Na mes jau gimtadienio Viskas praėjo puikiai, nors be peštynių irgi nebuvo apsieita, sunku Vestutei buvo dalintis su kitais vaikučiais naujais žaisliukais Dovanėlių gavo įvairiausių, bet labiausiai žaidžia su vaikišku dulkių siurbliu, skalbimo mašina ir kita miniatiūrine buitine technika Na o ausytes visgi dursime Gimtadienyje buvo mergytė 3metukų su išdurtomis ausytėmis, tai parodėme Vestutei, tai dabar jau ir ji nori.Na žinau, kad dėl to auskarų vėrimo mamyčių nuomonės labai skiriasi, bet man taip gražu.Ačiu visoms už pasiūlymus, tai tikrai pagelbėjo
QUOTE(VILGRA @ 2006 03 08, 11:13)
sveika,aš manau mergaitei daug didesnis pasirinkimas dovanoms yra,o berniukams mažiau.Mes irgi vis nesugalvojam ką sūnui padovanoti,bet dviratukas gera idėja ir berniukui ir mergaitei.
Mano sūnui neseniai 2 metukai suėjo. Jam labai patiko automobilis valdomas radio bangom, taip pat mega block kaladeles (delioja kiekviena diena) ir puzlis kilimukas.
Na ir problemos pas jus... Dar tik antras gimtadienis, o jau nežinot ką dovanot... tai kas bus paskui?
O be to, argi tai būtinai turi būti didelis ir brangus žaislas?
Man dovaną išrinkti būtų labai paprasta: nueinu į vaikišką parduotuvę ir matau dėl ko mano mažoji "silpsta". Jai skraidantis balionas sukelia tiek džiaugsmo, kad jokie žaislai šito "nepermuša" . Dar matau, kad be galo patinka triratukai ir kamuoliai.
Tai ką norėjau pasakyt? Nueikit į parduotuvę, išsirinks.
Man dovaną išrinkti būtų labai paprasta: nueinu į vaikišką parduotuvę ir matau dėl ko mano mažoji "silpsta". Jai skraidantis balionas sukelia tiek džiaugsmo, kad jokie žaislai šito "nepermuša" . Dar matau, kad be galo patinka triratukai ir kamuoliai.
Kadangi dukrytė turi begales visokių žaisliukų, kaladėlių, knygelių, lėlių vežimėlių ir t.t., mąstom jai nupirkti dviratuką. Manau, ji liks užavėta nes panašu, kad jau noras pribrendo
QUOTE(Ju' @ 2007 07 20, 22:31)
Na ir problemos pas jus... Dar tik antras gimtadienis, o jau nežinot ką dovanot... tai kas bus paskui?
Maniškė irgi žaislų parduotuvėje bėga prie balionų ir muilo burbulų Brangūs žaislai nelabai vilioja. Kartais kažkoks mažas daikčiukas, toks kaip balionas, muilo burbulai...sukelia daug daugiau džiaugsmo Todėl niekada neperkame be jos pačios žaislų, o draugams patariame tik nedovanokite pliušinių žaislų, nes visi namai jais apversti, o susidomėjimo jokio
Be to labai žavisi mažaisiais poniais, turime jau visą kolekciją...Nuvažiuoja į parduotuvę ir vis išsirenka kokio neturi
Be to manau, kad gimtadieniui labai puiki dovana - kažkokia pramoga, kaip pavyzdžiui Akva parkas, gimtadienis vaikų žaidimų kambaryje...Tikrai sukelia labai daug įspūdžių
O dėl auskariukų įvėrimo, tai tikrai manau, kad per anksti...
o ka padovanot 2 metu berniukui? lego nezaidzia, masinu, knyguciu turi, tevai nelabai nori namu apkraut, tai turetu but daug vietos neuzimantis daigtas
Pvz. kuprine gali padovanoti, gales savo turta pas seneliu ar i darzeli nestis.
As savo megaitei pirkau keleta dovanu, o dar daug gavo nuo seimos ir draugu. bet as manau, kad jai labiausiai patiko puzle, kur surasti ir sujungti gyvunus (mama ir vaika) bei lekstute, puodelis (kuris beje siandein suduzo ir buvo daug asaru) bei stalo irankiai su tokia nupiesta mergyte.
As savo megaitei pirkau keleta dovanu, o dar daug gavo nuo seimos ir draugu. bet as manau, kad jai labiausiai patiko puzle, kur surasti ir sujungti gyvunus (mama ir vaika) bei lekstute, puodelis (kuris beje siandein suduzo ir buvo daug asaru) bei stalo irankiai su tokia nupiesta mergyte.
Visada galima pasiklaust tėvelių ko vaikučiui reikia, mūsų bernužėlio krikštatėvis su žmona taip ir padarė mum kaip tik reikėjo treningiuko tai jie ir nupirko o prie treningiuko dar ir mašinytę atnešė, o visokių puzlių ir šiaip žaislų jie ir be progos atneša gal pvz tėvai ne visada išgali kažką nupirkt vaikui tai tiesiog pasiklausi ką vaikiukas mėgsta ar ko norėtų ar paprasčiausiai ko reikia juk visada galima rast vaikisškų prekių už padorią kainą
Musu laukia antrasis gimtadienis uz 2men Atsventus gimtadieni ir kaledos ne uzkalnu,tad dovanu problema dviguma pas mus... Siaip galvoju padovanoti virtuvini komplekta su visais puodais ir lekstem Taip pat issirinkom vaikiska yamaha i kuria ieina"tikras" mikrofonas-gales dainuoti ir sokti o daugiau ir nezinau ka kitokiom dovanom nera minciu... dar norejau baby borna padovanoti,bet kad ji per maza dar-lyg nuo 3metuku ji
O del ausyciu,tai as pilnai pritariu As pati maziukiai praduriau ausytes,kai buvo 14men Dabar juk yra specialus auskariukai vaikams-juos sunku su kuo uzkabinti,ar nuplesti o maziuke visiems juos rodo
O del ausyciu,tai as pilnai pritariu As pati maziukiai praduriau ausytes,kai buvo 14men Dabar juk yra specialus auskariukai vaikams-juos sunku su kuo uzkabinti,ar nuplesti o maziuke visiems juos rodo
Mes nupirkom dviratuką tą stumdomą su rankena,nes su pati dar nepavažiuoja,vėžinomės visą vasarą ir dabar,ir manau kad ir kitą vasarą dar labai pravers,o dėl žaislų nuperkam ir taip,be progos,kokį nebrangų,o be to kiek jų gali pirkt,vistiek labai greit atsibosta,minkšti tai iš vis,sėdi ant lentynų ir dulkes renka
Mazei pradurem ausytes 3men.ir tuo labai dziaugiuos,nes negali nei uzkabint,o ir labai greit uzgijo Zaislu ir taip kruvos,tai pasakiau visiems sveciams,kad nestu pinigelius,tai per pirmaji gimtadieni surinkom 1000lt ,mociute apdraude kaupiamuoju draudimu,tai mes tuos pinigelius ir skiriam draudimui