Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana 2- 5 metų vaikui

Mes dovanosime dukrytei dviratuką, taip pat patinka lavinamieji žaidimai, dėlionės, magnetinės lentos ir pan. Taip pat patinka puoštis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuška @ 2006 02 20, 17:17)
Na kaip fainai, kiek daug tikrai gerų pasiūlymų, pati kažin ar būčiau sugalvojusi blush2.gif O ką mamos mano dėl ausyčių išdurimo?Man dar truputį mažoka atrodo.Be to pavasaris, gali gyti ilgiau. Šiaip kantri mano mažulė,kiek kartų skiepijomės, nė vienasyk nesuverkė 4u.gif o jeigu durti, tai su kūma niekaip nesutariam:sidabriniai ar auksiniai auskariukai turėtų būti g.gif Ar yra mamų, kurios savo mergytėms ausytes dūrė?Ką patartumėte

Savo dukrytei perveriau auksriukus 1m 1 men ir ne kiek nesigailiu. Labai tinka ir patinka. Abi aptariam mano ir jos auskariukus:-). Taip pat dvejojau kokius verti, bet mintis buvo vis labiau linkusi ties auksiniais, taciau verimo salone, mums kategoriskai pasake, kad veria tik su ju auskarais, todel kad auskariukai turi buti dezinfekuoti ir svarus, o auksas parduotuveje ir namuose buna ciupinetas ne vieno zmogaus (teisingai pasakyta). Ir veria tik gydomuosius auskariukus pacioje pradzioje. Ausytes gyja 3/4 savaites, (papildomai nusipirkom purkala, kuriuo pasipurksdavom ausytes ryta ir vakara, kad geriau gytu), ir tada galima jau persiverti i savo auksinius ar kokius tai kitus auskariukus.
Atsakyti
siemet savo dukrytei 4 metuku proga planuoju padovanoti laikroduka smile.gif senai jau kalba, kad nori jo.. 4u.gif
Atsakyti
Kaip manote, ar gera dovana 2m. mergaitei butu traukinukas su begiais?ar cia berniukiska dovana? smile.gif
Gal kur matete idomiu? 4u.gif
Atsakyti
As savo angeleliui (jei iseis susitaupyti) 2m proga elektromobili padovanosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2013 02 09, 10:09)
Kaip manote, ar gera dovana 2m. mergaitei butu traukinukas su begiais?ar cia berniukiska dovana? smile.gif
Gal kur matete idomiu? 4u.gif

Manau įdomu. Mano mergaitei, kaip tik apie 2-2,5 m buvo didžioji meilė traukiniams biggrin.gif Ir turėjom bėgius su traukinuku. Bet paprastą tokį. Bet užteko:)
Atsakyti
siemet dukros 4m proga pirkom Vaikiska grotuva su 2m broliu labai smagiai naudoja smile.gif prirasem daineliu is kompiuterio tai super smile.gif o veliau gales naudoti kaip MP3 nes dabar dar net nesakem kad ten jis turi sia funkcija smile.gif
Atsakyti
Savo dukrytei dovanojam dovanas iš kelių daliųsmile.gif Viena dalis būna lavinimuisi (plastelinas, kūrybinis rinkinys, knygelės), o kita grožiui (labai patiko miniMiss plaukų puošmenų rinkinukai http://www.assorti.l...a-ir-aksesuarai ) ar pramogai (kokia lėlytė ar kitoks žaislas).
Atsakyti
Sveiki o ka patartumete padovanoti dvynukams 5metuku amziaus..?
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė.. @ 2014 06 18, 06:47)
Sveiki o ka patartumete padovanoti dvynukams 5metuku amziaus..?

Labas Sieloneše, mes eisime į sunėno 5 gimtadienį už kelių dienų ir galvojame padovanoti šį planšetinį kompiuterį http://www.inte.lt/p...-black-retail-4. Jau keli metai kai tik nuvažiuojame į svečius sunėnas mano geriausias draugas būna, kad savo planšetę duočiau. Tik vis dar abejoju ar gerai egliamės, ar 5 metų vaikui jau galima dovanoti planšetę, kad ir pigesnę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaniliaa: 07 gegužės 2015 - 14:42
sveikos mano mergaite pakvete i gimtadieni pas 6 , o vietoj dovanos paprase atnesti pinigeliu tipo nusipirksim patis dovana tai iskilo klausimas o kiek tam vaikui reiktu dovanoti
Atsakyti

Sveikos, reikia patarimų ką dovanoti 2-ų metų mergytei gimtadienio proga, kuri visko turi? Ir žaislų, ir rūbų. Gal kažką originalaus? Biudžetas iki 50 eurų

Atsakyti