man taip pat butu idomu suzinot apie si darzely lankom nuo rugsejo ir mes lopselio grupe.kol kas atrodo viskas tiesiog puiku aukletojos laaaabai rupestingos,viska ispasakoja,kol kas saunu
Čia apie Klaipėdos darželį ar apie kurį?
QUOTE(Prula @ 2010 10 13, 16:48)
Čia apie Klaipėdos darželį ar apie kurį?
na taip..Klaipedos "Aitvarelis"
Na tai susipažįstam, kuri lopšelio grupė? Mes irgi lankom. Nemažai auklėtojų pažįstam, tik gerais atsiliepimais galiu minėt Ir tvarka visai gera, pačiam daržely. Tik ta seilinukų nešiojimasis namo gal kiek neįprastas tapo, bet priprasim. Jei taip reikia, tai reikia
QUOTE(Prula @ 2010 10 14, 13:05)
Na tai susipažįstam, kuri lopšelio grupė? Mes irgi lankom. Nemažai auklėtojų pažįstam, tik gerais atsiliepimais galiu minėt Ir tvarka visai gera, pačiam daržely. Tik ta seilinukų nešiojimasis namo gal kiek neįprastas tapo, bet priprasim. Jei taip reikia, tai reikia
aga,seilinuku nesiojimas nomo,idomus reikalas.... VARLIUKAI MES,o jus??
QUOTE(Aurio zmona @ 2010 10 15, 09:31)
mes irgi, vadinas grupiokai
QUOTE(Aurio zmona @ 2010 10 15, 15:38)
Kaip rengiat dukrytę? Vakar parsivedžiau nerealiai sušilusią žiūrėsim kaip šiandien
QUOTE(Prula @ 2010 10 15, 15:52)
Kaip rengiat dukrytę? Vakar parsivedžiau nerealiai sušilusią žiūrėsim kaip šiandien
oj cia man galvos skausmas zinokit,bijojau kad nesusaltu tai sloksniuodavau...bet kai ijunge ten sildyma...tai....nebezinau ziauriai tikrai jie ten susyla..kaip juos i lauka po to isveda i salty..del to visi ir koseja
maunu pedkelnes,maikute trumpom rankovem ir bliuskute ilgom rankovem,sijonas,arba sarafaniukas ir tai pasiimu RAUDONAIS zandais...susilusia,bet trumpom rankovem nepaleisiu o jus kaip?
QUOTE(Aurio zmona @ 2010 10 16, 13:52)
oj cia man galvos skausmas zinokit,bijojau kad nesusaltu tai sloksniuodavau...bet kai ijunge ten sildyma...tai....nebezinau ziauriai tikrai jie ten susyla..kaip juos i lauka po to isveda i salty..del to visi ir koseja
maunu pedkelnes,maikute trumpom rankovem ir bliuskute ilgom rankovem,sijonas,arba sarafaniukas ir tai pasiimu RAUDONAIS zandais...susilusia,bet trumpom rankovem nepaleisiu o jus kaip?
rengiu taip pat ir aš, ale sarafano nusprendžiau nebemaut, tik su sijonu leist kažkaip galėtų tą šildymą su protu atsukt... Antram aukšte sesė irgi kaista, pirmam aukšte mažė irgi...
QUOTE(Prula @ 2010 10 16, 15:51)
rengiu taip pat ir aš, ale sarafano nusprendžiau nebemaut, tik su sijonu leist kažkaip galėtų tą šildymą su protu atsukt... Antram aukšte sesė irgi kaista, pirmam aukšte mažė irgi...
o sakykit kaip jusu mergina valgo??ar gryzusi po darzelio daug dar suvalgo namie? manoji neatlimpa nuo saldytuvo.... kalusiu aukletojos ar valge..kiek suvalge,nes nemanau kad normalu sitaip valgyt,jei kaip sako aukletojos ji suvalgo visa porcija,sakykim vakarienes ,nespeja gryzt i namus,tuoj man MAMA DUOK VALGYT...kaip jusiske?
galvoju ar nedavalgo...ar naminis maistas skanesnis