QUOTE(As ir Morka @ 2013 09 12, 21:16)
Užduosiu patyrusioms ūkininkėms kvailą klausimą, bet... neturiu kur kitur teirautis. Visi arba miestiečiai arba kaip Karabasai Barabasai ištisus laukus valdo.
kaip suprantu sunkiausias darbas (bent man taip atrodo) - realizacija produkto. Didiesiems grūdų augintojams svarbu tik pasirinkti kas iš supirkėjų moka... o mažiukams prieskonių/gėlių ir pan. augintojams? Jei turguj stovėt nenori? Apmąsčiau kam galėčiau siūlyti, bet juk iš anksto sutartys nesudaromos, taip? nes gal neužaugs, be to kol nieko nedarai tai ir neturi teisės sutartį sudaryt... Belieka užaugint ir tikėtis, kad kažkas nupirks? Na paskaičiuoja kad mažą truputėlį tas ar anas pažįstamas priglaus. Bet, kad draugams aš ir taip visko išdalinu
kaip suprantu sunkiausias darbas (bent man taip atrodo) - realizacija produkto. Didiesiems grūdų augintojams svarbu tik pasirinkti kas iš supirkėjų moka... o mažiukams prieskonių/gėlių ir pan. augintojams? Jei turguj stovėt nenori? Apmąsčiau kam galėčiau siūlyti, bet juk iš anksto sutartys nesudaromos, taip? nes gal neužaugs, be to kol nieko nedarai tai ir neturi teisės sutartį sudaryt... Belieka užaugint ir tikėtis, kad kažkas nupirks? Na paskaičiuoja kad mažą truputėlį tas ar anas pažįstamas priglaus. Bet, kad draugams aš ir taip visko išdalinu
Pirma pradzia visada buna per turgu arba per muges, mazesni kiekiai buna ir per internetines skelbimu svetaines, nieko kito neisrasit Paskui jau zmones/imones per tokias vietas susiranda ir uzsakineja. Kalbu is patirties, viska praejau Per draugus tikrai neapsimoka produkcijos realizuoti
Jei nesinori stoveti turguje, galimas kitas variantas: paprasyti, kad paprekiautu produkcija tie, kurie vis tiek ten stovi su galimybe jiems uzsideti kazkoki procenta, su galimybe grazinti neispirktus produktus. Toki varianta irgi placiai praktikavau, nes kazkaip nejaukiai jauciuosi as turguje/mugeje Tarsi buciau kokia spekuliante