Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrai renkasi erotinio masažo paslaugas

Padarytumėte vyrui namuose tuos masažus, niekur jie nevaikščiotų, tik dėmesio daugiau jam skirkite ir vsio, nereikės diskutuoti ir gailėtis - nuėjo, nenuėjo, o jei nueis, pareis... biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lizdeika @ 2011 06 09, 13:39)
Už visus kalbėti sudėtinga, bet...Erotinis masažas - labai malonus atsipalaidavimo būdas gražių mergaičių apsupty:)

dėl gražumo.... g.gif , aišku - skonio reikalas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergelytė: 10 rugpjūčio 2013 - 17:57
QUOTE(Mykoliukas69 @ 2010 10 06, 13:01)
Internetas mirga marga skelbimais: masažas, erotika, sex'as ... kas tai. Kuom skiriasi erotinis masažas nuo prostitucijos. Kodėl vis dėl to vede vyrai renkasi šias paslaugas?
g.gif PADISKUTUOKIM

Geras klausimas! Vyrai palaidūnai:)
Atsakyti
QUOTE(Ateities klinika @ 2013 08 20, 10:39)
Geras klausimas! Vyrai palaidūnai:)

Oho koks argumentas. O moterys šventos?
Atsakyti
pigiau, ir su svetima idomiau.
Atsakyti

Tai paprasta, kodėl naudojasi tomis paslaugomis. Arba draugė neduoda kai prašo, arba atsibodo monotonija ir draugė tiesiog nebejaudina + jei nenori eksperimentuoti ir atsisako išpildyti seksualines fantazijas arba tiesiog yra tokių vyrų grupė, kuriems to reikia ir jie be to negali gyventi.

Atsakyti
QUOTE(Mykoliukas69 @ 2010 10 06, 13:01)
Internetas mirga marga skelbimais: masažas, erotika, sex'as ... kas tai. Kuom skiriasi erotinis masažas nuo prostitucijos. Kodėl vis dėl to vede vyrai renkasi šias paslaugas?
:hm PADISKUTUOKIM

Erotinis tai ir reik suprasti kad su laiminga pabaiga biggrin.gif
Atsakyti
Prostitucija - grynai mechaninis garo nuleidimas, Erotinis masažas - tai didelis malonumas, jeigu jį atlieka moteris, kuri supranta ką daro...
Atsakyti
QUOTE(Robinzonas @ 2017 05 26, 13:30)
Prostitucija - grynai mechaninis garo nuleidimas,  Erotinis masažas - tai didelis malonumas, jeigu jį atlieka moteris, kuri supranta ką daro...

Pritariu šimtu procentų smile.gif
Atsakyti
Labai smagu, svelni, maloni moteris, zymiai geriau nei pikta zmona.
Atsakyti
Prisipažinkit, kuri moteris nenorėtų erotinio masažo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomasir @ 2017 07 07, 14:20)
Prisipažinkit, kuri moteris nenorėtų erotinio masažo? smile.gif

Aš nebūčiau nieko prieš, bet turbūt ne pagal skelbimą ir ne iš bet kokio vyro. Ta prasme tai turbūt nebūtinai turėtų būti mano sutuoktinis biggrin.gif, o bet tačiau bet kokiam darbininkui pagal skelbimą tai savo erotinio masažo tikrai nepatikėčiau dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2017 07 07, 13:54)
Aš nebūčiau nieko prieš, bet turbūt ne pagal skelbimą ir ne iš bet kokio vyro. Ta prasme tai turbūt nebūtinai turėtų būti mano sutuoktinis biggrin.gif, o bet tačiau bet kokiam darbininkui pagal skelbimą tai savo erotinio masažo tikrai nepatikėčiau dry.gif

Taip, naturalu.
O ar masazo metu dar neusimanysi kazko daugiau? smile.gif
Atsakyti