Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulė

Apklausa: Ar jums priimtinas kapsulės metodas? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(dontstop @ 2011 01 19, 11:09)
Nėra tokios, dar tik bus vėliau kažkada formuojama. Iš seniau yra užsilikę nemažai visokių bliuskių, puošnių topų, megztukų, yra net suknelė viena, bet į kaspulę visa tai nesusieina  biggrin.gif  "Apačių" išvis jokių neturiu. Jau virš 3 metų nevaikštom į jokius teatrus - renginius - psisedėjimus (iš pradžių  nestuke.gif , dabar mažas vaikas, kurio nėra kam palikti, tad visas laisvalaikis namuose ir gamtoj  g.gif )

Tai puosni palaidine plius klasikines kelnes is darbo kapsules jau komplektelis smile.gif

QUOTE(pamparam:) @ 2011 01 19, 11:26)
o darbine kapsule ne per maza,taip turi buti?

Cia gi tik kapsule, o ne visas garderobas biggrin.gif
QUOTE(smile_at @ 2011 01 19, 13:09)
i, tik vat naujas su etikėtėm dar kaba baklažano spalvos. Kažin soft autumn ši spalva tinka, ar geriau jį pardavinėt ir ieškot kokios tinkamesnės  g.gif 

Nesuprantu kam pirkot jei nenesiojat ir dar abejojat ar jum spalva tinka doh.gif
Gi apsivilkus is karto matosi tinka/netinka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 01 19, 15:36)
Tai puosni palaidine plius klasikines kelnes is darbo kapsules jau komplektelis smile.gif

Šiaip tai taip, sutinku. Tik visiškai neįsivaizduoju savęs taip apsirengusios. Dėl tų kelnių gėda ir rašyt blush2.gif Kažkada buvau rašius, kad pirkau jas darbo paieškoms ir taip ir nespėjau apsimaut nė karto. Pirkau dar rugsėjo pačioje pradžioje. Tebekabo su etikete spintoje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 01 19, 14:13)
Aš nelabai įsivaizduoju, kokia ta baklažano spalva  smile.gif Pabandykit pasimatuot, pnusifotografuot ir iš šono pažiūrėt  4u.gif

Smėlio spalva - geras pasirinkimas  4u.gif

Nereikia jums nei liepsnos, nei tamsių. Pagalvokit apie tokius derinius:

smėlio + netamsi mėlyna + šviesiai gelsva (vanilinė)
smėlio + chaki + sviesto balta (aplamai, grynos baltos jums reikia atsikratyti)
smėlio + chaki + persikinė
smėlio + alyvuogių + persikinė/sviesto
smėlio + sąmanų + šviesiai gelsva
smėlio + sąmanų + netamsi žalia

Pabandžiau, nelabai suprantu g.gif reik viską apsirengt, pasidažyt, data gal aiškiau būtų blush2.gif Sakykit, o darbinius kostiumėlius tada kokios spalvos reiktų rinktis? Jie vis tiek jau tamsesni turėtų būt, visko šviesaus nesinori unsure.gif

QUOTE(Malena @ 2011 01 19, 14:36)
Nesuprantu kam pirkot jei nenesiojat ir dar abejojat ar jum spalva tinka doh.gif 
Gi apsivilkus is karto matosi tinka/netinka cool.gif

Na bent jau Jus pralinksminau smile.gif Nenešioju, nes tik lapkritį pirkau, dabar ne sezonas paltui. Dėl spalvos suabejojau tik šią temą radus, o ją radau mažiau nei prieš savaitę. Iš tiesų visad pirkdavau drabužius pagal sau patinkančias spalvas, o ne pagal veidą ar tinkančias doh.gif dabar peržiūrėjau nuotraukų nemažai, nu tikrai juoda spalva nesižiūri, nors man labai patinka ir t.t. taigi, dabar bandau atrasti kas man tinka. Geriau vėliau nei niekada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2011 01 19, 16:21)
  Sakykit, o darbinius kostiumėlius tada kokios spalvos reiktų rinktis? Jie vis tiek jau tamsesni turėtų būt, visko šviesaus nesinori  unsure.gif

user posted image

Svarbu - ne juodos, jei iš pilkų, tai šviesiai pilkos, jei iš rusvų/rudų - nuo šviesaus iki vidutinio atspalvio ir tt
Atsakyti
Kuo skiriasi soft summer nuo cool summer? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indii @ 2011 01 19, 17:05)
Kuo skiriasi soft summer nuo cool summer?  g.gif

Cool summer potipio atstovės ir plaukai, ir oda, ir akys yra šaltų atspalvių.
Soft summer potipio atstovės gali būti neutralaus atspalvio plaukai ir/ar oda.
Soft summer potipis šiltesnis, jam įtakos turi rudens tipas.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 01 19, 12:29)
Na, nežinau, kaip turi būti  smile.gif  Juk jokių taisyklių nėra? Man užtenka  ax.gif
O ką siūlytumėt į ją įtraukti? smile.gif

nezinau,bet jei taip i darba,tai noretusi dar 2 svarkeliu, 1 sijono, 1 kelniu. o palaidiniu tai isvis dar nemazai.. Man su marskineliais po svarkeliu net salta butu. Tai ir kazko megzto reiktu.Golfo dar.Dar sarafano.. Nu nzn, nebent tada neperpratau metodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 01 19, 18:18)
nezinau,bet jei taip i darba,tai noretusi dar 2 svarkeliu, 1 sijono, 1 kelniu. o palaidiniu tai isvis dar nemazai.. Man su marskineliais po svarkeliu net salta butu. Tai ir kazko megzto reiktu.Golfo dar.Dar sarafano.. Nu nzn, nebent tada neperpratau metodo doh.gif

Metodo esmė - tik keli rūbeliai, kurie visi tarpusavy dera. Užtat nereikia tų rūbų daug, nes ir iš kelių galima sudaryti nemažai derinių ax.gif smile.gif

Dėl pasiūlymų ačiū smile.gif Golfas tai tikrai ne, nenešioju..
Atsakyti
Kokia čia plaukų spalva?
žiemą
user posted image
vasarą
user posted image

Niekaip negaliu sau tipo nusistatyti. Plaukai rudi, bet ne labai tamsiai, akys pilkai mėlynos, oda nebalta, bet šviesi.
Galvoju, jog aš arba light summer, arba soft summer? Tik ten L.S a la šviesiaplaukė turi būti. help ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indii @ 2011 01 20, 10:26)
Kokia čia plaukų spalva?

Niekaip negaliu sau tipo nusistatyti. Plaukai rudi, bet ne labai tamsiai, akys pilkai mėlynos, oda nebalta, bet šviesi.
Galvoju, jog aš arba light summer, arba soft summer? Tik ten L.S a la šviesiaplaukė turi būti. help  ax.gif

Plaukų spalva atitinka arba soft summer arba warm spring. Ne light summer 100 % (nes plaukai į ryžumą, ne į pilkumą, ir nepakankamai šviesūs)

kokios jums spalvos labiau tinka:

pilka, melsva ar geltona, oranžinė, vario?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 20 sausio 2011 - 09:41
QUOTE(dontstop @ 2011 01 20, 10:40)
Plaukų spalva atitinka arba soft summer arba warm spring. Ne light summer 100 % (nes plaukai į ryžumą, ne į pilkumą, ir nepakankamai šviesūs)

kokios jums spalvos labiau tinka:

pilka, melsva ar geltona, oranžinė, vario?

Gal tada soft summer aš. Nes dienos šviesoje ryžumo nelabai matosi. Mano atžvilgiu tai man labiau tinka pilka, melsva, nelabai gražiai atrdodo violetinė.
Atsakyti
QUOTE(Indii @ 2011 01 20, 11:22)
Gal tada soft summer aš. Nes dienos šviesoje ryžumo nelabai matosi. Mano atžvilgiu tai man labiau tinka pilka, melsva, nelabai gražiai atrdodo violetinė.

A, na tada soft summer tikriausiai (sakot, nelabai matosi ryžumas, tai gal mano monitorius iškraipo, nes pirmoj foto aš matau ryškiai ryžus, varinio atspalvio plaukus. Antroj foto matau šviesiai ryžus, išblukusius saulėje)
Atsakyti