Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: l/d "Aitvarėlis"

QUOTE(marina86 @ 2012 04 30, 19:43)

marina86, 30 Bal 2012 - 19:43, parašė:

marina86, 30 Bal 2012 - 19:43, parašė:

O lopselinukus veda i lauka?

O lopselinukus veda i lauka?

Veda tikrai sąžiningai.

Mano viena irgi šiemet baigia šį darželį. Pliusų nemažai turi darželis, iš minusų įvardinčiau rinkliavas, bet kiek žinau ir kitur jos būna... Nekeisčiau darželio į kitą. Auklėtojas beveik visas pažįstu, per 5 m. neturiu nei vienai jokio nusiskundimo... Atmosfera puiki, o tai manau svarbiausia vaikui. Ugdymu patenkinta, išmokina visko. Ir tėvam namų darbų yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(makaroncike @ 2012 04 30, 15:37)

makaroncike, 30 Bal 2012 - 15:37, parašė:

makaroncike, 30 Bal 2012 - 15:37, parašė:

Mes jau siemet paskutinius metus einam i si darzeli... tai galiu papasakot nemazai pliusu ir minusu. kol buvom lopsely, tai niekuo skustis negalejau, bet dabar... vaikai i lauka iseina nusile, nors patys apsirengia... nusile nupluse, o paskui ir serga...

Mes jau siemet paskutinius metus einam i si darzeli... tai galiu papasakot nemazai pliusu ir minusu. kol buvom lopsely, tai niekuo skustis negalejau, bet dabar... vaikai i lauka iseina nusile, nors patys apsirengia... nusile nupluse, o paskui ir serga...

O kokie dar minusai?

Serga turbut del to kad grupese labai karsta buna kaip direktore pasakojo, sake negali jie silumos prisukti labiau...
Atsakyti
QUOTE(marina86 @ 2012 05 01, 11:06)

marina86, 01 Geg 2012 - 11:06, parašė:

marina86, 01 Geg 2012 - 11:06, parašė:

O kokie dar minusai?

Serga turbut del to kad grupese labai karsta buna kaip direktore pasakojo, sake negali jie silumos prisukti labiau...

O kokie dar minusai?

visur jie serga,nėra išimčių jog viename darželyje serga kitame ne... smile.gif
Atsakyti
As nieko gero apie si darzeli negaliu pasakyti, nes vaikai nepriziurimi!!!
Atsakyti
QUOTE(Marijka_lt @ 2012 06 17, 19:10)

Marijka_lt, 17 Bir 2012 - 19:10, parašė:

Marijka_lt, 17 Bir 2012 - 19:10, parašė:

Gal galit placiau?
Atsakyti
QUOTE(Marijka_lt @ 2012 06 17, 20:10)

Marijka_lt, 17 Bir 2012 - 20:10, parašė:

Marijka_lt, 17 Bir 2012 - 20:10, parašė:

Ale tu matai kaip įdomiai g.gif 5 metus lanko mano 2 vaikai, ale abi prižiūrėtos, sočios, apmyluotos... Gal galima konkrečiau, kuri čia ta auklėtoja (ar grupė) tokia neprižiūrėta. lotuliukas.gif Šiaip smalsu, nes per tiek metų visas auklėtojas praktiškai pažįstu. Giminystės ryšiai nesieja, kyšių nenešu ir aplamai esu prieš rinkliavas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, visokių auklėtojų būna. Lopšy buvo kaip ir gerai aitvarėlyje, bet va darželyje pakliuvom tirai pas nemalonia auklėtoja kuriai dzin išviso buvo ka vaikai daro.

O nuvedžiau abu i kitą darželyje tai va vienam išvis superinės pakliuvo tiek tuos vaikus mylinčios ir tiek sugebančios su kiekvienu vaiku surasti bendra kalba, net issivaizduoti negalejau kad galima taip atsiduoti vaikams thumbup.gif O va kitam tokios nu man nelabai patinka, bet vaikas laimingas visas ir moko ji daug ir myli ir bendrauja, tik su teveliais jos nelabai bendrauja.
Atsakyti
Deja taip, kai kurios aukletojos nepriziuri vaikus. Turiu su kuom palyginti, todel zinau ka rasau. Labai dziugu, kad per 5 metus jus nepatyrete tokio streso kiek mes per labai trumpa laikotarpi
Lauke +12, stiprus saltas vejas, vaikas apsisiojo savo drabuzius, aukletoja net nepaskambino tevams ir nepaprase atnesti siltus drabuzius. I lauka aprenge-vasariniai sortukai, vasarine maikute ir plono dzinso svarkas.
Kai kurios aukletojos sedi atsisukusios nugara arba pliurpia su kitomis aukletojomis ir vaikai ka nori ta ir daro-tame tarpe ir pabega is darzelio.
Labai gaila, bet dauguma tevu nenori pasakoti savo istoriju pagal principa-"mano vaikas nesusirgo arba susirgo, neturiu noro aiskintis arba buvo rastas sveikas ir man grazintas, todel nieko nenoriu viesinti ir pan."
Juk sitos aukletojos atsakingos uz musu vaiku sauguma, sveikata bei psichologine bukle.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marijka_lt: 18 birželio 2012 - 12:38
QUOTE(Marijka_lt @ 2012 06 18, 13:23)

Marijka_lt, 18 Bir 2012 - 13:23, parašė:

Marijka_lt, 18 Bir 2012 - 13:23, parašė:

Deja taip, kai kurios aukletojos nepriziuri vaikus. Turiu su kuom palyginti, todel zinau ka rasau. Labai dziugu, kad per 5 metus jus nepatyrete tokio streso kiek mes per labai trumpa laikotarpi
Lauke +12, stiprus saltas vejas, vaikas apsisiojo savo drabuzius, aukletoja net nepaskambino tevams ir nepaprase atnesti siltus drabuzius. I lauka aprenge-vasariniai sortukai, vasarine maikute ir plono dzinso svarkas.
Kai kurios aukletojos sedi atsisukusios nugara arba pliurpia su kitomis aukletojomis ir vaikai ka nori ta ir daro-tame tarpe ir pabega is darzelio.
Labai gaila, bet dauguma tevu nenori pasakoti savo istoriju pagal principa-"mano vaikas nesusirgo arba susirgo, neturiu noro aiskintis arba buvo rastas sveikas ir man grazintas, todel nieko nenoriu viesinti ir pan."
Juk sitos aukletojos atsakingos uz musu vaiku sauguma, sveikata bei psichologine bukle.

gali būti, kad Jūsų patirtis ne tokia maloni. Taip, ištiesų vaikus veda laukan. Tačiau kai pažiūriu, kaip aprengtus vaikus tėvai atveda į daržą, tai man šiurpas nukrato Kur matyti, kai pvz. aš suaugusi moteris ryte į daržą vedu vaikus pati su kelnėm, bliuskute, megztiniu ir striukele, o matau kaip kitos mamos atveda vaiką su trumparankove maikute ir šortais.... tai čia auklėtojos kaltė, ar mamos, kad vaikas tokiais rūbais į darželį atėjo? bigsmile.gif

Na pabėgt manieji nelaksto. Gal todėl, kad auklėju juos pati, ne tik atsiduodu darželio valiai... ir dar.. pasiimant vaiką iš darželio, griežtai eina vaikai atsisveikinti su auklėtoja, kad ji matytų, jog mano vaikas išeina namo. Iš patirties esu mačiusi ir pasakojimų girdėjusi, kaip mamos pasiima vaikus per tvorą išsikeldamos, ar iš toliau pasišaukdamos...

Man užtenka to, kad mano vaikų nemuša, ant jų nešaukia, nuprausia kai reikia... o maniškės ne angeliukai toli gražu. Gal aš aukštų reikalavimų nekeliu... Ar kuri bandėt prižiūrėti 20 vaikų ? 10? ne? O aš taip biggrin.gif Todėl gal ir požiūris šiek tiek kitoks į auklėtojas mirksiukas.gif

Aš neginu darželio, tik ... prieš smerkdamos kažką įvertinkim savo klaidas mirksiukas.gif
Atsakyti
As manau kad tevai turi rupintis vaiko apraga, juk spintelej galima palikti atsarginiu rubu komplekta mirksiukas.gif

Atsakyti
Kitoms aukletojoms nesvarbu yra ar nera tu rubeliu. Tame paciame aitvarelyje atejusi pasiimti vaika radau su burokeliu sriuba apipilta maikute, visa visa raudona buvo. Tai aukletojos ji pagulde miegoti su ta pacia maikute ir vakare dar jis su ja lakste. Spintele buvo pilna atsarginiu drabuziu... kai paklausiau kodel neperenge tai jos NEPAGALVOJO.
Ir kur logika, o maikute tai slapia itariu buvo kai ji gulde miegoti, ir kaip kalbeti su tokiom aukletojom?
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2012 06 18, 15:27)

Prula, 18 Bir 2012 - 15:27, parašė:

Prula, 18 Bir 2012 - 15:27, parašė:

gali būti, kad Jūsų patirtis ne tokia maloni. Taip, ištiesų vaikus veda laukan. Tačiau kai pažiūriu, kaip aprengtus vaikus tėvai atveda į daržą, tai man šiurpas nukrato Kur matyti, kai pvz. aš suaugusi moteris ryte į daržą vedu vaikus pati su kelnėm, bliuskute, megztiniu ir striukele, o matau kaip kitos mamos atveda vaiką su trumparankove maikute ir šortais.... tai čia auklėtojos kaltė, ar mamos, kad vaikas tokiais rūbais į darželį atėjo?  bigsmile.gif

Na pabėgt manieji nelaksto. Gal todėl, kad auklėju juos pati, ne tik atsiduodu darželio valiai... ir dar.. pasiimant vaiką iš darželio, griežtai eina vaikai atsisveikinti su auklėtoja, kad ji matytų, jog mano vaikas išeina namo. Iš patirties esu mačiusi ir pasakojimų girdėjusi, kaip mamos pasiima vaikus per tvorą išsikeldamos, ar iš toliau pasišaukdamos... 

Man užtenka to, kad mano vaikų nemuša, ant jų nešaukia, nuprausia kai reikia... o maniškės ne angeliukai toli gražu. Gal aš aukštų reikalavimų nekeliu... Ar kuri bandėt prižiūrėti 20 vaikų ? 10? ne? O aš taip  biggrin.gif  Todėl gal ir požiūris šiek tiek kitoks į auklėtojas  mirksiukas.gif

Aš neginu darželio, tik ... prieš smerkdamos kažką įvertinkim savo klaidas  mirksiukas.gif

gali būti, kad Jūsų patirtis ne tokia maloni. Taip, ištiesų vaikus veda laukan. Tačiau kai pažiūriu, kaip aprengtus vaikus tėvai atveda į daržą, tai man šiurpas nukrato Kur matyti, kai pvz. aš suaugusi moteris ryte į daržą vedu vaikus pati su kelnėm, bliuskute, megztiniu ir striukele, o matau kaip kitos mamos atveda vaiką su trumparankove maikute ir šortais.... tai čia auklėtojos kaltė, ar mamos, kad vaikas tokiais rūbais į darželį atėjo?  bigsmile.gif

Man užtenka to, kad mano vaikų nemuša, ant jų nešaukia, nuprausia kai reikia... o maniškės ne angeliukai toli gražu. Gal aš aukštų reikalavimų nekeliu... Ar kuri bandėt prižiūrėti 20 vaikų ? 10? ne? O aš taip  biggrin.gif  Todėl gal ir požiūris šiek tiek kitoks į auklėtojas  mirksiukas.gif

Aš neginu darželio, tik ... prieš smerkdamos kažką įvertinkim savo klaidas  mirksiukas.gif

Pilnai palaikau 4u.gif nes patikėkit su kokiais vaikais tenka dirti šiais laikais, nes būna grupėje tokių hiperaktyvių, tokių atsikalbinėjančių, o tokių 20. Net mamos su vienu nesusitvarko sėdėdamos namie ir atveda į darželįo iš auklėtojų reikalaujama kad su 20susivarkytų.

O mikdyti vaikai turi turėti ir pižama, ne su viršutine maikute mikdo.
Atsakyti