Na mes galvojam apie dviratuka, nes siaip masinele turim, tai dar keliames i nama su dideliu kiemu mums dviratukas bus pats tas. Muzikiniai zaislai jo...
Bet, man rods jie per mazi suprasti dovanu reiksme..... Manau cia musu disdzkiui bus didesne atrakcija.....
mes saviskei dovanojom baby born vezimeli. nu tai jau dziaugsmo buvo
Na kaip fainai, kiek daug tikrai gerų pasiūlymų, pati kažin ar būčiau sugalvojusi O ką mamos mano dėl ausyčių išdurimo?Man dar truputį mažoka atrodo.Be to pavasaris, gali gyti ilgiau. Šiaip kantri mano mažulė,kiek kartų skiepijomės, nė vienasyk nesuverkė o jeigu durti, tai su kūma niekaip nesutariam:sidabriniai ar auksiniai auskariukai turėtų būti Ar yra mamų, kurios savo mergytėms ausytes dūrė?Ką patartumėte
QUOTE(Laimuška @ 2006 02 20, 17:17)
O ką mamos mano dėl ausyčių išdurimo?Man dar truputį mažoka atrodo.
na man tai visiskai nesuprantama, kam tam vaikui ausis durti...
na bet cia mano (zmogaus neisdurtom ausim ir uzaugusio seimoj, kur kiauros ausys buvo pats didziausias kosmaras (po tatuiruociu)) asmeninis poziuris.
bet ir blaiviai mastant: neaisku, kaip bus kai uzaugs, kokios bus mados ir gal jau visai naujos puosimosi technologijos...
uzaugs ir pati issidurs, kur nores ir ka nores.
QUOTE(Laimuška @ 2006 02 20, 17:17)
O ką mamos mano dėl ausyčių išdurimo?
Manyčiau gal tikrai dar ankstoka ausytes durti. Aš turiu savo nuomonę apie ausų išdūrimą - kai mano mažoji panele pati suvoks kad tikrai nori auskariukų tai tada ir prasidursim. Nes man pačiai noras atejo 18m O va dukterėčiai 9-ojo gimtadienio proga išdūrė ausytes (ji pati priprašė savo krikšto mamos tokios dovanos) .
QUOTE(saldainia @ 2006 01 27, 12:41)
aciu , labai man padejote. Is tokios daugybes jau issirinkau ka nupirkti.
Šaunu, kad jau išrinkai dovanėlę penkiametei, bet gal kokiam kitam forumiečiui dar trūko pasiūlymų šia tema. Taigi, galiu dar pasiūlyti siuvinėjimo rinkinį vaikams. Mes jį kaip tik pirkom penkiametei ir ji labai džiaugės. Manau, tokio amžiaus vaikui yra svarbūs visokie lavinamieji žaidimai
Labai tinka vaikiškos kosmetikos rinkinukas. Kuri gi panelytė tokio nenorėtų? Tokių mielų yra "Simba" parduotuvėje.
QUOTE(Laimuška @ 2006 02 07, 17:49)
Kovo mėnesį mažajai bus 2 metukai Niekaip nesugalvoju ką padovanot.Rodos jau viską turi.Ir lėlių ir vežimėlių ir mašinų ir knygučių.Norėtusi ko nors originalaus.Ką jūs dovanojote savo vaikučiams?Dukrytės kūma nori jai ausytes išdurt gimtadienio proga, ką manote apie tai?
Aš savo merginai auskarus įvėriau kai jai buvo 11men, ir visai nesigailiu, nes man grazu ir kuo ji mazesne tuo maziau skauda taigi jei tik ji nebijo gali drasiai verti
sveika,aš manau mergaitei daug didesnis pasirinkimas dovanoms yra,o berniukams mažiau.Mes irgi vis nesugalvojam ką sūnui padovanoti,bet dviratukas gera idėja ir berniukui ir mergaitei.
Ne uz kalnu ir maniskes gimtadienis, tai suku galva ka cia jai padovanojus Mislyju, gal dviratuka vis naujas nepatirtas dalykas