Įkraunama...
Įkraunama...

Ūkininkės

QUOTE(Tepaluota @ 2013 06 18, 10:03)
Šitai aš pati supratau, su suvokimo problemų neturiu rolleyes.gif

Nieks nesipyksta, spakainiai, tetos  biggrin.gif Bet jei pateikiat info, norisi iki galo. Telefono nematau. Užmuškit, nematau  unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Telefono ir as nematau doh.gif
Atsakyti
Jeigu reikalingas numeriuks, taip reikėjo ir parašyti. smile.gif Man nesunku parodyti biggrin.gif 867457243
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2013 06 19, 22:39)
Jeigu reikalingas numeriuks, taip reikėjo ir parašyti. smile.gif

Dėkavoju, saula brungi aciuks.gif Beje, ar daug kritusių buvo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 06 20, 10:47)
Dėkavoju, saula brungi  aciuks.gif Beje, ar daug kritusių buvo?  unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Man 4 iš 30. Draugė pirko beveik mėnesiu anksčiau, tai jai 1. Gal aš bloga gaspadinė g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2013 06 20, 17:47)
Gal aš bloga gaspadinė g.gif 

Nebūtinai, laimės dalykas čia mirksiukas.gif Mes plikakaklių ieškom, šiemet kažkaip retai jų. Lengviau pešasi, mažiau padaigų nei pas kitas veisles.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 06 21, 12:37)
Mes plikakaklių ieškom, šiemet kažkaip retai jų. Lengviau pešasi, mažiau padaigų nei pas kitas veisles.

Kokiu jus cia vistu ieskot? Broileriu plikakakliu? Pirma kart girdziu jei tokiu ieskot.Seip yra vistu plikakakliu
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2013 06 21, 14:31)
Broileriu plikakakliu? Pirma kart girdziu jei tokiu ieskot.

Niekur taip nerašiau.
Atsakyti
Sveikos,
Tyku,ramu cia unsure.gif
Na maniskiam broileriukams jau beveik 3 sav.Kukuliai jau dideli,kiti ciut ne po kg.sveria(didziausias 780gr.)Ritosi labai jau prastai,is 70kiausuku tik 43turiu.Si savaitgaly vel turi ristis.Esu pakrovusi 80kiausinuku broileriu,ir 18 veisliniu dedekliu kiausiniu.Ziuresim kaip si partija risis.
Atsakyti
Sveikutės, jungiuosi į jūsų būrį. Kol kas dirbu valdiškame darbe, bet kasdien einu link sprendimo ūkininkauti. Pirmą žingsnį padariau, baigiau kursus ir gavau ūkininko pažymėjimą smartass.gif. Ūkio dar neregistravau, neapsisprendžiau dėl veiklos. Paukštininkystė labai gundo, bet netoli sodybos yra miškas ir labai daug kiaunių, lapių, žebenkščių, šeškų. Tvartui šimtas metų nesandarus.
Gundo vaistažolės, nes pievose labai daug gerų žolių prisirenku. Kol kas susidarau sau ir draugam arbatos mišinių, na bet taip dėl smagumo, dovanoms.
Susidomėjimą sukėlė tos mažos kiaulaitės juodos mažos kur žole minta smile.gif), ale gyvulinkyste verčiasi aplinkiniai ūkininkai ir tikrai matau kad darbas sunkus ir sudėtingas, ypatingai daug žinių reikalaujantis.
Labiausiai širdis linksta link šildomų šiltnamių, bet jų šiltinimui norėčiau statyti nedidelę vėjo jėgainę, panašu kad be Europos paramos neapsieisiu tuomet.
Na žodžiu, planai kol kas neaiškūs, džiaugiuosi jus suradusi, linkėjimai, tikiuosi dalyvauti pokalbiuose, labai smagu kai paskaitau kad jums sekasi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūružė: 22 rugpjūčio 2013 - 09:11
QUOTE(Jūružė @ 2013 08 22, 10:10)
Sveikutės, jungiuosi į jūsų būrį. Kol kas dirbu valdiškame darbe, bet kasdien einu link sprendimo ūkininkauti. Pirmą žingsnį padariau, baigiau kursus ir gavau ūkininko pažymėjimą smartass.gif. Ūkio dar neregistravau, neapsisprendžiau dėl veiklos. Paukštininkystė labai gundo, bet netoli sodybos yra miškas ir labai daug kiaunių, lapių, žebenkščių, šeškų. Tvartui šimtas metų nesandarus.
Gundo vaistažolės, nes pievose labai daug gerų žolių prisirenku. Kol kas susidarau sau ir draugam arbatos mišinių, na bet taip dėl smagumo, dovanoms.
Susidomėjimą sukėlė tos mažos kiaulaitės juodos mažos kur žole minta smile.gif), ale gyvulinkyste verčiasi aplinkiniai ūkininkai ir tikrai matau kad darbas sunkus ir sudėtingas, ypatingai daug žinių reikalaujantis.
Labiausiai širdis linksta link šildomų šiltnamių, bet jų šiltinimui norėčiau statyti nedidelę vėjo jėgainę, panašu kad be Europos paramos neapsieisiu tuomet.
Na žodžiu, planai kol kas neaiškūs, džiaugiuosi jus suradusi, linkėjimai, tikiuosi dalyvauti pokalbiuose, labai smagu kai paskaitau kad jums sekasi thumbup.gif

Norėjau paklausti, o tuos ūkininkų kursus norint baigti būtinai reikia turėti žemės (na pvz. aš tik planuoju įsigyt), ar mokami tie kursai?
Atsakyti
Norint gauti ūkininko pažymėjimą reikia turėti žemės arba būti dirbus ūkyje. Nors gal reikalavimia keičiasi reikia sekti. Aš pažymėjimą gavau pavasarį šį. Mokėjau už kursus 600 Lt, egzaminą laikiau eksternu. Kursus organizavo Šilutėje ŽŪ mokykloje, Pagrynių k.
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2013 08 22, 20:39)
Norint gauti ūkininko pažymėjimą reikia turėti žemės arba būti dirbus ūkyje. Nors gal reikalavimia keičiasi reikia sekti. Aš pažymėjimą gavau pavasarį šį. Mokėjau už kursus 600 Lt, egzaminą laikiau eksternu. Kursus organizavo Šilutėje ŽŪ mokykloje, Pagrynių k.

Na aišku tada smile.gif
Atsakyti