Įkraunama...
Įkraunama...

Ūkininkės

[quote=liniuxxxxx,2013 03 22, 00:50]

na as kaimely gyvenu tai is kur cia tu pirkeju bus daug?dirbu irgi mazam miestuke,o ir darbe negaleciau pardavineti ar pasiulyti kam,nes dirbu prekyboj,nebent kam siulyciau po darbo ateiti ir parduociau tada ax.gif

biznio as labai nenoriu,bus sau kiausiniu,o ir papildomas litas,daug nenoriu uzdirbt,nes tada reiketu daug vistu,gal ir kiausinius i turgu tada vezti rolleyes.gif

tai ka tada geriauia auginti??broilerius?kalakutus?antis?
o jus zasis sau auginot ar pardavimui?
Atsakyti
Aš irgi vežu į mažą miestelį parduoti, nors pieno jau ir kaime daug kam reikia, nes mažai kas belaiko karves doh.gif
Jūsų atveju irgi reikėtų per pažįstamus kažkam siūlyti, pamažu įsivažiuotumėt.Kalakutų nesu auginusi, neturiu sąlygų, tvarte yra gyvulių.O antis, žąsis esu auginusi, riebu, neskanu ax.gif Broilerius dėl savęs, kartais kelis parduodu.Jei viskas gerai, truputį galima uždirbti.
O dedeklių tikrai pirkit daugiau, pas mane 20, bet juk jos ne visą laiką deda, dabar tik tik sau užtenka.
Atsakyti
Auginam 100 dedekliu vistu. Kiausinius parduodam tik saviems. Kazi ar butina jau registruoti uki? Ir as, ir vyras dirbam valdiskam darbe.
Atsakyti
po kiek dabar kiausiniai...
Atsakyti
QUOTE(jur78 @ 2013 05 17, 23:22)

A;ytuj turguj po 4,5 Lt. Kaip kitur? g.gif
Atsakyti
QUOTE(slapta_mintis @ 2013 05 17, 23:37)
Auginam 100 dedekliu vistu. Kiausinius parduodam tik saviems. Kazi ar butina jau registruoti uki? Ir as, ir vyras dirbam valdiskam darbe.

Jei saviems-ti ne. Bet jei vistu daugiau, nei 50, uki registruoti butina.

QUOTE(jur78 @ 2013 05 18, 00:22)

Jonavoj po 5lt.
Atsakyti
Sveikos ukininkes 4u.gif
as cia pas jus naujoke,susiradau kazkaip atsitiktinai jusu temuke. Uzsidariau savo individualia veikla,nes jau neapsimokejo dirbt.Tai sumasciau paauginti vistukiu,veisliniu ir ne tik,broileriu.Bet as pati isiperinu.Tai va ateityje turesiu pardavimui vistu ir visciuku.
Dabar turiu kaimietukiu vistu,tik nedaug.tai kiausinius parduodu po 4.5,nes kazko mano vistu mazi kiausinukai.O seip pas mus po 5-6lt kiausiniai.
Dar noreciau auginti kalakutu baltu mesiniu.Tik jie mazi labai jau brangus,turguje ziurejau po 20lt.Kiek pas jus kaina?
Beje as is Taurages mirksiukas.gif
Butu gerai,jei kiekviena savo profily pasirasytu is kokio miesto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norwa: 02 birželio 2013 - 18:04
Smagu skaityti tokius straipsnius, o dar smagiau skaiciuoti svetimus pinigus biggrin.gif
http://verslas.delfi...a.d?id=61560312
Ir kodel lietuviai lekia i uzsieni braskynuose dirbti, jei dideles sumas gali uzdirbti ir Lietuvoje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2013 06 02, 17:53)
Sveikos ukininkes  4u.gif
as cia pas jus naujoke,susiradau kazkaip atsitiktinai jusu temuke. Uzsidariau savo individualia veikla,nes jau neapsimokejo dirbt.Tai sumasciau paauginti vistukiu,veisliniu ir ne tik,broileriu.Bet as pati isiperinu.Tai va ateityje turesiu pardavimui vistu ir visciuku.
Dabar turiu kaimietukiu vistu,tik nedaug.tai kiausinius parduodu po 4.5,nes kazko mano vistu mazi kiausinukai.O seip pas mus po 5-6lt kiausiniai.
Dar noreciau auginti kalakutu baltu mesiniu.Tik jie mazi labai jau brangus,turguje ziurejau po 20lt.Kiek pas jus kaina?
Beje as is Taurages  mirksiukas.gif
Butu gerai,jei kiekviena savo profily pasirasytu is kokio miesto  smile.gif

Mūsų vištukės irgi deda nedidukud kiaušinukus. Sakau gal, kad jaunos 5-6 mėnesių? po to tikiuosi bus didesni.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 06 07, 00:16)
Mūsų vištukės irgi deda nedidukud kiaušinukus. Sakau gal, kad jaunos 5-6 mėnesių? po to tikiuosi bus didesni.

Mano jau beveik metu laiko.Turbut tokios rusies jau pas mane yra. lotuliukas.gif Rudeni zadu keisti kaimietukes i veislines vistas.Kiausinius deda labai didelius,kad ciut telpa i dekliukus kiausiniu.
Tai niekas neparaso,kur,kokios kainos kalakuciuku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2013 06 07, 07:31)
Mano jau beveik metu laiko.Turbut tokios rusies jau pas mane yra. lotuliukas.gif          Rudeni zadu keisti kaimietukes i veislines vistas.Kiausinius deda labai didelius,kad ciut telpa i dekliukus kiausiniu.
Tai niekas neparaso,kur,kokios kainos kalakuciuku  unsure.gif

Kokią veislę planuoji pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 06 11, 00:09)
Kokią veislę planuoji pirkti?

Vistu ar kalakutu? Nesupratau apie kuriu veisle klausi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norwa: 11 birželio 2013 - 07:39