu, kaip sugalvoju...
Papildyta:
sitas geras
Ir sitas labai grazus
Papildyta:
dekui uz grazu zodi mano darbui. O tai kodel nebegalit, alergija? Uzjauciu, zinau, ka tai reiskia....
Papildyta:
Papildyta:
sitas geras
Ir sitas labai grazus
Papildyta:
Dekui dekui uz ivertinimus zinok nelabai pamenu kokie cia siulai tam spalvotam saliui naudoti reiketu siuluose pasikuisti gal atrasciau aprasyma
[/quote]
tai jau taip , nuo jos man alerginis bronhitas pasireiskia po sito smelinio salio galutinai isitikinau
QUOTE(JustinaKind @ 2010 11 01, 11:54)
Sveikos.
Turiu ideja Kaledu proga anytai pagaminti puosnu sali is moheros, bet dabar suabejojau, kas graziau-nerti ar megzti? Man labai grazu tokie voratinkliniai, bet kartu ir putlus. Gal galetumet patarti? Dekoju...
Papildyta:
Tiesiog suzavejo mane. Sakykit, ar labai sudetingas rastas? ir ar butu panasiai grazu is moheros su sintetika?
Turiu ideja Kaledu proga anytai pagaminti puosnu sali is moheros, bet dabar suabejojau, kas graziau-nerti ar megzti? Man labai grazu tokie voratinkliniai, bet kartu ir putlus. Gal galetumet patarti? Dekoju...
Papildyta:
Tiesiog suzavejo mane. Sakykit, ar labai sudetingas rastas? ir ar butu panasiai grazu is moheros su sintetika?
Manau is geru siulu numegztas visada bus grazus, nunertas gali buti kietokas-reiktu labai minkstai nerti. O jei norite itikti anytai- tikrai nepagailekite ir megzkite is moheros su silku
Visom kas pageidavo idedu zaliojo salio rasto aprasyma, bet deja tik toki turiu. Paveikslelyje jis megztas ne i ilgi, o i ploti, todel kitaip susibangavo.
Papildyta:
QUOTE(nelita @ 2010 11 03, 10:04)
Cia net 2 krasteliai
Papildyta:
QUOTE(chimera @ 2010 11 02, 13:08)
Sveikos,
Pilkosios museles atrodo siltos ir lyg po geros krušos, pribirusios baltu burbuliuku
QUOTE(nelita @ 2010 11 03, 11:04)
pirmųjų darbų parodymas :
Na ir darbelio cia ideta apmegzt visa sali aplinkui ir dar 2 eilem ... Tik as buciau rinkusis geriau ta pacia spalva kaip ir salio