QUOTE(Bry. @ 2015 07 28, 15:19)
Aisku,na daug reikalu
O kazi ta rukykla gi nuo nulio kainuoja pastatyt 100tukst,o pas mane patalpos yra,kur galetu buti rukykla ir kokios is pjaustimo patalpos,tik va kazi kiek cia viskas susipirkti,įsirengti gali kainuoti
O kazi ta rukykla gi nuo nulio kainuoja pastatyt 100tukst,o pas mane patalpos yra,kur galetu buti rukykla ir kokios is pjaustimo patalpos,tik va kazi kiek cia viskas susipirkti,įsirengti gali kainuoti
Patarimas: neuzsigrobkit visko is karto Pradekit nuo kiauliu auginimo. Kol jos bus pjaunamo amziaus ir svorio, praeis minimum puse metu. O per pusmeti daug kas paaiskes, daug kur pakryps visai netiketa kryptimi, blogiausiu atveju-parduosit kiaules i mesos kombinata ir apsieisit be dideliu investiciju, nereiks sukti galva, o kur deti rukykla
Mano pirminis noras irgi buvo isirengti sulciu spaudimo cecha. Ta svajone gyvenau, pastatus staciau, soda isiveisiau. Ir kai sodas tapo jau derlingas, pamaciau, kad is uogu grynu bei vaisiu turiu kur kas didesni pelna, nei kad perdirbta produkcija i sultis Ir siai dienai visai kitaip tas patalpas panaudojau ir dziaugiuosi, kad nesukisau paskutiniu pinigu i sulciu spaudykla
Jei vis tik galvojat apie rukykla, tai nereikia leisti daug pinigu, galima rukykla pirkti ir panaudota, pvz
http://www.irenginiai.lt/show,3838/
Nors tada kyla klausimas, kodel parduoda rukykla? Gal irgi nepasiteisino tas dalykas?