Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrai renkasi erotinio masažo paslaugas

QUOTE(***Saulyte*** @ 2011 02 23, 15:17)
Bet kaip bebutu manau lazda turi 2 galus,ir antrasis kerta skaudziau:)

Ne visada. Gal jam be jusu bus dar geriau. Jus to nezinot.
Atsakyti
O as pati savo vyrui sakiau gimtadienio proga nupirksiu toki masaza.. Lai eina- pasilinksmina... Zmogus vis svaigsta apie toki masaza, vis grasina, kad eis.. Lai..
Man jis ne daiktas, nepasisisavinau nuo vedybu, kad imciau ir drausciau kviepuoti... Jei zmogui tai suteiks laimes, lai buna laimingu smile.gif Tik lai mano laimei netrugdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<<JK>> @ 2011 02 28, 17:16)
O as pati savo vyrui sakiau gimtadienio proga nupirksiu toki masaza.. Lai eina- pasilinksmina... Zmogus vis svaigsta apie toki masaza, vis grasina, kad eis.. Lai..
Man jis ne daiktas, nepasisisavinau nuo vedybu, kad imciau ir drausciau kviepuoti... Jei zmogui tai suteiks laimes, lai buna laimingu smile.gif Tik lai mano laimei netrugdo biggrin.gif

Jei jau vyrams tokia KANČIA vedybos, ištikimybė šeimai - yra visada PASIRINKIMAS - nesituokti ir gyventi tą pasitenkinimą teikiantį viengungio gyvenimą 4u.gif Juk visi LAISVI rinktis mirksiukas.gif Santuoka lyg ir neprivalomas dalykas žmogaus gyvenime, ypač, jei jam yra vertybė kuo daugiau patelių per gyvenimą paturėti biggrin.gif - viengungiui tai norma tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Ragany @ 2011 02 25, 17:36)
Ne visada. Gal jam be jusu bus dar geriau. Jus to nezinot.

Aha, moteriškas solidarumas prakalbo mirksiukas.gif Taip, jam bus geriau, nes jis apskritai netinkamas šeimai žmogus rolleyes.gif Ir JAI bus geriau taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šventas naivumas. Gražu.
Atsakyti
QUOTE(rašytoja_Joana @ 2011 03 03, 11:02)
Jei jau vyrams tokia KANČIA vedybos, ištikimybė šeimai - yra visada PASIRINKIMAS - nesituokti ir gyventi tą pasitenkinimą teikiantį viengungio gyvenimą  4u.gif  Juk visi LAISVI rinktis  mirksiukas.gif  Santuoka lyg ir neprivalomas dalykas žmogaus gyvenime, ypač, jei jam yra vertybė kuo daugiau patelių per gyvenimą paturėti  biggrin.gif  - viengungiui tai norma  tongue.gif
Papildyta:
Aha, moteriškas solidarumas prakalbo  mirksiukas.gif  Taip, jam bus geriau, nes jis apskritai netinkamas šeimai žmogus  rolleyes.gif  Ir JAI bus geriau taip pat  drinks_cheers.gif

Na, pas kieviena apie santuoka yra savas supratimas sakyciau... Man santuoka tai bendradarbiavimas gyvenimo kelyje, kad butu lengviau, smagiau, saugiau.. Neneigiu, mano vyras nera tobulas vyras pagal tuos zmones, kurie susistate tam tikrus remus.Bet jis mano gyvenimo partneris, kur kitose srityse mums abiems gera,abu auginam vaikus, kuriam buiti, kalbames.. Kai kur musu poziuriai skiriasi apie gyvenimo kokybe, todel as savaji gyvenima darau vienaip kokybiska, jis kitaip... Vyras del to patenkintas, todel ir namie tvyro gera atmosfera.. kartais reikia aukoti kazka, kad gautum daug daugiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(<<JK>> @ 2011 03 04, 12:11)
Na, pas kieviena apie santuoka yra savas supratimas sakyciau...  Man santuoka tai bendradarbiavimas gyvenimo kelyje, kad butu lengviau, smagiau, saugiau.. Neneigiu, mano vyras nera tobulas vyras pagal tuos zmones, kurie susistate tam tikrus remus.Bet jis mano gyvenimo partneris, kur kitose srityse mums abiems gera,abu auginam vaikus, kuriam buiti, kalbames.. Kai kur musu poziuriai skiriasi apie gyvenimo kokybe, todel as savaji gyvenima darau vienaip kokybiska, jis kitaip... Vyras del to patenkintas, todel ir namie tvyro gera atmosfera.. kartais reikia aukoti kazka, kad gautum daug daugiau wink.gif

Aukoti ištikimybę? Pamąstykite, ar logiška? mirksiukas.gif
Aš neištikimus draugus negailestingai braukiu iš gyvenimo, nekalbant apie žmogų, su kuriuo miegi vienoje lovoje, daliniesi bendra druska ir cukrumi - deja, man ištikimybė - tiek kūniška, tiek dvasiška - didžiulė vertybė. Jei žmogus dėl manęs negali savo pimp. kelnėse nulaikyti, tai kaip aš galėčiau juo pasitikėti kitose gyvenimo srityse? Nepatikimas žmogus ir yra nepatikimas, melagis yra melagis, išdavikas yra išdavikas...
Svarbiausia, kad sutuoktiniai į gyvenimą žiūrėtų tomis pačiomis akimis. Jei jums abiems priimtina, kad abu išdykaujate kairėje ir dešinėje - pirmyn 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rašytoja_Joana: 04 kovo 2011 - 12:25
QUOTE(rašytoja_Joana @ 2011 03 04, 13:22)
Aukoti ištikimybę? Pamąstykite, ar logiška?  mirksiukas.gif 
Aš neištikimus draugus negailestingai braukiu iš gyvenimo, nekalbant apie žmogų, su kuriuo miegi vienoje lovoje, daliniesi bendra druska ir cukrumi  - deja, man ištikimybė - tiek kūniška, tiek dvasiška - didžiulė vertybė. Jei žmogus dėl manęs negali savo pimp. kelnėse nulaikyti, tai kaip aš galėčiau juo pasitikėti kitose  gyvenimo srityse? Nepatikimas žmogus ir yra nepatikimas, melagis yra melagis, išdavikas yra išdavikas...
Svarbiausia, kad sutuoktiniai į gyvenimą žiūrėtų tomis pačiomis akimis. Jei jums abiems priimtina, kad abu išdykaujate kairėje ir dešinėje  - pirmyn  4u.gif

smile.gif Gerbiu Jusu nuomone apie istikimybe 4u.gif As nesakau,kad mes taskomes i kaire, i desine.. Gyvenime visko buna... Nemanau, kad jis apskritai kur nors isdykavo, tuo labiau as..Tiesiog priemusi tokia gyvenimo pozicija man lengviau gyventi, nei begioti is paskos ir abejoti zmogumi.. Man fizine istikimybe nera tokia aukstinama, yra daug svarbesniu dalyku gyvenime.. O del to, kad kazkur atsipalaidavo zmogus- svarbiausia jam gerai.. Ir visa tai manes neliecia, kol neatsirastu kokiu nors ligu, beprotisko pinigu svaistymo ar nesvariu skalbiniu nesimo is namu smile.gif
Atsakyti
O aš pasvajoju dažnai apie profesionalų erotinį masažą blush2.gif .
Kartais pagalvoju, gal reikėtų nueit, tik nežinau, kur Jį teikia biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(***Saulyte*** @ 2011 02 23, 16:17)
Na tiesiogiai del to,kad jis nuejo pasimasazuoti nelaikau musu skyrybu priezastim,tiesiog po jo tokiu linksmybiu,mano pasitikejimo jamvisiskai neliko.Bet kaip bebutu manau lazda turi 2 galus,ir antrasis kerta skaudziau:)

Na, pripazinti turiu, kad jei mano vyras nueitu i toki masaza, ko gero mano reakcija panasi butu kaip ir jusu umn.gif
Bet manau, kad laikas, siuo atzvilgiu, jums turetu padeti... Juk visada, praejus ilgesniam laikui, i ivykius (ypac nemalonius) ziurime jau kiek kitaip ir kartais tie ivykiai mums nebeatrodo tokie baisus mirksiukas.gif

QUOTE(Džuljana @ 2011 03 05, 17:42)
O aš pasvajoju dažnai apie profesionalų erotinį masažą blush2.gif .
Kartais pagalvoju, gal reikėtų nueit, tik nežinau, kur Jį teikia biggrin.gif .

Skaitote mano mintis blush-anim-cl.gif biggrin.gif
Kazkodel tik man atrodo, kad moterims tokiu paslaugu neteikia g.gif Na, nebent noras yra, kad grazuole rusaite glostytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Monroe- @ 2011 03 07, 19:47)
Kazkodel tik man atrodo, kad moterims tokiu paslaugu neteikia  g.gif  Na, nebent  noras yra, kad grazuole rusaite glostytu  biggrin.gif

Ir Jums pačiai būtų malonu, kad Jūsų vyrą masažuotų nuoga moteris, o Jus pačią irgi - moteris? Nematau čia nei logikos jokios, nei juo labiau erotikos. Jei jau masažuotų mane, tai tik vyras, ir nuogas - kas be ko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rašytoja_Joana @ 2011 03 08, 15:22)
Ir Jums pačiai būtų malonu, kad Jūsų vyrą masažuotų nuoga moteris, o Jus pačią irgi - moteris? Nematau čia nei logikos jokios, nei juo labiau erotikos.  Jei jau masažuotų mane, tai tik vyras, ir nuogas - kas be ko  tongue.gif

Tai ta as ir norejau pasakyti, kad noretusi, kad mane masazuotu nuogas vyras, o ne moteris smile.gif Bet nemanau, kad moterims yra teikiama si paslauga pas mus LT mirksiukas.gif
O mano vyras yra uzsimines, kad jo svajone yra, kad ji masazuotu kokios penkios moterys vienu metu biggrin.gif Bet tik masazuotu... ne daugiau rolleyes.gif Ryskiai nesako, kad ir daugiau noretu, ne tik masazo... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(<<JK>> @ 2011 03 04, 13:48)
smile.gif Gerbiu Jusu nuomone apie istikimybe  4u.gif  As nesakau,kad mes taskomes i kaire, i desine.. Gyvenime visko buna... Nemanau, kad jis apskritai kur nors isdykavo, tuo labiau as..Tiesiog priemusi tokia gyvenimo pozicija man lengviau gyventi, nei begioti is paskos ir abejoti zmogumi.. Man fizine istikimybe nera tokia aukstinama, yra daug svarbesniu dalyku gyvenime..  O del to, kad kazkur atsipalaidavo zmogus- svarbiausia jam gerai.. Ir visa tai manes neliecia, kol neatsirastu kokiu nors ligu, beprotisko pinigu svaistymo ar nesvariu skalbiniu nesimo is namu smile.gif

sakot, jog greiciausiai jusu vyras niekur nebuvo nulekes, o taip pat ir jus, tuomet negalit zinoti kaip reaguotumete i faktai, jei jis taip pasielgtu. apmastyti situacija 'kas butu jeigu butu' galima visada, bet tik nutikus tokiam dalykui, reakcija gali visiskai skirtis nei kad mastet is pirmo. g.gif ar taip nemanot?
Atsakyti