Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulė

Apklausa: Ar jums priimtinas kapsulės metodas? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 13, 09:14)

Pernai visą žiemą atnešiojau, manau, man visai gerai  blush2.gif Palyginti su džinsais aš atrodau storesnė  ax.gif

Pernai visą žiemą atnešiojau, manau, man visai gerai  blush2.gif Palyginti su džinsais aš atrodau storesnė  ax.gif

pavydžiu... man kaip magėjai pajūriu žiemą pasivaikščioti ir šaltyžiai būtų pats tas
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 13, 09:01)

... Labiausiai norėčiau pilko. Tokios pat spalvos, kaip paltas, pirksiu batus, sijoną ir pėdkelnes.

Laisvalaikio kapsulei jau turiu tamsiai mėlynas slidininko kelnes.

Dar pirksiu sniego batus..

... Labiausiai norėčiau pilko. Tokios pat spalvos, kaip paltas, pirksiu batus, sijoną ir pėdkelnes.

Laisvalaikio kapsulei jau turiu tamsiai mėlynas slidininko kelnes.

Dar pirksiu sniego batus..

prikibsiu - pirmiausia ar nebus per pilka viskas? kai as prie rudo palto susidejau viską kas ruda, vaizdas buvo - ne. Prašyte prašės kitokios spalvos rankinė, šalis.. g.gif

Kas yra slidininko kelnės ir sniego batai?

Man žiema toks metas, kai visas laisvalaikis -viduje ar šalyje kur šilčau , pvz , Anglijoje..Jėzus marija, kaip nekenčiu žiemos, mano net kambarinės gėlės tokios, kur žiemą žydi, pavasario lengviau sulaukt. Neturiu jokių spec žiemos atributų - viskas tai šiltos kojinės, pirštinės, šalikai, jokių spec batų, nes kaip sakiau visas laisvalaikis - viduj - kine, teatre, baiseine, pirty, namie su draugais...Apie pasivaikščiojimus šaltam ore - vien mintis stresą kelia...geriausia žiema man - kai pliusinė temp ir be sniego...o jūs čia - sniego batai, kelnės specialios blink.gif
Atsakyti
Bytte, tavo įspūdis teisingas - parduotuvėse tikrai viskas kas gražu yra lieknoms. O aš spaudžiu dešinę Skambančiai tylai, nes mano figūros tipas šiuo metu toks pat.
O paltas mano visai naujas ir visiškai netinkantis prie mano tamsaus rudens - teal green Negaliu sau leisti jo išmesti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaleda: 13 spalio 2010 - 10:26
QUOTE(Violeta* @ 2010 10 13, 11:04)

prikibsiu - pirmiausia ar nebus per pilka viskas? kai as prie rudo palto susidejau viską kas ruda, vaizdas buvo - ne. Prašyte prašės kitokios spalvos rankinė, šalis.. g.gif

Man žiema toks metas, kai visas laisvalaikis -viduje ar šalyje kur šilčau , pvz , Anglijoje..Jėzus marija, kaip nekenčiu žiemos, mano net kambarinės gėlės tokios, kur žiemą žydi, pavasario lengviau sulaukt. Neturiu jokių spec žiemos atributų - viskas tai šiltos kojinės, pirštinės, šalikai, jokių spec batų, nes kaip sakiau visas laisvalaikis - viduj - kine, teatre, baiseine, pirty, namie su draugais...Apie pasivaikščiojimus šaltam ore - vien mintis stresą kelia...geriausia žiema man - kai pliusinė temp ir be sniego...o jūs čia - sniego batai, kelnės specialios  blink.gif

Man žiema toks metas, kai visas laisvalaikis -viduje ar šalyje kur šilčau , pvz , Anglijoje..Jėzus marija, kaip nekenčiu žiemos, mano net kambarinės gėlės tokios, kur žiemą žydi, pavasario lengviau sulaukt. Neturiu jokių spec žiemos atributų - viskas tai šiltos kojinės, pirštinės, šalikai, jokių spec batų, nes kaip sakiau visas laisvalaikis - viduj - kine, teatre, baiseine, pirty, namie su draugais...Apie pasivaikščiojimus šaltam ore - vien mintis stresą kelia...geriausia žiema man - kai pliusinė temp ir be sniego...o jūs čia - sniego batai, kelnės specialios  blink.gif

Manau, kad nebus g.gif Bet rankinės, kepurės, šalikai, tai kas be ko bus ryškūs spalvoti smile.gif Turiu rožinių, raudonų...Pradėjau megzti tą snudą - šaliką be galų - pereinančių iš bordo į rožinę spalvų. Pilkos spalvos būtų paltas, batai, pėdkelnės, sijonas.

Slidininko kelnės - tai spec kelnės slidinėjimui biggrin.gif Pirktos sporto prekių parduotuvėje. Plonos, bet neperpūčiamos, neperšlampamos, galima iki -30 be pėdkelnių būti lauke thumbup.gif
user posted image.
O sniego batus pirksiu pirmą kartą, nužiūrėjau iš vaiko biggrin.gif Principas toks pat - batai be kailio, bet super šilti, nepralaidūs šalčiui ir drėgmei.
user posted image

Aišku, taip apsirengusi aš neisiu į žmones smile.gif Čia mano kapsulytė bus aktyviam laisvalaikiui: su vaiku nuo kalniuko čiuožinėt, turistiniams žygiams, ilgiems pasivaikščiojimams, išvykoms pasišašlykint ir pan 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 10 13, 10:04)

...Apie pasivaikščiojimus šaltam ore - vien mintis stresą kelia...geriausia žiema man - kai pliusinė temp ir be sniego...o jūs čia - sniego batai, kelnės specialios  blink.gif

...Apie pasivaikščiojimus šaltam ore - vien mintis stresą kelia...geriausia žiema man - kai pliusinė temp ir be sniego...o jūs čia - sniego batai, kelnės specialios  blink.gif

vat turėtum šiltus spec.batus, kelnes bei striukę ir suprastum kad žiemą galim veikti labai daug lauke, vien ko vertos iškylos su vaikais ant kalniuko su rogutėm biggrin.gif Kadangi Klaipėdoje sniegas retenybė, tai labai smagu buvo praėjusę žiemą... o kai ji be sniego ir + C, tai tikrai nesinori laukan...

Tai kaip manot kokias kelnes prie tokio palto g.gif ? O batus kokius, ilgaaulius? Tada džinsai iškrenta iš kapsulės... aš dviejų porų batų neįkasiu finansiškai...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2010 10 13, 11:30)

Tai kaip manot kokias kelnes prie tokio palto g.gif ? O batus kokius, ilgaaulius? Tada džinsai iškrenta iš kapsulės... aš dviejų porų batų neįkasiu finansiškai...

Man iš nuotraukos pasirodė, kad prie tokio palto bet kas po apačia tinka unsure.gif Nes gi ilgas, koks skirtumas, kokios ten kelnės? g.gif unsure.gif
Atsakyti
kaleda, gilio rudens paletej gi yra dark teel...user posted image
tai manau galima būt prigesint tą green aksesuarais... ką imt iš šitos paletės ir įpint kokę rudens raudoną ar oranžinę g.gif ... tarim pora šalikėlių susuktų...
bet šitoi vietos manęs negalim labai klausyt... kiek save pamenu, visada prašaudavau su spalvų šiltumo išlaikymu tapyboi... nes tai taip daryt negalim... bet spalvotyroi mokino vėl kitaip... kad šilta spalva uždėta ant šaltos - sušildo šaltąją, jei ji intensyvesnė...

Na ilgas... bet prasiskiria tik šiek tiek žemiau juosmens, ir lenda tos kelnes... kažkodėl man atrodo kad nedera plačios ar klasikinės kelnės prie ilgų paltų g.gif
Atsakyti
o šitas green teel, mano galva rudeninis... žiemos tai emerald green unsure.gif
man rods neprašovei schmoll.gif
Atsakyti
Plačios kelnės prie ilgų paltų man nelabai, nors vaikščiojau taip, reikalui prispyrus.
Atsakyti
Sakykit, kaip js cool summer nuo soft summer atribojat g.gif Pagal plaukų tamsumą? Kodėl Katie Holmes ne cool summer:

http://www.prettyyou...elebrities.html
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2010 10 13, 10:30)

vat turėtum šiltus  spec.batus, kelnes bei striukę ir suprastum kad žiemą galim veikti labai daug lauke,

vat turėtum šiltus  spec.batus, kelnes bei striukę ir suprastum kad žiemą galim veikti labai daug lauke,

smile.gif Turiu aš daug spec įrangos aktyviam poilsiui - spec. batus kalnams, su jais ir žiemą našalta ir neslidu, spec apranga kalnams, kuprinės, gertuvės, baidarės, gelbėjimo liemenės, palapinė ir t.t. - viskas vasaros sezonui, su MB mes kiekvienoj šalyje, jei tik yra kalnų, ten kopiam arba prie vandens, visokus gamtos stebuklus bandom pažiūrėt, aplankyt..o žiema...didžiausias malonumas - karšta pirtis ir tvankus baseinas..Dievinu angliškas žeimas, kai sausį lauke žydi ciklamenai..Ot, taip sutverta esu - šalčio bijau ir nekenčiu, man net prie 18 c vesu.
Žodžiu, žiemos laisvalaikio kapsulei laukui man net nėr poreikio...o viduj - taigi visi šilti rūbai.

o tos slidininko kelnės- jos iš spec audinio ir plonos, ar vatinės?
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2010 10 13, 12:32)

Sakykit, kaip js cool summer nuo soft summer atribojat g.gif  Pagal plaukų tamsumą? Kodėl Katie Holmes ne cool summer:

Sakykit, kaip js cool summer nuo soft summer atribojat g.gif  Pagal plaukų tamsumą? Kodėl Katie Holmes ne cool summer:

Soft summer turi plaukuose ryžumo, Katie Holmes bent šitoj foto irgi jo turi 4u.gif

QUOTE(Violeta* @ 2010 10 13, 12:32)

smile.gif Turiu aš daug spec įrangos aktyviam poilsiui - spec. batus kalnams, su jais ir žiemą našalta ir neslidu, spec apranga kalnams, kuprinės, gertuvės, baidarės, gelbėjimo liemenės, palapinė ir t.t. - viskas vasaros sezonui, su MB mes kiekvienoj šalyje, jei tik yra kalnų, ten kopiam arba prie vandens, visokus gamtos stebuklus bandom pažiūrėt, aplankyt..o žiema...didžiausias malonumas - karšta pirtis ir tvankus baseinas..Dievinu angliškas žeimas, kai sausį lauke žydi ciklamenai..Ot, taip sutverta esu - šalčio bijau ir nekenčiu, man net prie 18 c vesu.
Žodžiu, žiemos laisvalaikio kapsulei  laukui man net nėr poreikio...o viduj - taigi visi šilti rūbai. 

Žodžiu, žiemos laisvalaikio kapsulei  laukui man net nėr poreikio...o viduj - taigi visi šilti rūbai. 

Ooo, mes irgi kopinėjam į kalnus drinks_cheers.gif Turim ir spec batus kalnams, bet nebandžiau jų žiemą avėt g.gif Gal tada man nė nereikia sniego batų biggrin.gif

Iš spec audinio, su pamušalu ir tarp pamušalo ir išorinio audinio dar kažkas yra, vet ne vata biggrin.gif Šiaip jos plonos, bet storesnės nei įprastos treninginės kelnės
Atsakyti