Aciu merginos uz siltus atsiliepimus.Mezgasi sis salis nuo apacios,mezgiau 3,5 virbalais,is paprastos kid-moheros.Karoliukai perlamutrinei,bet ant foto to nesimato,imezgdavau jos iskart pagal schema.Taip saliku patenkinta,nors neskalbtas buvo panasus i desrele ir dar, akys rinkau ant 6# virbalo kiek galima laisviau,stai tokiu budu http://forum.knittin...amp;#entry56553 (pav.4 ir 5)
QUOTE(agurčikas @ 2010 10 28, 14:53)
Sakykit, mielos mezgėjėlės, o mezgant kažką panašaus, kaip gaunasi jis lenktas? Kažkur pridedama akių ar kaip? Anytai muselinį šalį jau į pabaigą einu, kitas bus panašus mamai kalėdom O šaliai man kol kas neatrasti lobynai , tai turėsiu daug klausimų Tikiuosi jūsų pagalbos
Lenktumas gaunasi dėl sumažėjusių akių ir sutrumpintų eilių mezgimo. Po pusskare buvo nuorodos schemų, pagal kurias mezgiau
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 10 29, 13:17)
Lenktumas gaunasi dėl sumažėjusių akių ir sutrumpintų eilių mezgimo. Po pusskare buvo nuorodos schemų, pagal kurias mezgiau
O gal turite kokį vertimą į lietuvių kalbą?
Papildyta:
QUOTE(rimusia @ 2010 10 29, 12:22)
Aciu merginos uz siltus atsiliepimus.Mezgasi sis salis nuo apacios,mezgiau 3,5 virbalais,is paprastos kid-moheros.Karoliukai perlamutrinei,bet ant foto to nesimato,imezgdavau jos iskart pagal schema.Taip saliku patenkinta,nors neskalbtas buvo panasus i desrele ir dar, akys rinkau ant 6# virbalo kiek galima laisviau,stai tokiu budu http://forum.knittin...amp;#entry56553 (pav.4 ir 5)
O gal vertimą turite, nes aš nelabai suprantu, kaip gaunasi, kad paprastu mezgimu viduryje daug, o šonuose mažai, kaip taip sumažėja, kurioje vietoje reikia mažinti ir kaip?
QUOTE(zuzana* @ 2010 10 30, 08:37)
tikrai gražu ir labai elegantiška
Sveikos.
Turiu ideja Kaledu proga anytai pagaminti puosnu sali is moheros, bet dabar suabejojau, kas graziau-nerti ar megzti? Man labai grazu tokie voratinkliniai, bet kartu ir putlus. Gal galetumet patarti? Dekoju...
Papildyta:
Tiesiog suzavejo mane. Sakykit, ar labai sudetingas rastas? ir ar butu panasiai grazu is moheros su sintetika?
Turiu ideja Kaledu proga anytai pagaminti puosnu sali is moheros, bet dabar suabejojau, kas graziau-nerti ar megzti? Man labai grazu tokie voratinkliniai, bet kartu ir putlus. Gal galetumet patarti? Dekoju...
Papildyta:
QUOTE(Bazile @ 2010 10 28, 12:34)
mohera su silku man patys geriausi prie kuno maloniausi.
Va vienas is mano pakutiniu su silku (4 kamuoliukai)
Va vienas is mano pakutiniu su silku (4 kamuoliukai)
Tiesiog suzavejo mane. Sakykit, ar labai sudetingas rastas? ir ar butu panasiai grazu is moheros su sintetika?
sveikos merginos gal as cia ir neitema bet reikia jusu pagalbos. gal kas galetumet patarti kaip graziai uzbaigti vaikiska kepuryte? na kad gautusi smailejantis galiukas?
QUOTE(insanda @ 2010 11 01, 19:08)
sveikos merginos gal as cia ir neitema bet reikia jusu pagalbos. gal kas galetumet patarti kaip graziai uzbaigti vaikiska kepuryte? na kad gautusi smailejantis galiukas?
manau turite ilgiau pamegzti... ir nuimineti kas trecia, ar kas antra aki kol beliks 2. Reiktu pasibandyt, nuo siulu storio priklauso.
Kiek graziu nauju darbeliu prideta...