Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: l/d "Aitvarėlis"

QUOTE(marina86 @ 2012 02 14, 20:24)
Mes ji rinkomes nes po musu langais thumbup.gif O kokios tos rinkliavos tarkim kas menesi? Nes paskaiciau rinkliavu temoj kad pinigu ne prasoma, o tiesiog reikalaujama kai kuriuose darzeliuose ir gana nemazai doh.gif

Na Aitvarelyje nereikalauja, graziai papraso ir tik konkreciam reikalui esant tevu sutikimui.
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2012 02 14, 22:05)
Na Aitvarelyje nereikalauja, graziai papraso ir tik konkreciam reikalui esant tevu sutikimui.

Aciu uz atsakyma, o gal zinot kas per susirinkimas bus is anksto?
Atsakyti
QUOTE(marina86 @ 2012 02 14, 22:51)
Aciu uz atsakyma, o gal zinot kas per susirinkimas bus is anksto?

Nežinau, nes mes jau "seniai", bet nujaučiu, kad papasakos bendrai apie darželį, kokia tvarka ir panašiai... ax.gif
Atsakyti
Palaikykim savo darželį dainų dainelėje 26nr. A grupėje http://www.dainudainele2012.lt/balsuok
Atsakyti
aukletojos geros,i lauka veda,vaikus priziuri saziningai,zodziu man viskas siam darzelyje patinka kolkas thumbup.gif
Atsakyti
Buvau vakar susirinkime, tai labai patiko darzelis, grupe, aukletojos. Nuo rugsejo lankysim thumbup.gif
Atsakyti
Aš taip pat buvau susirinkime, ir labai džiaugiuosi kad lankysime šitą darželį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelija084 @ 2012 04 05, 11:06)
Aš taip pat buvau susirinkime, ir labai džiaugiuosi kad lankysime šitą darželį smile.gif

Bet jus ne lopseli lankysit? Gal atsiras kas eis i lopseli nuo rugsejo? bigsmile.gif
Atsakyti
Mes į darželį eisim smile.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos mamytės lankėme šį darželį..išsikraustem prieš porą metų ir iš jo išėjome..na ką galiu pasakyti lopšelyje viskas tikrai šaunu auklėtojos ir auklytės taip pat šaunios rūpestingos, į lauką eina sąžiningai ir su vaikais tikrai atpila atidirba nuo aiki z ir daineles mokosi, ir šoka ir dainuoja ir zip programa vyksta na tikrai šaunus darželis ko apie kitus tikrai negali pasakyti ...apie kitus ir nesakysiu biggrin.gif

..rinkčiausi ir vėl.. thumbup.gif

na tik žinau kad Vyturėlis taip pat šaunus tame pačiame rajone yra toleliau nuo IKI
Atsakyti
Mes jau siemet paskutinius metus einam i si darzeli... tai galiu papasakot nemazai pliusu ir minusu. kol buvom lopsely, tai niekuo skustis negalejau, bet dabar... vaikai i lauka iseina nusile, nors patys apsirengia... nusile nupluse, o paskui ir serga...
Atsakyti
O lopselinukus veda i lauka?
Atsakyti