labai geros dovanos yra konstruktoriai -- Lego ir kiti. nesvarbu kurios lyties vaikams.
As dovanociau, kvepaliuku, papuosaliuku, paslapciu skrynele, plauku segtuku, kitu puosmenu. Mano dukra tokiomis dovanomis labai dziaugesi.
QUOTE(tiesiog as1 @ 2009 01 30, 14:05)
kokioj cia pardotuvej yra toks geris?
Kokia kaina tokios knygutes?
QUOTE(sigizmundas @ 2009 06 07, 01:23)
Kokia kaina tokios knygutes?
aha...man taip pat idomi kaina ? Gal Kaunietes zino alternatyva siai knygutej, gi i Vilniu nevaziuosiu del jos bet kad super daikciukas tai tikrai labai noreciau tokia padovanot krikstasuniui
mes tai turim ne knygute, bet atskiras korteles tokias, kaip lapus su piesiniu, irgi yra tas markeriukas, i kuri reikia pilti vandeni. Siaip patinka mergaitei mano visai, vis prisimena ir praso ipilti vandenuko, kad galetu piesti
Labai idomus daiktas 2 metu vaikui, lipdukai i vonia, prisiklijuoja tokie zaiskiukai su malunu prie plyteliu, lieja vaikas vandeni is virsaus ir sukasi tas malunelis ir siaip vanduo graziai liejasi, 2 metu berniukui geras daiktas yra konstruktorius su atsuktuvu, ten yra labai dideles detales ir reikia surinkti traktoriu, maniskis tai istisus vakarus kontruavo ir dar viena pasiulyma turiu masinyte -paspiruka (nuo 1,5 m iki 3m vaikas vazineja kaip su masinyte, bet veliau ji labai lengvai trasformuojasi i labai grazu paspirtuka, galiu nuotraukas i emaila atsiusti) jei kas sudomino rasykit i az
Rinkinas papuošaliukui suverti ar stalo žaidimas
laukiu ir as patarimu, mergaite lb myli kates , gal kas kokia knyga mate su katem ar siaipka grazaus ar idomaus pasiulytumet?
QUOTE(-------- @ 2006 02 22, 14:45)
Šaunu, kad jau išrinkai dovanėlę penkiametei, bet gal kokiam kitam forumiečiui dar trūko pasiūlymų šia tema. Taigi, galiu dar pasiūlyti siuvinėjimo rinkinį vaikams. Mes jį kaip tik pirkom penkiametei ir ji labai džiaugės. Manau, tokio amžiaus vaikui yra svarbūs visokie lavinamieji žaidimai
sveikos .gal kas nors galetu pasakyti kur gi yra simba parduotuve? noreciau nupirkt kosmetikos rinkinuka mergaitei, deja niekur nerandu . ir kokios tokiu rinkinuku kainos?
mano 5- metei geriausia dovana puzzle ir dazu,kad galetu puostis.