Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: l/d "Aitvarėlis"

QUOTE(Aurio zmona @ 2010 10 17, 09:30)
smile.gif  o sakykit kaip jusu mergina valgo??ar gryzusi po darzelio daug dar suvalgo namie? lotuliukas.gif manoji neatlimpa nuo saldytuvo.... lotuliukas.gif kalusiu aukletojos ar valge..kiek suvalge,nes nemanau kad normalu sitaip valgyt,jei kaip sako aukletojos ji suvalgo visa porcija,sakykim vakarienes ,nespeja gryzt i namus,tuoj man MAMA DUOK VALGYT...kaip jusiske?
galvoju ar nedavalgo...ar naminis maistas skanesnis doh.gif  biggrin.gif

ai, su tuo valgymu tai išvis mistika. Pvz. savaitgalio dienom aš ją vos prikalbinu valgyti normalų maistą, to kasnelį tik šio bei to pakramto. O iš darželio grįžus tai valgo taip, tarsi ją tris paras kas nevalgiusią būtų laikę doh.gif Atrodo ir ne didelis laiko tarpas praeina nuo vakarienės iki grįžimo namo, ir pasak auklėtojų darželyje normaliai pavalgo g.gif Tai vat ir nežinau, ar čia psichologiškai namie atsidūrus atsipalaiduoja ir alkis užeina, ar dėl didelio fizinio krūvio darže maisto poreikis padidėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2010 10 18, 12:56)
ai, su tuo valgymu tai išvis mistika. Pvz. savaitgalio dienom aš ją vos prikalbinu valgyti normalų maistą, to kasnelį tik šio bei to pakramto. O iš darželio grįžus tai valgo taip, tarsi ją tris paras kas nevalgiusią būtų laikę  doh.gif Atrodo ir ne didelis laiko tarpas praeina nuo vakarienės iki grįžimo namo, ir pasak auklėtojų darželyje normaliai pavalgo  g.gif Tai vat ir nežinau, ar čia psichologiškai namie atsidūrus atsipalaiduoja ir alkis užeina, ar dėl didelio fizinio krūvio darže maisto poreikis padidėja  biggrin.gif

va va grynai mano situacija,savaitgaliais valgo vaikas normaliai,pusryciai,pietus,vakariene,po visai atroo nedaug,o kas darosi po darzo.....as jau ja net bart buvau pradejusi,aukletojos sako valgo LAAAAAABAI GERAI ir jei gryzusi namo trigubai tiek pat gaus biggrin.gif nu nekokios merginos uzaugs tada lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2010 10 19, 08:51)
va va grynai mano situacija,savaitgaliais valgo vaikas normaliai,pusryciai,pietus,vakariene,po visai atroo nedaug,o kas darosi po darzo.....as jau ja net bart buvau pradejusi,aukletojos sako valgo LAAAAAABAI GERAI  ir jei gryzusi namo trigubai tiek pat gaus biggrin.gif nu nekokios merginos uzaugs tada lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ale kaip brangiai gaunas, ir darželyje už maistą mokėt, ir namie dar antrą tiek suvalgyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2010 10 19, 11:42)
lotuliukas.gif ale kaip brangiai gaunas, ir darželyje už maistą mokėt, ir namie dar antrą tiek suvalgyt  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nu...maciau syryt Paulinute,kaip graziai plaukiukai bigsmile.gif pakirpot?
Atsakyti
Ir mes eisim i si darzeli nuo 2012 rugsejo, atsiliepimu girdejau neblogu, be to pazystama ten dirba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2010 10 21, 07:49)
lotuliukas.gif nu...maciau syryt Paulinute,kaip graziai plaukiukai bigsmile.gif pakirpot?

Sesei trumpinom, tai ir tai truputuka palyginom ax.gif
Atsakyti
na mes eisim jau simet smile.gif ziuresim smile.gif siaip mane pacia cia vede o dabar ir mano mazylis cia eis smile.gif pazystu aukletojas ir auklytes kelias is senu laiku kurios likusios(kai kurios zinoma nebeatpazysta),taciau kiek zinau tai tikrai atsiliepimai neblogi is mamu smile.gif
Atsakyti
Mano vyresnelis sunus lanke si darzeli, siais metais perkeliau i kita. Nesakysiu kad visos aukletojos blogos, bet kiek man teko bendrauti, tai lb nepatiko. Tingi uzssimti su vaikais, per du metus kiek lankem darzeli vaikas nenorejo eiti ten, visada su liudesiu eidavo, jokiu piesinuku nieko neparnesdavo, jokiu eilerastuku neismoko. Buvo grupei 5 vaikai kurie vaidino, sake eilerastukus o likusieji stovedavo ir viskas.
Dabar i kita darzeli keliauja su sypsena. Aukletojos sake kad vaikui i varytas kompleksas kad jis nieko nemoka ir ner reikalo cia daryti ir t.t.
Gal tik mes pakliuvom ant tokiu aukletoju g.gif lopselyje geros buvo kai ejo, o va darzleyje tai tikrai tingincios uzsiimti su vaikais verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bonze @ 2011 08 29, 22:17)
Mano vyresnelis sunus lanke si darzeli, siais metais perkeliau i kita. Nesakysiu kad visos aukletojos blogos, bet kiek man teko bendrauti, tai lb nepatiko. Tingi uzssimti su vaikais, per du metus kiek lankem darzeli vaikas nenorejo eiti ten, visada su liudesiu eidavo, jokiu piesinuku nieko neparnesdavo, jokiu eilerastuku neismoko. Buvo grupei 5 vaikai kurie vaidino, sake eilerastukus o likusieji stovedavo ir viskas.
Dabar i kita darzeli keliauja su sypsena. Aukletojos sake kad vaikui i varytas kompleksas kad jis nieko nemoka ir ner reikalo cia daryti ir t.t.
Gal tik mes pakliuvom ant tokiu aukletoju g.gif  lopselyje geros buvo kai ejo, o va darzleyje tai tikrai tingincios uzsiimti su vaikais  verysad.gif  verysad.gif

visur visokiu turi buti smile.gif
Atsakyti
Sulaukem skambucio is Aitvarelio, klause ar reikes darzelio nuo rugsejo, ar niekas nepasikeite, buvom parase prasyma kai dukrytei buvo kelios dienos smile.gif Pakviete i susirinkima kazkoki balandzio menesi, keista kad taip anksti pranese, gal zinot kas ten bus? Nuo 2012 rugsejo pradesim lankyt lopseli, dukrytei bus 2 metukai, gal dar kas lankysit lopseli nuo rugsejo? bigsmile.gif
Noriu paklausti lankanciu si darzeli - kada anksciausiai vaika galima i grupe atvest? Dar idomu, teko skaityt kad darzeliuose yra neoficialios rinkliavos, ar sitam darzely tokios yra, galima placiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(marina86 @ 2012 02 14, 10:58)
Sulaukem skambucio is Aitvarelio, klause ar reikes darzelio nuo rugsejo, ar niekas nepasikeite, buvom parase prasyma kai dukrytei buvo kelios dienos smile.gif Pakviete i susirinkima kazkoki balandzio menesi, keista kad taip anksti pranese, gal zinot kas ten bus? Nuo 2012 rugsejoMes  pradesim lankyt lopseli, dukrytei bus 2 metukai, gal dar kas lankysit lopseli nuo rugsejo? bigsmile.gif
Noriu paklausti lankanciu si darzeli - kada anksciausiai vaika galima i grupe atvest? Dar idomu, teko skaityt kad darzeliuose yra neoficialios rinkliavos, ar sitam darzely tokios yra, galima placiau? g.gif

Mes lankom šį darželį ne vienerius metus. Darželis dirba nuo 7.30 iki 18.00. Rinkliavos... niu perkam tikrai visko nemažai. Bet ir kituose darželiuose tėvų paramos prašo. Iš esmės patenkinta esu kolektyvu, auklėtojos visos geros, vaikus sąžiningai veda laukan. Patinka kaip ir ko išmoko. Neagituoju, bet jei iš naujo reiktų rinktis, vėl rinkčiausi Aitvareli.
Atsakyti
Mes ji rinkomes nes po musu langais thumbup.gif O kokios tos rinkliavos tarkim kas menesi? Nes paskaiciau rinkliavu temoj kad pinigu ne prasoma, o tiesiog reikalaujama kai kuriuose darzeliuose ir gana nemazai doh.gif
Atsakyti