Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana 2- 5 metų vaikui

Sveikos 4u.gif
mes dukrytei padovanojom tokį komplektą: dvi kėdutės ir staliukas su skėčiu. thumbup.gif Vasariškas, smagus, lengvas ir paprastas. Panos visą vasarą lauke pusryčiaudavo, pietaudavo kartu susėdę............. O dabar kambaryje žaidžia. Nebrangus ir labai praktiškas, jei ką sudomino pirkom Vln. "THOMAS PHILIPPS" parduotuvėje, toks mėlynas su vabaliukais thumbup.gif .
Atsakyti
Sutinku su Minėja, kad ,,tevai visada savo vaikui isrinks tinkamiausia zaisla, nes jie pastebi vaiko polinkius zaisti su vienais ar su kitais zaislais''. Manau, kad kaip tik tokio amžiaus mergaitės ima domėtis lėlėmis, jų globa, nes labai nori mėgdžioti mamą. Tad lėlytė galėtų būti labai tinkama dovana 4u.gif
Atsakyti
Mano dukrytei gruodzio men 2 metai. Planavom pirkti dviratuka su pagalbiniais ratukais. bet buvo toks didziulis noras, kad ta dviratuka nupirkom jau rugsejo pradzioj. Ir graziausiai panele dabar vazinejasi, nors ant triratuko net nesedo !!! Viena raidos etapa praleidom smile.gif

Tai galvoju gimtadienio proga kokiu lavinimo zaislu nupirkti. Balionu ir muilo burbulu smile.gif

O del auskaru- tikrai tokiai mazai nedursiu. Tiiksliau nedursiu tol, kol pati nepaprasys !!!! O gal jinai is viso nenores tu auskaru??? Kam vaikui ausytes badydi vien del to kad MAMAI GRAZU????? O gal man grazu auskaras bamboje? Tai irgi reikia mazylei pradurti? nesamones.
Atsakyti
Mes pirksim lėlę - gal kalbančią, gal vaikštančią... O krikštatėviai sakė pirks švaruolės rinkinį, kur yra šluota, kibiras, semtuvėlis ( labai jau mėgsta mane mėgdžioti ). smile.gif
Atsakyti
Mes antrojo gimtadienio proga padovanojome My little pony - mielas, labai gražus arkliukas, kalba, juokiasi...Visai jokio susidomėjimo schmoll.gif Žodžiu, nevykusi buvo dovana....O štai padovanota lėlė Anabelė - thumbup.gif , žaidžia kiekvieną dieną, rūpinasi, maitina...Iš tiesų labai sunku išrinkti gerą dovaną, kuri patiktų vaikui, nes kiekvienas labai skirtingas ir domisi skirtingais dalykais... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dar neskaicius jusu komentaru, buvau nusprendus, kad jei dukrele gaus dovanu pinigeliais, tai pirksim dviratuka rolleyes.gif
Gal pradzioj nelabai sugebes vaziuoti, bet po truputukuka pramoks, juk juo gales vazinetis iki kito savo gimtadienio - mums visas pavasaris, vasara ir grazusis ruduo bus pries akis ax.gif
Jusu komentarai tik sutvirtino mano pasirinkima drinks_cheers.gif O del balionu, kamuoliu ir muilo burbulu sutinku - be ju neapseina ne vienas vaikiskas gimtadienis thumbup.gif
Atsakyti
o maniskei lb patiko vaikiska virtuve.galvojau gal dar nezais, bet pasiteisino 100% zaidzia neatsitraukdama thumbup.gif verda,kepa,skalbia, lygina,plauna indus, na zodziu..... thumbup.gif
super dovana wub.gif
Atsakyti
Maniškei krikšto mama atgabeno didelį supamą arkliuką-padarytas kaip tikras,su karčiais, uodega ir kitais pribumbasais biggrin.gif Paspaudus prie ausies jis judina uodegą, žvengia ir prunkščia.
Žodžiu,maniškei akys buvo ant kaktos ir nuo to arklio nenulipo visą vakarą lotuliukas.gif Neleido net sesei pasisupti.
Atsakyti
Reikia vaikui pirkti,ne tai kas atrodo jums naudinga,o tai,kas vaika nudziugintu,tai gali buti dviratukas,supynes,ar tiesiog kazkas is jo megtamu zaislu
Atsakyti
O mes jau sumasteme ka dukrelei pirksime 2 m proga, jai jau uz pusantro menesiuko gimtadienis, sakem pirksime ciuozyklele nedide, buvome pas draugus labai jai patiko, pati lipo ciuoze thumbup.gif thumbup.gif o jau dviratuka pernai gavome, arkliuka turime, supyne turime lotuliukas.gif magnetafona su mikrofonais turime, vezimeli irgi turime , masinyte turime, lenta irgi piesimui labai faina turime, tai netycia sumastem per naujus metus pamate kas jai labai patinka, ciuozykla lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Planavom pirkti visai ką kita, o nupirkom štai ką:

user posted image

Džiaugsmo daugybė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivos juosta: 16 sausio 2008 - 19:20
Geras bigsmile.gif Cia ir man dziaugsmo butu per akis toki daigta gavus thumbup.gif
Dabar mama, dazus savo slepk lotuliukas.gif
Atsakyti