Įkraunama...
Įkraunama...

Laikrodžio tiksėjimas :)

QUOTE(arbatine_saldainine @ 2010 10 09, 14:09)
isimu baterijas biggrin.gif

atsakymas neteisingas.

Teisingas atsakymas:
"Erzina tiksejimas! Ir dar kaip! Man net nejauku kambary buna, nepatinka, brrr!!!!!. Kazkodel asocijuojasi su senu zmoniu namais "

Atsakyti
manes visai neerzina tiksintis laikrodis, gali tikset kiek nori. pas mus miegamajam yra garsiai tiksintis laikrodis, bet nei man, nei vyrui, nei vaikui netrukdo.
Atsakyti
Kodėl kai kuriuos žmones taip erzina laikrodžio tiksėjimas?
Taip būna žmonėms, kurių nervų sistema susilpnėjusi, reiškinys vadinamas senzibilizacija, paprastai tariant- padidėjusi reakcija į tam tikros rūšies dirgiklį.

Su kuo jums asocijuojasi laikrodis ir jo tiksėjimas?
Su mano bobutės namais.

Kokios mintys sukasi galvoje kai girdite laikrodį tiksint?
Jeigu kažką veikiu, tai paprastai negirdžiu, bet jeigu jau pradedu girdėt- nu tai visokios "ashcgte+*/" PYP PYP PYP".

Ką darote kad negirdėtumėte laikrodžio tiksint?
Apipilu bezinu ir sudeginu. Dar labai padeda per balkoną išmest. Užtai nei vieno tiksinčio ir neturiu.

Kaip reaguojate, jei tenka miegoti kambaryje, kuriame yra garsiai tiksintis laikrodis?
Blogai reaguoju. Susinervinu, pradedu mint takus link šaldytuvo ir atgal, nes užmigt neišeina. Prižadinu kaimynus ir visi draugiškai kieme šokam aplink benzine deginamą tiksaleiką. O jei rimtai- yra vienas toks bjaurybė tėvų namuose. Greit būna ištremtas į kitą patalpą, ir gyvenimas vėl spalvotas.

Ar šis dalykas labai paveikia jūsų gyvenimą ir kaip?
Jei laikrodis būtų įmūrytas į sieną ir turėčiau jo klausytis- labai paveiktų. Rėkčiau ant diedo ir vaikų, nes būčiau neišsimiegojus. Ir pro duris netilpčiau, nes naktim ištisai šaldytuvą tikrinčiau dėl nemigos. Jetaus, kaip gerai, kad neturiu tiksinčio laikrodžio biggrin.gif
Atsakyti
Nes tai triukšmas (ypač naktį, jei sunku užmigti)

Su senoviniais, švytuokliniais laikrodžiais

Kad šiais laikais tai visiškai nebūtina

Išimu baterijas

Kaip reaguojate, jei tenka miegoti kambaryje, kuriame yra garsiai tiksintis laikrodis?
Per daug nesinervuoju. Geriau, jei tokiam miegoti netenka.

Ne.

Arba tiesiog išsakykite savo nuomonę rolleyes.gif
Įdomu, koks čia tyrimas???
Atsakyti
Tiksintis laikrodis kiekvieną sekundę, minutę, valandą, dieną- vis primena, kad ... senstu ir ... mirsiu.
Vaikystėje turėjau tokį seną seną draugą astronomą, mes turėjom tokį norą- sustabdyti saldainių valgymo ir arbatos kartu gėrimo laiką...
...bet jeigu pavyktų, ir sustotų akimirka, sustingtų cukrinėje esantis cukrus, prakąstas saldainis, mintys- viskas sustotų, sustingtų- o tai būtų tas pats, kas mirtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 15 spalio 2010 - 10:10
Namuose neturim garsiai tiksinčių laikrodžių, tai niekas neerzina. Svečiuose kartais būna, bet irgi neerzina, netgi savotiškai patinka klausytis (ypač tie, kur būna ant sienų senoviniai dideli), kaip jie "įsipaišo" į spengiančią tylą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Greenius @ 2010 10 06, 13:11)
Kaip reaguojate, jei tenka miegoti kambaryje, kuriame yra garsiai tiksintis laikrodis?  doh.gif

Arba tiesiog išsakykite savo nuomonę  rolleyes.gif

Labai dėkoju iš anksto  wub.gif

Neerzina
Su širdies dūžiais.
Neturim tokio laikrodžio, kad girdėtųsi tiksėjimas.
-
Pripranti ir po to tiesiog nebegirdžiu.
Ne.
Atsakyti
Su tiksinčia bomba 4u.gif
Atsakyti
Tai vienas iš labiausiai mane erzinančių dalykų gyvenime.Dieną tiksėjimo negirdžiu, o vakare išnešu į kitą patalpą ir dar rankšluosčiu uždengiu doh.gif Man tiksėjimas trukdo užmigti, atrodo, kad per smegenis tranko doh.gif Namuose tokį vieną turiu, bet jau keli metai stovi be baterijų.O važiuojant pas mamą vis pagalvoju, kad ir vėl teks su ja pyktis, nes pas ją viename kambaryje net trys tokie yra unsure.gif
Atsakyti
Nežinau.. : )))
Širdies dūžiais, taipogi.. doh.gif
Nervina mane labai tas garsas, bet tik vakare.. Galvoju, ką padarius, kad jo nebegirdėčiau doh.gif biggrin.gif
Užmiegu kažkaip, ir nebegirdžiu.. ax.gif
Jau sakiau : ))
Ne, nes šiuo metu nebeturim laikrodžio, kuris tikėtų ax.gif

Atsakyti
turbut niekas labiau neerzina kaip laikrodzio tiksejimas, savo namuose neturiu nei vieno ir niekada nepirkciau o jei kas padovanotu tai tikrai i ji nedeciau bateriju ir juo nesinaudociau. prie tiksincio laikrodzio nei uzmigt galeciau nei pailseti.
Atsakyti
Na jus duodat. Pas mane namie daug laikrodziu ir jie pakankamai garsiai tiksi, bet to garso tiesiog nesigirdi. Panasiai kaip gyvenantys prie autostrados negirdi automobiliu uzesio.
Atsakyti