Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN-13 tema

QUOTE(Nikutė @ 2011 05 23, 11:06)
tai dabar jus norit pasakyti, kaip vaziuosiu gimdyti man reikia pasiimti pluosta pinigu ir tik izengus i ligonine visus jais apdalinti? gal baikit nusikalbeti yra ir tikru gydytoju ir med. seseliu kurie dirba is sirdies

Jus tikriausiai blogai isiskaitete smile.gif ,cia niekas nenusikalba smile.gif .Cia buvo kalba apie gimdyma- SUSITARUS doh.gif .Jeiigu jus su niekuo nesitarete,jums apskritai pinigeliu nereikia,nereikia nei epiduro,nereikia nei mokamos palatos ir t.t.Pakartosiu,moterys tariasi su gydytoju ir ji issirenka is anksto, pas ji lankosi, konsultuojasi,jis atvaziuoja kad ir nakti,pasirupina mokama palata,nes ja ne visada gausite,ir butent sitas gydytojas kuri jus issirinkote jums ir priims gimdyma.Be pinigeliu jus viso to negausite,jusu gimdyma priims tas gydytojas,ar akusere,kuris budes tuo metu,o mes visos zinome kad yra ivairiu gydytoju ir akuseriu smile.gif .Moterys, kas gali pabreziu,jeigu vis dar nesuprantama smile.gif ,moka uz ramybe.Jusu teise rinktis.Is sirdies ,gal but, visas GN personalas dirba,tik yra sioks toks skirtumas kvalifikacijoje,visi negali buti vienodi,todel ir renkiesi uz pinigelius.Jei negalit,tai gimdykit su visu srautu ir viskas bus puiku,visos pagimdo,bet zmogui neuzdrausi rinktis.Kai kas gimdo kaime,pas mociute,kur uztenka tik palu ir karsto vandens,bent jau senoveje taip buvo ir tikrai nieko nekainavo ir pagimdydavo.Moters pasirinkimo teise.Jus tikrai laimingai pagimdysite ir nebukite tokia pikta,tik isikaitykite ir suprasite kas cia nusikalba smile.gif .Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2011 05 23, 10:06)
tai dabar jus norit pasakyti, kaip vaziuosiu gimdyti man reikia pasiimti pluosta pinigu ir tik izengus i ligonine visus jais apdalinti? gal baikit nusikalbeti yra ir tikru gydytoju ir med. seseliu kurie dirba is sirdies

nu nesitarkite jei negalite ir kodel pykti,man neuzilgo gimdyti ir esu labai patenkintata,kad turiu tokia galimybe -susitarti,jauciuosi,kaip tureciau nuosava gydytoja thumbup.gif
Atsakyti
man paciai gimdyti uz men. as nepikta biggrin.gif daugumos kalbu paklausius, tai jai gyd. neidesiu i kisene , tai galiu jau save palaiduoti skausmuose ir kanciuose. nors tikrai yra pakankamai daug istoriju kurios nieko nedave ir kuo puikiausiai pagimde smile.gif
to tik mamytems, jus pati savo posta paskaitykit, kokia jusu pazysta daktare uzdirba tik 1600lt kaip koks santechnikas, siaip algos dar skirstomaos pagal miestus, bet si tema neapie tai mirksiukas.gif
visoms besiruosancioms gimdyti, linkiu greito ir lengvo gimdymo thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Nikutė,2011 05 23, 13:06]
man paciai gimdyti uz men. as nepikta biggrin.gif daugumos kalbu paklausius, tai jai gyd. neidesiu i kisene , tai galiu jau save palaiduoti skausmuose ir kanciuose. nors tikrai yra pakankamai daug istoriju kurios nieko nedave ir kuo puikiausiai pagimde smile.gif
to tik mamytems, jus pati savo posta paskaitykit, kokia jusu pazysta daktare uzdirba tik 1600lt kaip koks santechnikas, siaip algos dar skirstomaos pagal miestus, bet si tema neapie tai mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif
Nors iki pastojimo ir dukrelės gimdymo nuėjome tikrai ilgą ir sunkų kelią,bet gimdyti važiavau su niekuom nesitarusi,bet ne todėl,kad neturėjau galimybės,bet todėl,kad reikia ir tokių žmonių,kurie nelepina gydytojų,kišdami jiems į kišenes krūvas pinigų ir paskui dejuodami,kaip yra blogai,kai neduodi nieko ir su tavimi blogai elgiasi. O kas prie viso to privedė?Ar tik ne mes patys?
Ir,atleiskite,neįsivaizduoju gydytojo,gaunančio tik 1600 litų algos schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Murauskė,2011 05 23, 12:16]
[quote=Nikutė,2011 05 23, 13:06]
drinks_cheers.gif
Nors iki pastojimo ir dukrelės gimdymo nuėjome tikrai ilgą ir sunkų kelią,bet gimdyti važiavau su niekuom nesitarusi,bet ne todėl,kad neturėjau galimybės,bet todėl,kad reikia ir tokių žmonių,kurie nelepina gydytojų,kišdami jiems į kišenes krūvas pinigų ir paskui dejuodami,kaip yra blogai,kai neduodi nieko ir su tavimi blogai elgiasi. O kas prie viso to privedė?Ar tik ne mes patys?
Ir,atleiskite,neįsivaizduoju gydytojo,gaunančio tik 1600 litų algos schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
[/quote]reiskia jus mazokai zinote apie gydytojus ir apie ju situacija,mano pacios sesuo dirba kaune ir tarp kitko -ginekologe akusere,tai jos atlyginimas-2000 lituku i rankas.Alytui 1600,kaip pagal alytu normalu,kiek girdejau klaipedoj didesni atlyginimai,bet klaipeda tai ne visa lietuva. smile.gif
Atsakyti
taip taip ,as irgi ta pati rasiau, kad pacios prie tu kisiuku pripratinote.As pinigu irgi turiu, bet juos geriau panaudojau vaikelio augimui, o ne kisiukams, jums atrodo jei duosite, jus geriau priziures, jus pagimdysite be skausmo? Nieko panasaus nebus, tik skirtumas ar davei ar ne.Gulejau po gimdymo nemokomoje palatoje, kur buvo ir dusas ir tualetas, gulejau viena su dukrele, man daugiau jokiu patogumu nereikejo, ne tas buvo galvoje, o ir paleido kita diena po pietu.Tai kad man tu TV nereikia, kompa turejau savo, galejau dukryte draugams per skype parodyti.Nesuprantu, kam moketi uz ta palata?nieko ten mandresnio nera, nu juk ir buni tik kelias paras biggrin.gif Jus galvojate, jei sumokesite, tai busite isskirtines, nieko panasaus, kaip pastebejau ten elgiasi maloniai su visomis mamytemis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akwariuma: 23 gegužės 2011 - 13:04
QUOTE(akwariuma @ 2011 05 23, 14:03)
taip taip ,as irgi ta pati rasiau, kad pacios prie tu kisiuku pripratinote.As pinigu irgi turiu, bet juos geriau panaudojau vaikelio augimui, o ne kisiukams, jums atrodo jei duosite, jus geriau priziures, jus pagimdysite be skausmo?                Nieko panasaus nebus, tik skirtumas ar davei ar ne.Gulejau po gimdymo nemokomoje palatoje, kur buvo ir dusas ir tualetas, gulejau viena su dukrele, man daugiau jokiu patogumu nereikejo, ne tas buvo galvoje, o ir paleido kita diena po pietu.Tai kad man tu TV nereikia, kompa turejau savo, galejau dukryte draugams per skype parodyti.Nesuprantu, kam moketi uz ta palata?nieko ten mandresnio nera, nu juk ir buni tik kelias paras biggrin.gif Jus galvojate, jei sumokesite, tai busite isskirtines, nieko panasaus, kaip pastebejau ten elgiasi maloniai su visomis mamytemis biggrin.gif

Tai jums matyt pasitaike,kad nebebuvo paprastu palatu laisvu ,todel pagulde i sita.O siaip nemokamose TIKRAI nera nei tuoletu,nei dusu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2011 05 23, 13:11)
Tai jums matyt pasitaike,kad nebebuvo paprastu palatu laisvu ,todel pagulde i sita.O siaip nemokamose TIKRAI nera nei tuoletu,nei dusu. mirksiukas.gif

ne, vietu buvo. Manes dar klause ar nenorite i mokama, nes ten yra TV, atsakiau, kad ne.
Atsakyti
QUOTE(akwariuma @ 2011 05 23, 14:16)
ne, vietu buvo.        Manes dar klause ar nenorite i mokama, nes ten yra TV, atsakiau, kad ne.

Na tai jums super pasiseke tada,nes tikrai nesu girdejusi ,kad paprastose palatose butu dusas.
Atsakyti
QUOTE(akwariuma @ 2011 05 23, 13:03)
taip taip ,as irgi ta pati rasiau, kad pacios prie tu kisiuku pripratinote.As pinigu irgi turiu, bet juos geriau panaudojau vaikelio augimui, o ne kisiukams, jums atrodo jei duosite, jus geriau priziures, jus pagimdysite be skausmo?                Nieko panasaus nebus, tik skirtumas ar davei ar ne.Gulejau po gimdymo nemokomoje palatoje, kur buvo ir dusas ir tualetas, gulejau viena su dukrele, man daugiau jokiu patogumu nereikejo, ne tas buvo galvoje, o ir paleido kita diena po pietu.Tai kad man tu TV nereikia, kompa turejau savo, galejau dukryte draugams per skype parodyti.Nesuprantu, kam moketi uz ta palata?nieko ten mandresnio nera, nu juk ir buni tik kelias paras biggrin.gif Jus galvojate, jei sumokesite, tai busite isskirtines, nieko panasaus, kaip pastebejau ten elgiasi maloniai su visomis mamytemis biggrin.gif

nezinau kur jus gimdete,bet kogero ne klaipedoj,nes nemokomose palatose tikrai nera nei dusu ,nei toletu,o apskritai tv yra tik vienoje mokamoje palatoje.Mokamos palatos yra skirtos buti po gimdymo seimai-gimdyviai,teveliui ir leliukui-tame ir yra komfortas,o ne sienose ar kompuose ar dar kazkame,ju esminis skirtumas nuo nemokamu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(uoga 3 @ 2011 05 23, 13:28)
Na tai jums super pasiseke tada,nes tikrai nesu girdejusi ,kad paprastose palatose butu dusas.

ir dusas yra tik dviejuose mokamose palatose,kas blogo komforte uz kuri reikia susimoketi-nesuprantu,visas pasaulis taip gyvena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2011 05 23, 14:28)

tikrai as irgi nesu girdejusi... g.gif per visa kolidoriu man reikejo pereiti kad iki wc nueiti ir iki duso doh.gif
Atsakyti

.Mokamos palatos yra skirtos buti po gimdymo seimai-gimdyviai,teveliui ir leliukui-tame ir yra komfortas,o ne sienose ar kompuose ar dar kazkame,ju esminis skirtumas nuo nemokamu smile.gif
Papildyta:

gimdziau pries du metus KGN, pas gydytoja Vaiva Galvosiene ir gulejau 218 palatoje,ir nesuprantu kam ten reikalingas koks tetukas dar?Maniskis isvis buvo DE, mums uzteko ir per skype parodyti biggrin.gif
Atsakyti