Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulė

Apklausa: Ar jums priimtinas kapsulės metodas? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Dontstop, dek ziemos kapsule 4u.gif
Mane vel labiausiai pakraupino rankines, labiausiai patiko vienas rubelis koki as pati toki pati turiu (as deep winter) tokios pat ir kitos spalvos ir dar tamsiai melynas megztukas. Is kur jis?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 01 18, 14:12)
Dontstop, dek ziemos kapsule 4u.gif
Mane vel labiausiai pakraupino rankines, labiausiai patiko vienas rubelis koki as pati toki pati turiu (as deep winter) tokios pat ir kitos spalvos ir dar tamsiai melynas megztukas. Is kur jis?

O koks tas rūbelis? Megztukai visi mano rankų darbo smile.gif

O žiemos kapsulė - nėra ką rodyt unsure.gif Na, einu pafotografuosiu g.gif
Papildyta:
QUOTE(vabalauskiene @ 2011 01 18, 14:11)
Ačiū  4u.gif Gal ar spalvytes įkeltumėte?

user posted image

Labiausiai tinkančios spalvos:
šviesiai pilka, "minkšta" balta, dangaus mėlyna, pudrinė rožinė, šviesi levandų, šviesi mėlyna.
Labiausiai netinkančios spalvos:
juoda, tamsios spalvos, ryškios spalvos, pernelyg ryški raudona ir mėlyna.

Pagrindiniai principai
: light summer potipiui tinka "minkšti" pilki atspalviai, "minkšti" melsvi, apdulkėjusi rožinė ir kitos šviesios spalvos. Labai tinka monochrominis įvaizdis - apsirengt nuo galvos iki kojų tos pačios spalvos, kelių skirtingų atspalvių drabužiais. Reikia vengti kontrastų.
Atsakyti
Special for Malena biggrin.gif

Žieminė laisvalaikio kapsulė. Laisvalaikis mano aktyvus, daug laiko leidžiam gamtoje, su vaiku nuo kalniuko su rogutėmis važinėjam, atitinkami ir rūbai ax.gif

Žieminė striukė pilka su juodu, 2 snudai, kepurė rožinė, pirštinės pilkos, šalikas juodai baltas
user posted image

Slidininko kelnės biggrin.gif tamsiai mėlynos, itin pigus, nė 10 lt nekainuojantis rankinukas biggrin.gif
user posted image

Megztukai. Spalvos prie nieko nederintinos, nes vis tiek po striuke nieks nemato tongue.gif Šviesiai rožinis, pilkas melanžinis, violetinis
user posted image

Trūksta:
1. Batų blink.gif turėjau, bet kaip tik vakar sugedo. Tikiuosi šiandien gauti kitus doh.gif
Atsakyti
Fainos kapsulės, dontstop. mirksiukas.gif Tik galvoju, kad man visgi daugiau "viršutinių" variantų darbinėj aprangoj reiktų, nes šiek tiek pabosta tie patys drabuziai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daite: 18 sausio 2011 - 15:55
QUOTE(dontstop @ 2011 01 18, 14:55)
Special for Malena  biggrin.gif

Nors nesu Malena, bet ir aš pažiūrėjau.
Ačiū. 4u.gif
Tik jūsų dėka ši tema dar nemirus. ax.gif
Atsakyti
Rankinės ne dėl kainos, gal dėl išvaizdos pigokos. Nors dalykinės kapsulės visai normalios man 4u.gif O žiemos irgi kaip laisvalaikio, taip visai gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 01 18, 13:55)
Special for Malena  biggrin.gif

As pagerbta biggrin.gif Dar idek iseigine kapsule 4u.gif I teatra/kina/pasisedejimus ir t.t. 4u.gif
Tuoj teks priimineti uzsakymus megztiniams. Man tamsieji su pynem grazus blush2.gif Geras budas taupyt thumbup.gif

QUOTE(groovy @ 2011 01 18, 21:13)
Rankinės ne dėl kainos, gal dėl išvaizdos pigokos.

Butent, kitus drabuzelius nupigina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 01 18, 22:47)
Dar idek iseigine kapsule 4u.gif  I teatra/kina/pasisedejimus ir t.t. 4u.gif

Nėra tokios, dar tik bus vėliau kažkada formuojama. Iš seniau yra užsilikę nemažai visokių bliuskių, puošnių topų, megztukų, yra net suknelė viena, bet į kaspulę visa tai nesusieina biggrin.gif "Apačių" išvis jokių neturiu. Jau virš 3 metų nevaikštom į jokius teatrus - renginius - psisedėjimus (iš pradžių nestuke.gif , dabar mažas vaikas, kurio nėra kam palikti, tad visas laisvalaikis namuose ir gamtoj g.gif )
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 01 19, 12:09)
Nėra tokios, dar tik bus vėliau kažkada formuojama. Iš seniau yra užsilikę nemažai visokių bliuskių, puošnių topų, megztukų, yra net suknelė viena, bet į kaspulę visa tai nesusieina  biggrin.gif  "Apačių" išvis jokių neturiu. Jau virš 3 metų nevaikštom į jokius teatrus - renginius - psisedėjimus (iš pradžių  nestuke.gif , dabar mažas vaikas, kurio nėra kam palikti, tad visas laisvalaikis namuose ir gamtoj  g.gif )

o darbine kapsule ne per maza,taip turi buti?
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 01 19, 12:26)
o darbine kapsule ne per maza,taip turi buti?

Na, nežinau, kaip turi būti smile.gif Juk jokių taisyklių nėra? Man užtenka ax.gif
O ką siūlytumėt į ją įtraukti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 01 17, 14:49)
Dėl juodos nekeista smile.gif . Parduotuvėse daugiausia juodų drabužių, daug kas mano, kad tai universali, visur tinkanti spalva. O dar gi mitas, kad juoda spalva lieknina...
O iš tikrųjų juoda spalva tinka labai retai kam. Ji tinka tik žiemos tipui. Lietuvoje nedaug yra šio tipo atstovių..
Iš tikrųjų, daug apie tai diskutavom šitoje temoje  smile.gif

Reiktų pradėti nuo garderobo analizės. Viską ištraukt, įskaitant ir batus, aksesuarus, visų sezonų, viską perkratyt, permatuot, atrinkt, kas nebetinka, kas dar nešiotina. Nebetinkamus rūbus galima parduot per manodrabuziai.lt  thumbup.gif

Toliau reiktų sudaryt kapsules gal ant popieriaus pradžioje. Kiek bus kapsulių, labai priklauso nuo gyvenimo būdo. Rekomenduotina atskirt laisvalaikio rūbus nuo darbinių. Dar gali būti puošnių rūbų kapsulė, sportinių rūbų kapsulė ir tt.
Toliau dėl sezonų: apsvarstykit, ar dalinsit į 4 sezonus, ar į 2 (šaltasis, šiltasis).
Mažiausiai kiek jums gausis kapsulių - 5 (laisvalaikio ir darbo šiltam sezonui, laisvalaikio ir darbo šaltam sezonui, puošnių rūbų), teoriškai jų gali būti bet kiek  smile.gif

Kiekvienai kapsulei atskirai reiktų paimti 2 - 3 pagrindines spalvas. Jum nereikės supirkt viso garderobo tik 2 ar 3 spalvų. Nes:
kapsulių bus mažiausiai 5 (ir kiekviena gali būti sudaryta vis iš kitų spalvų)
galima naudoti keletą tos pačios spalvos atspalvių (atsižvelgiant į spalvos tipo rekomendacijas)

Peržiūrėjau spintą. Neskaitant juodos, vyrauja pilkų, mėlynų, žalių, rudų atspalvių drabužiai. Daug baltos spalvos. Darbiniai drabužiai pagrindas pilka, vasarai balta. Paltai pagrindę juodi, tik vat naujas su etikėtėm dar kaba baklažano spalvos. Kažin soft autumn ši spalva tinka, ar geriau jį pardavinėt ir ieškot kokios tinkamesnės g.gif Galvoju viena iš pagrindinių spalvų rinktis smėlio. Kaip ryškesnę gal liepsnos. O kokią iš tamsesnių tada prie jų derintųsi? unsure.gif Čia apie darbinį garderobą galvoju. Laisvalaikio dar nežinau, norisi žaismingesnių spalvų. Pradžiai drabužius skirstyčiau į šiltąjį ir šaltajį sezonus, vėliau gal dar vieną tarpinę kapsulę suformuočiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2011 01 19, 14:09)
naujas su etikėtėm dar kaba baklažano spalvos. Kažin soft autumn ši spalva tinka, ar geriau jį pardavinėt ir ieškot kokios tinkamesnės  g.gif 
Galvoju viena iš pagrindinių spalvų rinktis smėlio.
Kaip ryškesnę gal liepsnos. O kokią iš tamsesnių tada prie jų derintųsi?  unsure.gif

Aš nelabai įsivaizduoju, kokia ta baklažano spalva smile.gif Pabandykit pasimatuot, pnusifotografuot ir iš šono pažiūrėt 4u.gif

Smėlio spalva - geras pasirinkimas 4u.gif

Nereikia jums nei liepsnos, nei tamsių. Pagalvokit apie tokius derinius:

smėlio + netamsi mėlyna + šviesiai gelsva (vanilinė)
smėlio + chaki + sviesto balta (aplamai, grynos baltos jums reikia atsikratyti)
smėlio + chaki + persikinė
smėlio + alyvuogių + persikinė/sviesto
smėlio + sąmanų + šviesiai gelsva
smėlio + sąmanų + netamsi žalia

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 19 sausio 2011 - 14:17