QUOTE(Mrs_G @ 2011 03 10, 00:13)
sakot, jog greiciausiai jusu vyras niekur nebuvo nulekes, o taip pat ir jus, tuomet negalit zinoti kaip reaguotumete i faktai, jei jis taip pasielgtu. apmastyti situacija 'kas butu jeigu butu' galima visada, bet tik nutikus tokiam dalykui, reakcija gali visiskai skirtis nei kad mastet is pirmo. ar taip nemanot?
Visko gali buti, nors paprastai esu is tu, kuri apsvarsto savuosius zodzius, ivertina, o po to tik dalinasi garsaiai. Ir sau retai padarau siurpriza sureaguodama ne taip, kaip esu numaciusi..
Beabejo, viskas priklauso nuo situacijos ir zmoniu..
Manojo vyro gimtadienis pasibaige, kaip ir buvau numacius, padovanojau erot. masaza, o jis juo pasinaudojo.. Manoji reakcija, buvo visiskai nuspejama paciai sau.. Po visko linksmai pasedejom prie alaus bokalo, vyras pasidalino savo potyriais, pasijuokem.. padiskutavom, kad butu geriau, arba ko ten truko, kas buvo malonu o kas ne.. Ir tiek.. nieko as ten blogo nematau... P.S. Vyras masazu nebuvo suzavetas.. nesugebejo atsipalaiduoti, masaziste ne jo skonio buvo, tad sekanti karta nusprendem, vienas kitam ji atlikti..