Įkraunama...
Įkraunama...

Laikrodžio tiksėjimas :)

QUOTE(Greenius @ 2010 10 06, 13:11)
Kodėl kai kuriuos žmones taip erzina laikrodžio tiksėjimas?
Su kuo jums asocijuojasi laikrodis ir jo tiksėjimas?
Kokios mintys sukasi galvoje kai girdite laikrodį tiksint?
Ką darote kad negirdėtumėte laikrodžio tiksint?
Kaip reaguojate, jei tenka miegoti kambaryje, kuriame yra garsiai tiksintis laikrodis?  doh.gif
Ar šis dalykas labai paveikia jūsų gyvenimą ir kaip?

Nes jis per garsus doh.gif
Vis to pačio garso kartojimu, kuris pradeda įgrįsti.
Reikia jį paslėpti, išjungti, sustabdyti! unsure.gif
Sustabdau arba išnešu į kitą kambarį cool.gif
Taip pat: sustabdau arba išnešu į kitą kambarį cool.gif
Neleidžia užmigti, neleidžia klausytis tylos tongue.gif 4u.gif

p.s. Tėvų kambary buvo toks nemažas sieninis laikrodis, tai kai man tekdavo miegoti jų kambaryje, visad jį sustabdydavau. Įdomiausia tai, kad paskui ir mama pradėjo jį girdėti (po tų mano sustabdymų) ir jis visad kabėjo sustabdytas. Dabar jau jo nebėra ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kroja: 04 sausio 2011 - 10:58
Manau jog namuose atsiradus naujam laikrodziui, kazkuri laika, jis girdimas. Bet su laiku priprantama ir jau nebegirdi. Mano tevu kambaryje yra didziulis laikrodis kuris kas puse valandos apie save pranesa garsiu skambejimu. Kelinta valanda tuo metu yra - tiek kartu jis ir skamba. Kai jis atsirado laabai erzindavo, bet praejus gal pusmeciui mes jo nebegirdim, matyt pripratom, juk zmogus atsikraustes ir kaimo i miesta nuolat girdi masinu triuksma, bet laikui begant prie to pripranta. Taip yra su betkokiu garsu.
Atsakyti
---Kodėl kai kuriuos žmones taip erzina laikrodžio tiksėjimas?
Manau, kad tiesiog trikdo tylą. Taip pat gali erzinti ir per garsus šaldytuvo burzgimas ar lempos zyzimas.
---Su kuo jums asocijuojasi laikrodis ir jo tiksėjimas?
Su laiko tėkme.
---Kokios mintys sukasi galvoje kai girdite laikrodį tiksint?
Kad niekad nepikčiau tokio laikrodžio, kai yra galimybė turėt skaitmeninį. Kartais, jei tai koks senovinis ir gražus laikrodis ir garsas trunka ne ilgai, visai malonu jo paklausyt.
---Ką darote kad negirdėtumėte laikrodžio tiksint?
Neturiu tiksinčio laikrodžio.
---Kaip reaguojate, jei tenka miegoti kambaryje, kuriame yra garsiai tiksintis laikrodis?
Susinervinu, jei būnu pamiršusi ausų kištukus. Paprastai miegu su jais. Jei be - ieškau būdų kaip tą laikrodį atjungt, uždengt ar išnešt. Taip pat nepakenčiu ryškiai šviečiančių laikrodžių.
---Ar šis dalykas labai paveikia jūsų gyvenimą ir kaip?
Nepaveikia, nes neturiu tiksinčio laikrodžio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arven: 10 sausio 2011 - 22:29
QUOTE(Greenius @ 2010 10 06, 14:11)
Atlieku tyrimą apie keistus žmonių įpročius, ir šiaip pačiai labai įdomu sužinoti kodėl kai kuriuos žmones taip erzina laikrodžio tiksėjimas?  ax.gif

Erzina kartais. Ne visada. Kodėl? Dėl to vienodo, monotoniško tik tik tik tik...
Atsakyti
Galbūt dėl monotoniško, įkyraus garso.

Tikrai neturi nieko bendro su laiku, tiesiog labai blaško, erzina, trukdo užmigti, nervina

Kokios mintys sukasi galvoje kai girdite laikrodį tiksint?
Kur jį įkišti, kad nebegirdėčiau. Atrodo jis prie pat ausies prisilindęs man barška. Jei labai didelis laikrodis tai su kiekvienu TIK atrodo dar girdžiu jo aidą biggrin.gif susinervinu ir net nutildžius laikrodį jautriai reaguoju į kiekvieną braškesį

Turiu sustabdyti, kartais net išnešus į kitą kambarį atrodo kad vis dar girdžiu tiksėjimą

Kaip reaguojate, jei tenka miegoti kambaryje, kuriame yra garsiai tiksintis laikrodis?
Prieš einant miegoti pareiškiu, kad laikrodžio čia nebus. Net savo rankinius laikrodukus kurie vos vos tiksi laikau dežutėj kad negirdėčiau
Atsakyti

negaliu pakęsti pašalinių garsų, YPAČ laikrodžio tiksėjimo! todėl pas mane namuose nėra nei vieno sieninio laikrodžio biggrin.gif

su niekuom. tiesiog erzina ir blaško.

Kokios mintys sukasi galvoje kai girdite laikrodį tiksint? galvoju, kad tik greičiau galėčiau išeiti iš tos patalpos.

rankinius laikrodžius laikau stalčiuje, todėl nieko negirdžiu.

Kaip reaguojate, jei tenka miegoti kambaryje, kuriame yra garsiai tiksintis laikrodis?
neišsimiegu praktiškai, bet jeigu kitos išeities nėra tiesiog iškenčiu tą laiką.

Ar šis dalykas labai paveikia jūsų gyvenimą ir kaip? nepaveikia, neturiu ramybės drumstėjo thumbup.gif

dar draugas iš manęs juokiasi, nes aš girdžiu kaip kraunamo telefono įkrovėjas cypia, nes jis to negirdi biggrin.gif
Atsakyti
Tiksėjimas neleidžia susikaupti, garsas monotoniškas.
Asocijuojasi su laukimu, bet kažko negero, pvz kad ryt anksti keltis, o aš vis negaliu užmigt.
Jokios, tiesiog laikas eina. Juk dažnai jo net negirdim rolleyes.gif
Nieko nedarau, kam to reikia. Jei negaliu užmigt išimu batareiką.
Normaliai reaguoju, išnešu tą laikrodį kitur arba batarkę ištraukiu.
Nepaveikia

Va mane tai labai ramina kai nakty jau gulėdama girdžiu skrendančio lėktuvo garsą wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2011 01 14, 16:31)
dar draugas iš manęs juokiasi, nes aš girdžiu kaip kraunamo telefono įkrovėjas cypia, nes jis to negirdi biggrin.gif

man tai tas garsas labiau į užimą panašus, atrodo girdžių kaip elktra į telefoną kraunasi biggrin.gif taip pat erzina kai uzvertus laptopą jis dar kažkiek laiko ūžia, šnypščia smile.gif
Atsakyti
Aš irgi girdžiu kaip telefonas kraunasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Asmeniskai manes visai neerzina jokie laikrodziu garsai.... Jei nenoriu miego tai ir mirtina tyla manes neuzmigdys, o jei jau miego nriu - gali ir balius salia buti.....
Atsakyti
net negirdziu kai jis tiksi
Atsakyti
Bet koki laikrodzio tiksejima tuoj pat isgirstu . Labai erzina mane. Namuose tiksinciu laikrodziu nera smile.gif
Atsakyti