Varvekliai labai gražūs. Tokie trapūs, bet šilti
O čia mano jau daug kartų matyto modelio skara
Siūlai 70% vilna. 100gr-400m. Su ožiu ant etiketės. Sunaudojau beveik 2 matkiukus.
Saulėlydi, gražu taip, kad net žydra
QUOTE(rimusia @ 2010 10 27, 07:02)
Nuostabūs varvekliai
QUOTE(Karalaite28 @ 2010 10 25, 17:12)
Merginos, negi niekas nemezget salikelio garbanelemis?Gal zinot kur rasti paaiskinimus kaip megzti?Cia toks kaip Vogels mezge...
ir as prisidedu prie susidomejusiu
Lediine - lauksim, kad ir mes galėtume pasidžiaugti
ingauk, vogels - kiek jūs dėjote akių savo šalikiukams (į plotį) ? vogels tai man regis suėjo daugiau kamuoliukų, negu vienas, ar ne? Ir dar klausimas - iš kokių siūlų čia? Aš nusipirkau YarnArt Volant 50g 20m ir bandau orientuotis pagal jusiškius kas čia man išeis, nes atrodo, kad labai nedaug.
Man irgi dar neišeina su šitais siūlais - niekaip neatrenku gerųjų - blogųjų pusių (gal žinot- turi garbanotis iš vienos pusės, ar iš abiejų?). Tad einu toliau gilintis, nebent kas galit pagelbėt su kokiom nors nuorodom ar paaiškinimais. jei aš ką rasiu pirma - pasidalinsiu .
ingauk, vogels - kiek jūs dėjote akių savo šalikiukams (į plotį) ? vogels tai man regis suėjo daugiau kamuoliukų, negu vienas, ar ne? Ir dar klausimas - iš kokių siūlų čia? Aš nusipirkau YarnArt Volant 50g 20m ir bandau orientuotis pagal jusiškius kas čia man išeis, nes atrodo, kad labai nedaug.
Man irgi dar neišeina su šitais siūlais - niekaip neatrenku gerųjų - blogųjų pusių (gal žinot- turi garbanotis iš vienos pusės, ar iš abiejų?). Tad einu toliau gilintis, nebent kas galit pagelbėt su kokiom nors nuorodom ar paaiškinimais. jei aš ką rasiu pirma - pasidalinsiu .
as pernai tokius mezgiau is volant ( turbut)
sumezgiau po viena kamuoliuka juosteles , tuos 20 m, bet pagrinda mezgiau is vilnos
Papildyta:
anam puslapyje ir istempta rodziau
va
sumezgiau po viena kamuoliuka juosteles , tuos 20 m, bet pagrinda mezgiau is vilnos
Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 10 26, 15:25)
Lusasita nugriuvau jau vien nuo spalvos.
Galėtum ir patempusi parosyt.
O jau dėkliukas mobiliakui irgi prabangus
Galėtum ir patempusi parosyt.
O jau dėkliukas mobiliakui irgi prabangus
anam puslapyje ir istempta rodziau
va
Ačiū Lusasita - aš irgi tikiuosi kažką panašaus suraityti. Paskaičiusi senesnę temą http://www.supermama...?...8112&st=440 supratau, kad geriausia dėti pagrindą (megzti su papildomu siūlu).
Beje, man labai patiko Lusasitos violetinė skara, tik per rūpestį kaip nusinarplioti ką nors nauja sau, pamiršau ir pagirti . Labai gražu !!! saulėlydis* variantas irgi atrodo puošniai, traukia akį savo spalva
Beje, man labai patiko Lusasitos violetinė skara, tik per rūpestį kaip nusinarplioti ką nors nauja sau, pamiršau ir pagirti . Labai gražu !!! saulėlydis* variantas irgi atrodo puošniai, traukia akį savo spalva
QUOTE(muza @ 2010 10 27, 19:50)
Lediine - lauksim, kad ir mes galėtume pasidžiaugti
dariau po 6 akis, kas 3cm. Pirkau siūlus ONline Linie 194/ SOLO ( 50g-20m), tai du sumezgus matkelius šiek tiek pritrūko ilgio, norėjosi, kad dar šiek tiek kabėtų galai. Gavosi ilga, banguota žarnelė
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 10 27, 19:30)
dariau po 6 akis, kas 3cm. Pirkau siūlus ONline Linie 194/ SOLO ( 50g-20m), tai du sumezgus matkelius šiek tiek pritrūko ilgio, norėjosi, kad dar šiek tiek kabėtų galai. Gavosi ilga, banguota žarnelė
Ačiū Gaudvile - tikrai padėjo susiorientuoti
QUOTE(villyte @ 2010 10 27, 09:01)
labai grazus darbas. Taip kruopsciai padarytas ir tie karoliukai, tikrai graziai atrodo.
Pritariu
labai labai dailus mezginukas rimusia ..kaip visada
QUOTE(ingapoc @ 2010 10 28, 07:40)
villyte, a kur Tu ten karoliukus matai ?
Jei pirmoj nuotraukoj-tai ten adateles susmaigstytos kad mezginys graziai dziunant isitemptu
Jei pirmoj nuotraukoj-tai ten adateles susmaigstytos kad mezginys graziai dziunant isitemptu
paskutine 4 nuotrauka su karoliukais kur sulankstytas