Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulė

Apklausa: Ar jums priimtinas kapsulės metodas? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Megztos rankomis suknelės dėvėjimas labai priklauso nuo siūlų ir mezgimo...jei siūlai storoki, pusvilnė, kietas mezgimas, daug raštų, kad reljefas išryškėtų, neišsisėdi ir be pamušalo bei pasijonio, plius tikrai labai šilta būna...dėvėt reikia aišku ne diena dienon, nes ir alkūnės ir pan, laikyt ne pakabintą, o sulankstytą, skalbt rankom...bet turiu ir serijinės gamybos megztų mašinom - iki kelių, plačia apykakle, pirkau nemanydama kad bus ilgam , bet tarnauja gerai - šviesiai pilka, vienspalvė, ant storesnių pėdkelnių nei lipa, nei elektrinasi - geras daiktas iš marly woman- pernai nučiupau už 100 lt..tikrai geras pirkinys, eisiu vėl ieškot, nes pasitaikė gerai besinešiojanti. O va tos kur šviežiai pirkau dvi - gražiai atrodė, kol matavausi ant plikų kojų, nes pirkau su džinsais būdama...namie su pėdkelnėm - baisu, lipo aukštyn ,elektrinos be proto, vargas, ne rūbas.Pylimo g buvo mezgykla pgl užsakymus...irgi gerą suknelę numezgė lygaus mezgimo, siūlus ten modeliuotoja siūlė itališkus juodus, gan brangius, bet ir suknelė gera išejo, velgi be problemų ir itin elegantiška, tai tuo pačiu ir proginė.

Manau, kad megztai suknelei visgi svarbiausia siūlo sudėtis ir susukimas - reikia, kad siūlai patys būtų kietesni, o ne minkštesni, švelnučiai - toks mezginys greit skysta, čia gal tik liemenėm ar vaikų rūbeliams tokie...
Papildyta:
QUOTE(Sophi @ 2010 10 10, 14:55)
Neblogas, tik man dviborčiai paltai, švarkai nepatinka schmoll.gif

taigi, bet dovanotam arkliui į dantis nežiūri juk...
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 10 10, 11:44)
Kiek esu pastebėjusi, tikrų žieminių paltų (jei ne pūkinių striukių tipo) asortimentas visada būna itin menkas unsure.gif

ju isvis nebuna praktiskai, bent mano akimis, tai jau dauguma tinkami ziemai ax.gif
Atsakyti
[quote=Violeta*,2010 10 10, 15:40]
Rodau paltuką:

va toks:

user posted image

paltukas labai grazus
Papildyta:
[quote=dontstop,2010 10 10, 09:20]
Apėjau vakar Akropolį - žieminių paltų dar nė kvapo schmoll.gif Rudeninių visokių pilna, storesnių, plonesnių, ilgų, trumpų, pasirinkimas tikrai platus ir kainos ne tokios baisios, kaip maniau, už 400 tikrai galima nuspirkti padorų paltą smile.gif
Žieminių batų dar tik vos kelios poros išstatytos. Nužiūrėjau Fam club'e atitinkančius visus mano reikalavimus, kaina ~120 lt, bet nepuoliau pirkt, kol dar nėra iš ko rinktis. Po poros savaičių vėl darysiu reidą smile.gif
Radau kur yra didelis pasirinkimas šiltų medvilninių pėdkelnių - ogi Maxomoje smile.gif Yra visokių spalvų, vienspalvių ir raštuotų, kaina +/-10 lt. Nusipirkau kol kas juodas, prie juodų botiljonų, kai turėsiu žieminius batus, nešiuos kartu į parduotuvę, nes vien pilkų atspalvių kokie 5 buvo smile.gif
Pavarčiau vakar britų leidimo Cosmo, užsinorėjau snud'o doh.gif Pernai irgi apie jį galvojau, bet pasirodė ne itin praktiškas daiktas. O kaip jums?
user posted image

Idomus dalykas, cia galima ir paciai nusimegsti.

O as jau vakar nusipirkau ilgaaulius, radau ECCO, atitiko visus mano pageidavimus, be jokiu pablizguciu ir kablas tik 8 cm.
Be to su jais kaip su namu tapkemis kablo visai nesijaucia, bet aisku kaina.....
Papildyta:
QUOTE(Umberta @ 2010 10 10, 16:11)
ju isvis nebuna praktiskai, bent mano akimis, tai jau dauguma tinkami ziemai ax.gif

Nesutinku, vakar apturejau reida, dar kokiems minus 10 salcio nieko nera.
Atsakyti
..."Be to su jais kaip su namu tapkemis kablo visai nesijaucia, bet aisku kaina....."

Būna tokių batų su 8 cm kulnu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 10 10, 16:55)
..."Be to su jais kaip su namu tapkemis kablo visai nesijaucia, bet aisku kaina....."

Būna tokių batų su 8 cm kulnu?  ax.gif

agam, as nepatikejau, kai pardaveja sake, taciau pasimatau - stebuklas.... wub.gif as gi kalbliuku megeja, tad 8 cm. niekis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 10 spalio 2010 - 16:50
QUOTE(Umberta @ 2010 10 10, 16:11)

Mano nuomone, žiemai būtinai turi būti vilnonis ir pašiltintas, o tokių labai retai matau unsure.gif Nusipirkau tokį prieš kelerius metus ir kol kas džiaugiuosi. Ir –25 celsijai nebuvo baisūs thumbup.gif O kitas vilnonis, bet nešiltintas ir tinka tik, kol minuso nėra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 10 10, 17:02)
Mano nuomone, žiemai būtinai turi būti vilnonis ir pašiltintas, o tokių labai retai matau unsure.gif Nusipirkau tokį prieš kelerius metus ir kol kas džiaugiuosi. Ir –25 celsijai nebuvo baisūs thumbup.gif O kitas vilnonis, bet nešiltintas ir tinka tik, kol minuso nėra ax.gif

Pries 5-6 metus pirkau vilnoni Lelijos palta. Nesioju ji ligi siol. Nors tas nesiojimas - max 3 savaites per metus. Bet kokybe tiek audinio, tiek pasiuvimo - labai auksta. Labai daznai sulaukiu pasakymu: "Koks grazus paltas...". Mokejau apie 600-700 Lt. ir tikiuosi ji deveti dar bent 2 metus. Nors ir nepigus, bet man 100% atsipirko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2010 10 10, 18:12)
Pries 5-6 metus pirkau vilnoni Lelijos palta. Nesioju ji ligi siol. Nors tas nesiojimas - max 3 savaites per metus. Bet kokybe tiek audinio, tiek pasiuvimo - labai auksta. Labai daznai sulaukiu pasakymu: "Koks grazus paltas...". Mokejau apie 600-700 Lt. ir tikiuosi ji deveti dar bent 2 metus. Nors ir nepigus, bet man 100% atsipirko  4u.gif

"Lelijos" kokybė thumbup.gif Mano senukas iš ten - kokius 5-6 ar net daugiau metų drožiau beveik diena dienon, bet jau reikia naujo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 10 spalio 2010 - 17:20
QUOTE(Maorė @ 2010 10 10, 13:22)
Sveikos, merginos..

o tie paltai - kokie? normalaus paltinio audinio, su normalia sudėtimi?

o kokios spalvos dar tiktų?  g.gif

Tai visokių yra, ir su normalia sudėtim taip pat smile.gif Tik kad ploni, be jokio kamšalo.

Įvairūs oranžiniai, geltoni, samaniniai atspalviai

QUOTE(Sophi @ 2010 10 10, 14:33)
Spėju - neodiniai ir kailis skystas?

Neodiniai, o kalis neskystas, bet nenatūralus taip pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 10 10, 13:44)
Taip  drinks_cheers.gif kai dažniau pradėjau dėvėt šiltas sukneles, kurių anksčiau visai nei turėjau, nei nešiojau, tik vasarą vilkėdavau,  tai pajutau kaip patogu ir koks gėris...nes šilta vilnonė suknelė ir storesnė, ir plonesnė gali būt, visada būsi kiek pasipuošusi, elegantiška, ne su šlapiais kelnių galais  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif Gerai čia apie tuos šlapius kelnių galus pasisakei smile.gif
Aš tai perku sukneles neutralių spalvų, o tada žaidžiu su spalvotom pėdkelnėm ir šalikais visokiais. Mėgstu darbe su šaliku sėdėti lotuliukas.gif

QUOTE(Malena @ 2010 10 10, 14:44)
Neseniai siltesne su gera sudetim nusipirkau, bet dar nezinau kaip nesiosis. Noretusi dar, nes grazu man megztos sukneles  smile.gif

Kur pirkai ? man reikia kokios geros sudėties ax.gif

QUOTE(Malena @ 2010 10 10, 15:07)
Del lipimo tai as apsirengiu ti as antistatiku issipurskiu, nes nervina tie lipimai..

na nuo pėdkelnių priklauso labai stipriai... vienos slidesnės tai nekyla suknios aukštyn, o kitos - tai lipa lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
užmačiau, kad pagal užsakymą mezgatės, kur čia tiksliai ta mezgykla Pylimo g?

Turiu vieną suknelę, bet dar vienos reikia, labai apsimoka, mažiau galvos sukimo ką rengtis. O parduotuvėse nerandu tokios kokios noriu smile.gif
Atsakyti
Kur tiksliai, nebepasakysiu, tik tiek kad reikia eit Pylimo g. atkarpoj nuo Trakų g. link stoties..tai po dešine puse buvo mezgimas pgl užsakymus. Ar tebėr, ar neužsidarė - nežinau.
Atsakyti