Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulė

Apklausa: Ar jums priimtinas kapsulės metodas? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikutes 4u.gif Uzkliuvo akis man "rubu kapsules" galvoju kas cia per daiktas lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Taip inikau skaityti, kad jau ziuriu antra valanda eina. bandysiu kazka sau pritaikyti g.gif Labai sauni tema. Kazkada buvau salone kur nustatineja tipus, tiesa praejo jau 16 metu doh.gif nuo to laiko. Galvoju dabar gal jus man padesit nustatyti tipa ax.gif, juk sitiek laiko prabego jau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rom@ntika: 11 spalio 2010 - 10:10
Man garderobas be džinsų neįsivaizduojamas. Besirinkdama džinsus pasimečiau: kurie tinka vasarai, o kurie pavasariui, žiemai ar rudeniui... kilnojau kilnojau, dėliojau...
...?
o čia pavasaris...?
ruduo?
vasara?
Ką manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 11 spalio 2010 - 13:49
QUOTE(Violeta* @ 2010 10 11, 10:13)

Violeta*, 11 Spa 2010 - 10:13, parašė:

Violeta*, 11 Spa 2010 - 10:13, parašė:

Kur tiksliai, nebepasakysiu, tik tiek kad reikia eit Pylimo g. atkarpoj nuo Trakų g. link stoties..tai po dešine puse buvo mezgimas pgl užsakymus. Ar tebėr, ar neužsidarė - nežinau.

Kur tiksliai, nebepasakysiu, tik tiek kad reikia eit Pylimo g. atkarpoj nuo Trakų g. link stoties..tai po dešine puse buvo mezgimas pgl užsakymus. Ar tebėr, ar neužsidarė - nežinau.

Man rodos, kad tebėra smile.gif
Atsakyti
Nieko man nesigauna... kaip pradėjau ieškotis drabužių, taip nieko dar neįsigijau... jau perėjau didžiąją dalį parduotuvių, žiūrinėjau ir madas, ir įvairias rekomendacijas savo figūros tipui, bet kaip nematau sau rūbų, taip nematau... spintoj tik vieni per dideli džinsai nuo caro maro laikų ir pora megztukų... visai neturiu ką apsivilkt tikrąja žodžio prasme, bet nežinau nuo ko pradėt doh.gif . Kur tas siūlo galas? Gal galit ką patart, kaip jį rast blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2010 10 13, 08:32)

bytte, 13 Spa 2010 - 08:32, parašė:

bytte, 13 Spa 2010 - 08:32, parašė:

Nieko man nesigauna... kaip pradėjau ieškotis drabužių, taip nieko dar neįsigijau... jau perėjau didžiąją dalį parduotuvių, žiūrinėjau ir madas, ir įvairias rekomendacijas savo figūros tipui, bet kaip nematau sau rūbų, taip nematau... spintoj tik vieni per dideli džinsai nuo caro maro laikų ir pora megztukų... visai neturiu ką apsivilkt tikrąja žodžio prasme, bet nežinau nuo ko pradėt doh.gif . Kur tas siūlo galas? Gal galit ką patart, kaip jį rast blush2.gif

Pradėt reikia nuo palto 4u.gif Paskui prie jo priderint batus, kelnes, sijonus...
O džinsinis stilius skaitosi, kad labiausiai tinka vasaros tipui.

Romantika, padėsim, įkelkit savo foto 4u.gif
Atsakyti
Taip, nuo palto pagal visas taisykles 4u.gif ...ale vis tik keista tas...va gatvėje paltas, prie jo deranti rankinė, batai...toks ir vaizdas, gal gražu, bet trumpalaikiška..ir mūsų orai...juk reikia plonesnio, reikia šiltesnio daikto, kartais taip lyja, kad į guminius botus sušokstama...O va jau nuėjus kažkur paltas nuvelkamas ir jau tada aktuali patampa išvaizda be palto, kol vėl jo neužsivilksime...Tai man kažkaip noris galvot, kad pradėt reikia nuo gerų kelnių tinkamos spalvos, tada žiūrėt ką turim iš senesnių priderint prie jų; tada koks sijonas, vėlgi kas tinka iš senesnių derinam - nauji deriniai bus..vėliau galima pasipildyt garderobą ką nors nusipirkus daugiau, sakykim švarkas tinkantis ir prie kelnių ir prie sijono, golfas....nusimezgus ir pan. Paltas juk didelis pirkinys, už jo kainą šauniai galima bazinių drabužių kapsulę atnaujint ir juk nepirksi palto, kai esamas/i visai geras/i. Čia gal paprasčiau tada pgl spalvinį tipą prie turimo palto aksesurus sudėliot tinkamus- šalikus, skaras, rankines...

aš taip nepuolu kapsulės formuot, nes ir taip žiūriu, kad daug kas pas mane kaip kapsulė, tik ne mano tipo, o rudens..o dabar ką perku, žiūriu, kad jau būtų vasaros tipo...jaukinuos naujas spalvas mirksiukas.gif

Žinot, sunku su ruda spalva...labai sunku atrinkt kur ruda vasaros, kur žiemos, kur - rudenio...Kadangi juodo nieko nebeperku, tai tamsiausia viskas ruda arba pilka...tai su ruda man doh.gif tik rudas melanžas dar dar, o gryna ruda - neatsirenku niekaip.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 13, 08:36)

dontstop, 13 Spa 2010 - 08:36, parašė:

dontstop, 13 Spa 2010 - 08:36, parašė:

Pradėt reikia nuo palto  4u.gif Paskui prie jo priderint batus, kelnes, sijonus...

Pradėt reikia nuo palto  4u.gif Paskui prie jo priderint batus, kelnes, sijonus...

Niekada nederinu prie palto rūbų, keistas patarimas.

dėl džinsų - pataikiau bigsmile.gif , netyčia, nors pagal obuoliškai kriaušinį tipą tiktų sijonai, bet mėgstu džinsus ax.gif
Atsakyti
Paltas pirmas dėl to, kad jį sunkausia rasti. Jei paskui reikės derinti paltą prie turimo garderobo, t y apsibrėžt tam tikrą spalvą, tam tikrą ilgį, galima labai ilgai to palto nerasti biggrin.gif Kai paltas jau yra, prederinti prie jo pvz batus lengviau, nes jų pasirinkimas nepalyginamai didesnis. Kelnes, sijonus, sukneles irgi reikia derinti prie viršutinio rūbo, turi derėti kaip spalvos, taip ir sukirpimai. Neseniai juk buvom aptarę palto iki šlaunų vidurio ir sijonų derinį ax.gif
Atsakyti
Nesąmonė hihihi.gif irnesakyk.gif mano pilkas paltas iki užpakalio galo tinka prie visko irnesakyk.gif .
Atsakyti
Na o man palto neturėjimas stabdo visą kapsulė formavimą doh.gif Daugiau mažiau apsisprendžiau dėl spalvų, bus vyšninė, šviesiai rožinė ir kažkokia tamsi, priklausomai nuo palto, t y kokios spalvos paltą pavyks rasti, tokia ir bus trečia spalva. Labiausiai norėčiau pilko. Tokios pat spalvos, kaip paltas, pirksiu batus, sijoną ir pėdkelnes.

Laisvalaikio kapsulei jau turiu tamsiai mėlynas slidininko kelnes. Planuoju prie jų pirkti ir tamsiai mėlyną trumpą pūkinę striukę, tik būtinai kitokio tamsiai mėlyno atspalvio, kad neatrodyčiau kaip su slidininko kostiumu blush2.gif Dar pirksiu sniego batus, nusimegsiu porą megztukų, aksesuarus derinsiu turimus. Čia paprasta viskas, kapsulė bus nedidukė visai smile.gif
Atsakyti
Tai nuo to lyg ir pradėjau... paltą, kaip bebūtų keista turiu... norėjau vieną pasitaisyt, bet nusprendžiau kad jis man per šiltų spalvų visgi... soft summmer būt pats tas... todėl likau prie pilko va toks, tik su paslėptom sagom..., ir taip bent spalvas galvoj susidėliojau...
Galiu po juo maut tik sijonus (ir gana įvairius) arba aptemtas kelnes (mano supratimu), o aptemtos kelnes man kaip kriaušei... pasak patarimų nelabai. Tai reikia dar striukės... ar užteks "kriaušę" po ilgesniais švarkais ar kardiganais paslėpt...
Parduotuvėse kažkodėl matau vien tik H tipo moterims drabužius... ar čia man taip akys rodo dėl priaugtų papildomų kg... ar ne į tas parduotuves einu doh.gif

Ruda vasaros visada turi pilkumo (kaip nuskalbta, išblukus, arba sušalus), rudens - matėt kaip atgyja spalvos kai sušlampa, tai va tokia sušlapus su oranžiniu atspalviu, o žiemos - juodas šokoladas, arba beveik juodas šokoladas...
Papildyta:
donstop tu gali sau leist slidininko kelnes? aš tai kaip meškis su jomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2010 10 13, 10:11)

bytte, 13 Spa 2010 - 10:11, parašė:

bytte, 13 Spa 2010 - 10:11, parašė:

Papildyta:
donstop tu gali sau leist slidininko kelnes? aš tai kaip meškis su jomis smile.gif

Papildyta:

Pernai visą žiemą atnešiojau, manau, man visai gerai blush2.gif Palyginti su džinsais aš atrodau storesnė ax.gif
Atsakyti