Pernai visą žiemą atnešiojau, manau, man visai gerai
Palyginti su džinsais aš atrodau storesnė

pavydžiu... man kaip magėjai pajūriu žiemą pasivaikščioti ir šaltyžiai būtų pats tas
Pernai visą žiemą atnešiojau, manau, man visai gerai
Palyginti su džinsais aš atrodau storesnė
... Labiausiai norėčiau pilko. Tokios pat spalvos, kaip paltas, pirksiu batus, sijoną ir pėdkelnes.
Laisvalaikio kapsulei jau turiu tamsiai mėlynas slidininko kelnes.
Dar pirksiu sniego batus..
prikibsiu - pirmiausia ar nebus per pilka viskas? kai as prie rudo palto susidejau viską kas ruda, vaizdas buvo - ne. Prašyte prašės kitokios spalvos rankinė, šalis..
![]()
Kas yra slidininko kelnės ir sniego batai?
Man žiema toks metas, kai visas laisvalaikis -viduje ar šalyje kur šilčau , pvz , Anglijoje..Jėzus marija, kaip nekenčiu žiemos, mano net kambarinės gėlės tokios, kur žiemą žydi, pavasario lengviau sulaukt. Neturiu jokių spec žiemos atributų - viskas tai šiltos kojinės, pirštinės, šalikai, jokių spec batų, nes kaip sakiau visas laisvalaikis - viduj - kine, teatre, baiseine, pirty, namie su draugais...Apie pasivaikščiojimus šaltam ore - vien mintis stresą kelia...geriausia žiema man - kai pliusinė temp ir be sniego...o jūs čia - sniego batai, kelnės specialios
...Apie pasivaikščiojimus šaltam ore - vien mintis stresą kelia...geriausia žiema man - kai pliusinė temp ir be sniego...o jūs čia - sniego batai, kelnės specialios
Tai kaip manot kokias kelnes prie tokio palto? O batus kokius, ilgaaulius? Tada džinsai iškrenta iš kapsulės... aš dviejų porų batų neįkasiu finansiškai...
vat turėtum šiltus spec.batus, kelnes bei striukę ir suprastum kad žiemą galim veikti labai daug lauke,
Sakykit, kaip js cool summer nuo soft summer atribojat
Pagal plaukų tamsumą? Kodėl Katie Holmes ne cool summer:
http://www.prettyyou...elebrities.html
Turiu aš daug spec įrangos aktyviam poilsiui - spec. batus kalnams, su jais ir žiemą našalta ir neslidu, spec apranga kalnams, kuprinės, gertuvės, baidarės, gelbėjimo liemenės, palapinė ir t.t. - viskas vasaros sezonui, su MB mes kiekvienoj šalyje, jei tik yra kalnų, ten kopiam arba prie vandens, visokus gamtos stebuklus bandom pažiūrėt, aplankyt..o žiema...didžiausias malonumas - karšta pirtis ir tvankus baseinas..Dievinu angliškas žeimas, kai sausį lauke žydi ciklamenai..Ot, taip sutverta esu - šalčio bijau ir nekenčiu, man net prie 18 c vesu.
Žodžiu, žiemos laisvalaikio kapsulei laukui man net nėr poreikio...o viduj - taigi visi šilti rūbai.
o tos slidininko kelnės- jos iš spec audinio ir plonos, ar vatinės?