Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: l/d "Aitvarėlis"

QUOTE(Amelija084 @ 2012 06 18, 16:42)

O mikdyti vaikai turi turėti ir pižama, ne su viršutine maikute mikdo.

Turetu, bet kai pradejau vesti man pasake kad nereikia jokiu pizamu, grupei silta ir miega vaikai su maikutem, tiek lopselyje man taip pasake tiek darzelio grupeje.
Ir tik kai nuvedziau i kita darzeli iskart pareikalavo pizamos, aukletojos buvo apsalusios kai paskiau, kad anam darzelyje neliepe pizamu tureti.
Atsakyti
Na įdomiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonze @ 2012 06 18, 17:48)
Turetu, bet kai pradejau vesti man pasake kad nereikia jokiu pizamu, grupei silta ir miega vaikai su maikutem, tiek lopselyje man taip pasake tiek darzelio grupeje.
Ir tik kai nuvedziau i kita darzeli iskart pareikalavo pizamos, aukletojos buvo apsalusios kai paskiau, kad anam darzelyje neliepe pizamu tureti.

Ištiesų labai įdomiai, nes mums pasakyta, kad vaikas turi turėt miegojimui kitą maikutę nebūtinai pižamą. Lopšelyje reikalavo pilnos pižamos, tik kai po 2 m. pastebėjau, kad kelnės nenuadojamos, jų nebenešdavau. Abi merginos mano visada miega su apatinėm maikutėm, kurios ir skirtos TIK miegojimui. Vat tas pats darželis, o kokia skirtinga patirtis biggrin.gif
Atsakyti
Turbut nuo aukletoju priklauso, nieko negaliu pasakyt nes dar nelankom, eisim i lopsi nuo rugsejo, aukletojos bus Regina ir Nideta, gal teko susidurt?
Atsakyti
QUOTE(marina86 @ 2012 06 18, 17:39)
Turbut nuo aukletoju priklauso, nieko negaliu pasakyt nes dar nelankom, eisim i lopsi nuo rugsejo, aukletojos bus Regina ir Nideta, gal teko susidurt?

Va nuo Nidetos ir pabegom doh.gif Apie Regina tik geri atsiliepimai, ji man labai tiko, vaikus myli, bet ji dirba mazai laiko, pagrindine Nideta verysad.gif tai del jos ir pervedziau vaika i kita darzely, nes visiskai nieko nemokina ir neuzsiima su jais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bonze @ 2012 06 18, 18:17)
Va nuo Nidetos ir pabegom  doh.gif  Apie Regina tik geri atsiliepimai, ji man labai tiko, vaikus myli, bet ji dirba mazai laiko, pagrindine Nideta  verysad.gif tai del jos ir pervedziau vaika i kita darzely, nes visiskai nieko nemokina ir neuzsiima su jais  schmoll.gif

Pas mus pagrindine Regina bus lopselyje, Nideta puse etato kaip supratau,po metu jos pasikeis vietomis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina86: 18 birželio 2012 - 18:19
QUOTE(marina86 @ 2012 06 18, 18:39)

Aha, su abiem biggrin.gif Regina, mano priešmokyklinukės auklėtoja. Nideta - mažosios buvusi... Priekaištų nei vienai neturiu schmoll.gif Tiesa, auklėtojos nors prie širdies dėk tai Astos.. abi... wub.gif
Papildyta:
Na Nideta gal tokia "įdomesnė" pritariu biggrin.gif Mes trumpai pas ją nebuvom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marina86 @ 2012 06 18, 18:19)
Pas mus pagrindine Regina bus lopselyje, Nideta puse etato kaip supratau,po metu jos pasikeis vietomis...

Jo keiciasi kas metai. Tai kai pagalvojau kad i priesmokykline isleidines jos, o vaikas ne bum bum neismano, ne eilerastuko neismoko, nes vaikas "nenori". O kitam darzelyje visko ismokino ir be jokiu vaiku, sako vaikas imlus, viska mokinasi jokiu problemu nera. Bet va sako atsilikes yra su tuo ka turi moketi tokio amziaus vaikas blink.gif
Ten budavo nenori nereiki, jokio kompromiso ar ko, tik palengvinodavo sau darba ikalusi visiems vaikams kad reikia buti tik pirmam, tai kol as perauklejau, siaubas. Pasigavo kad pirmas turi buti visur ir viskas doh.gif O jos taip auklejo, kad greiciau i lauka apsirengtu, pavalgytu ir t.t. ir sakydavo nu kas bus pirmas tas saunuolis... siutas imdavo.

Prula tai ir neatsiskleide jums Nidetos "auklejimas" lotuliukas.gif
O Regina saunuole, labai uzsiima su vaikais ypac is kurybines puses:super
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonze: 18 birželio 2012 - 18:32
Na aš pati esu "baigusi" tą darželį, tai Nideta man patikdavo o va Birutė tokia tai nepatikdavo man kaip vaikui tada, bet sako dabar pasikeitusi. O Regina irgi žinau, tai ji iš meninės pusės tai gabi. Mes lankysim pas Aldoną ir Astą. Žiūrėsim kaip seksis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelija084 @ 2012 06 18, 17:42)
Pilnai palaikau 4u.gif nes patikėkit su kokiais vaikais tenka dirti šiais laikais, nes būna grupėje tokių hiperaktyvių, tokių atsikalbinėjančių, o tokių 20. Net mamos su vienu nesusitvarko sėdėdamos namie ir atveda į darželįo iš auklėtojų reikalaujama kad su 20susivarkytų.

O mikdyti vaikai turi turėti ir pižama, ne su viršutine maikute mikdo.

O kam tada dirbti, jeigu aukletojos negali susitvarkyti su vaikais, rasti bendra kalba ir buti jiems draugu ir autoritetu? Gaunasi taip, kad visi 20 vaiku yra netokie kaip buvo aprasyta vadovelyje studijos laikais ir jus su tokiais vaikais nemokate dirbti ir bendrauti? Taip vaikai yra skirtingi, bet jus tam ir studijavote 4-5 metus, kad ismokti, kaip elgtis su vaikais. Jeigu jus galvojote, kad visos kitos specialybes yra lengvesnes uz jusu? Kiekvienas uzima savo pareigas ir turi savo atsakomybe, o uz padarytas klaidas raso pasiaiskinimus, o ne kaltina tevus (nekalbu apie tevus, kurie istikruju nepriziuri vaikus).
As myliu savo darba, todel stegiuosi nuolat tobulintis, o jus mylite savo darba? Is patirties galiu tik tiek pasakyti, tos mamos, kurios negali susitvarktyti su savo vaikas, tiesiog jais neuzsiima, tokiu mamu tikslas-sedeti prie kompo, ziureti TV, eiti i sporto klubus ir pan. Musu vaikai praleidzia su jumis visa darbo diena, todel jus esate atsakingi uz musu vaikus, kol mes esame darbe. Ar komentuojate jus mazylio praleista diena darzelyje? Ar jus nors vienam is teveliu patarete, kaip reikia elgtis su vaiku namuose, jeigu jis istikruju yra problematiskas? Pasakojote, kokios to vaikelio yra silpniausios vietos ir pan., sakote kaip reikia uzsiimti su vaiku? Ar prasote, kad reikia atnesti daugiau drabuzeliu, ar skambinote arba nors rasote sms-sus tevams, kad vaikelis apsisiojo 3 komplektus siltu drabuziu (nes aukletojos uzmirso laiku pasodinti ant puoduko).

P.S. Tevai, kurie susidure su panasiomis situacijomis puikiai mane supranta, o tevai, kurie ir taip savo vaikus nepriziuri, kaip jus rasete, jie ir netures jokiu pretenziju, nes jei netures nei laiko, nei noro gilintis.
Todel linkiu, kad tokiu konfliktu tarp aukletoju ir tevu kieviena diena tik mazetu, o vaikai su sypsena noretu eiti i darzeli ir vakare nenoretu is jo iseiti. 4u.gif
Atsakyti
Deja čia ne aš dirbu tame daželyje ir tokio darbo, bet pažystu kas jame dirba ir kaip visur pasitaiko ir pliusų ir minusų.

Atsakyti
Paskaitykite straipsni. Cia aprasyta Palangos darzelio-lopselio situacija, kuri yra aktuali kietiems darzeliams taip pat:
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marijka_lt: 20 birželio 2012 - 12:03