Įkraunama...
Įkraunama...

Ūkininkės

QUOTE(norwa @ 2013 06 07, 08:31)

Tai niekas neparaso,kur,kokios kainos kalakuciuku  unsure.gif

Kad bijau augint kalakučiukus, tai net nesu pažiūrėjusi.Bet turbūt, kainos visur panašios.Broileriai viendieniai buvo po 2,5 kai pirkau.Gal ir norėčiau pabandyti, bet neturiu sąlygų, kalakučiukai lepesni doh.gif
Dėl kiaušinių, tai jaunos deda mažesnius.
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2013 06 11, 22:27)
Kad bijau augint kalakučiukus, tai net nesu pažiūrėjusi.Bet turbūt, kainos visur panašios.Broileriai viendieniai buvo po 2,5 kai pirkau.Gal ir norėčiau pabandyti, bet neturiu sąlygų, kalakučiukai lepesni doh.gif
Dėl kiaušinių, tai jaunos deda mažesnius.

As kazkada senai esu auginusi 5 kalakuciukus,tai visi uzaugo,tik viena nukvasino kate.Seip neprisimenu,kad buvo sunku juos ten augint.Dabar net nezinau ar bepirkt ju,uzsiemusi su visciukais esu.Si savaitgali jau turi ristis pas mane broileriai,paskui iskart vel kraunu broileriu ir dedekliu biski idesiu kiausiniu.Tai va ir vietos ir aptvaru reikia.Bet dar tiksliai nezinau,as visko noriu augint biggrin.gif Praita savaitgaly isigijau 17 anciuku,jiems buvo savaite laiko,mokejau po 6 lt.
O jus tai pigiai broileriu pirkot,pas mumis tai po 3 lt.viendieniai lyg buvo.Kokiam cia mieste?
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2013 06 11, 23:25)
Praita savaitgaly isigijau 17 anciuku,jiems buvo savaite laiko,mokejau po 6 lt.
O jus tai pigiai broileriu pirkot,pas mumis tai po 3 lt.viendieniai lyg buvo.Kokiam cia mieste?

Man neskani ančių, žąsų mėsa.Namie kai auga, tai jos riebios.Skaniausi broileriai biggrin.gif
Pirkau iš privataus paukštyno prie Kuršėnų, jie vežasi iš Vilniaus.Tokios kainos jau kelinti metai ir aplinkiniuose turguose.
Turėsit daug paukščiukų, kad augtų sveiki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 14 birželio 2013 - 10:55
QUOTE(liniuxxxxx @ 2013 06 14, 11:53)
Pirkau iš privataus paukštyno prie Kuršėnų, jie vežasi iš Vilniaus.

Jei ne paslaptis - kur ir kiek mokėjot? Ar turi nuolat, ar reikia užsisakyti?
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 06 14, 12:00)

Ne manes klausiat,bet atsakau biggrin.gif
Skaitykit keliom zinutem auksciau biggrin.gif
Atsakyti
Man neskani ančių, žąsų mėsa.Namie kai auga, tai jos riebios.Skaniausi broileriai biggrin.gif
Pirkau iš privataus paukštyno prie Kuršėnų, jie vežasi iš Vilniaus.Tokios kainos jau kelinti metai ir aplinkiniuose turguose.
Turėsit daug paukščiukų, kad augtų sveiki 4u.gif

Na taip kiti nemegsta to specifinio anties,zasies kvapo,o man mmmm kaip skanu.Broileriai taip pat lb skanu.Vat man kalakutiena nelabai patinka,o vyruitik duok biggrin.gif tai del jo zadejau augint doh.gif
Na jau mano siandie ritasi broileriukai,jau 6 turiu.
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2013 06 14, 13:28)
Na taip kiti nemegsta to specifinio anties,zasies kvapo,o man mmmm kaip skanu.Broileriai taip pat lb skanu.Vat man kalakutiena nelabai patinka,o vyruitik duok biggrin.gif tai del jo zadejau augint  doh.gif
Na jau mano siandie ritasi broileriukai,jau 6 turiu.

Ne tai, kad specifinis kvapas, bet kai auginau, daug riebalų, o broilerių krūtinėlė didesnė, nei žasies smile.gif
O kaip su ligom, juk paukštynuose juos vakcinuoja.
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2013 06 14, 22:21)
Ne tai, kad specifinis kvapas, bet kai auginau, daug riebalų, o broilerių krūtinėlė didesnė, nei žasies smile.gif
O kaip su ligom, juk paukštynuose juos vakcinuoja.

Taip pekino antys yra riebios,o mulardai nera riebus,bet ju as negaunu nusipirkt sad.gif
Jokiu vakcinu as nenaudoju,ir uzauga,nes pati valgau,ir zmogui parduodu be jokiu vaistu uzaugintas.Stengiuosi,kad nesusaltu,skersveju negautu,tai ir neserga.Seip tai vargas,kol isaugini,tupineji ir tupineji apie juos smile.gif
Atsakyti
iš privataus paukštyno prie Kuršėnų

QUOTE(norwa @ 2013 06 14, 12:54)
Ne manes klausiat,bet atsakau  biggrin.gif
Skaitykit keliom zinutem auksciau biggrin.gif

Ei, nu gal aš durna, bet konkretaus atsakymo nematau net ant ausų užsikabinusi stikloforus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 06 14, 12:00)

Pirko,kazkur prie Kursenu,kaina 2.5lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norwa: 17 birželio 2013 - 20:53
QUOTE(Tepaluota @ 2013 06 17, 17:22)
Ei, nu gal aš durna, bet konkretaus atsakymo nematau net ant ausų užsikabinusi stikloforus unsure.gif

mirksiukas.gif Nesipykim, nu nėr kitokio pavadinimo biggrin.gif Telefonas yra, o pavadinimo nėr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2013 06 17, 21:50)
Pirko,kazkur prie Kursenu,kaina 2.5lt.  mirksiukas.gif

Šitai aš pati supratau, su suvokimo problemų neturiu rolleyes.gif
QUOTE(liniuxxxxx @ 2013 06 17, 23:35)
Nesipykim, nu nėr kitokio pavadinimo biggrin.gif Telefonas yra, o pavadinimo nėr biggrin.gif

Nieks nesipyksta, spakainiai, tetos biggrin.gif Bet jei pateikiat info, norisi iki galo. Telefono nematau. Užmuškit, nematau unsure.gif
Atsakyti