Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana 2- 5 metų vaikui

labai geros dovanos yra konstruktoriai -- Lego ir kiti. nesvarbu kurios lyties vaikams.
Atsakyti
As dovanociau, kvepaliuku, papuosaliuku, paslapciu skrynele, plauku segtuku, kitu puosmenu. Mano dukra tokiomis dovanomis labai dziaugesi.
Atsakyti
bilietai i tertra arba i cirka
Atsakyti
QUOTE(tiesiog as1 @ 2009 01 30, 14:05)
kokioj cia pardotuvej yra toks geris?

Kokia kaina tokios knygutes?
Atsakyti
QUOTE(sigizmundas @ 2009 06 07, 01:23)
Kokia kaina tokios knygutes?

aha...man taip pat idomi kaina ax.gif ? Gal Kaunietes zino alternatyva siai knygutej, gi i Vilniu nevaziuosiu del jos 4u.gif bet kad super daikciukas tai tikrai thumbup.gif labai noreciau tokia padovanot krikstasuniui ax.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
mes tai turim ne knygute, bet atskiras korteles tokias, kaip lapus su piesiniu, irgi yra tas markeriukas, i kuri reikia pilti vandeni. Siaip patinka mergaitei mano visai, vis prisimena ir praso ipilti vandenuko, kad galetu piesti 4u.gif
Atsakyti
Labai idomus daiktas 2 metu vaikui, lipdukai i vonia, prisiklijuoja tokie zaiskiukai su malunu prie plyteliu, lieja vaikas vandeni is virsaus ir sukasi tas malunelis ir siaip vanduo graziai liejasi, 2 metu berniukui geras daiktas yra konstruktorius su atsuktuvu, ten yra labai dideles detales ir reikia surinkti traktoriu, maniskis tai istisus vakarus kontruavo thumbup.gif ir dar viena pasiulyma turiu masinyte -paspiruka (nuo 1,5 m iki 3m vaikas vazineja kaip su masinyte, bet veliau ji labai lengvai trasformuojasi i labai grazu paspirtuka, galiu nuotraukas i emaila atsiusti) jei kas sudomino rasykit i az
Atsakyti
Rinkinas papuošaliukui suverti ar stalo žaidimas 4u.gif
Atsakyti
laukiu ir as patarimu, mergaite lb myli kates bigsmile.gif , gal kas kokia knyga mate su katem ar siaipka grazaus ar idomaus pasiulytumet?
Atsakyti
Labai mano dukrytei patiko gauta lavinamji dovana su modelinu.(Tokia dezute su astuonkoju ir papildomom detalem, kur galima lipdyti pjaustyti ir siaip labai geras uzsiemimas vaikui) Siaip deliones gerai.Jau 5m.vaikutis ne toks ir mazas,vien paprastom lelytem nepradziuginsi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 08 rugsėjo 2010 - 17:01
QUOTE(-------- @ 2006 02 22, 14:45)
Šaunu, kad jau išrinkai dovanėlę penkiametei, bet gal kokiam kitam forumiečiui dar trūko pasiūlymų šia tema. Taigi, galiu dar pasiūlyti siuvinėjimo rinkinį vaikams. Mes jį kaip tik pirkom penkiametei ir ji labai džiaugės. Manau, tokio amžiaus vaikui yra svarbūs visokie lavinamieji žaidimai rolleyes.gif

sveikos smile.gif .gal kas nors galetu pasakyti kur gi yra simba parduotuve? g.gif noreciau nupirkt kosmetikos rinkinuka mergaitei, deja niekur nerandu verysad.gif . ir kokios tokiu rinkinuku kainos?
Atsakyti
mano 5- metei geriausia dovana puzzle ir dazu,kad galetu puostis.
Atsakyti