Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulė

Apklausa: Ar jums priimtinas kapsulės metodas? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(NamDa @ 2010 12 03, 00:51)
Čia jau kelinta tema apie tai, o aš išvis nebuvau girdėjusi apie tokį dalyką  doh.gif
Labai susidomėjau, niekad man nepatiko chaosas spintoje ir impulsyvūs pirkiniai. Ir net kai žinodavau, ko man reikia, pvz megztinio, nežinodavau parduotuvėje, kokią spalvą rinktis - tai rinkdavausi pagal nuotaiką  blush2.gif

Eisiu googlinti ir domėtis, tik pasakykite, kaip angliškai toji Rūbų kapsulė? Ir ar įmanoma rasti visos kapsulės pavyzdžių (foto)?

Wardrobe capsule, pilna pavyzdžių guglėj rasite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 12 03, 09:41)
Wardrobe capsule, pilna pavyzdžių guglėj rasite  4u.gif

Dažniau Capsule Wardrobe rašo 4u.gif Bet turbūt jokio skirtumo.

Aš susižavėjau knyga Dalykinės išvaizdos vadovas, ten galima ne tik dalykinei išvaizdai pritaikyti, visi patarimai nuo A iki Z. Tik kad 90 Lt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 03 gruodžio 2010 - 10:12
O! Pasirodo LT yra firmu nustatanciu spalvini tipa, tik kainele rolleyes.gif
Gal kas naudojotes paslaugomis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2010 12 03, 10:49)
O! Pasirodo LT yra firmu nustatanciu spalvini tipa, tik kainele  rolleyes.gif
Gal kas naudojotes paslaugomis? smile.gif

Man tokia mintis kilo, kad būtų gerai, jei kas "iš šalies" įvertintų viską: kas tinka, kas ne... bet kažkaip iki firmų dar nepirėjau... tikiu, kad išgąsdintų kaina blush2.gif... kapsule juk ne iš itin prabangaus gyvenimo domimės hihihi.gif.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 12 03, 10:41)
Wardrobe capsule, pilna pavyzdžių guglėj rasite  4u.gif

Radau, ačiū 4u.gif Jau pradėjau planuotis ko man reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Nors šventiniai rūpesčiai suka galvą, bet reikia ir dalykiškesnę darbinę kapsulę formuoti. doh.gif Ką patartumėt oficialioj įstaigoj būtiniausiai turėti: klasika man ir taip prie širdies. mirksiukas.gif Bet kostiumėlis visada netinka, norisi kažko jaunaviško, bet klasikinio ir gana oficialaus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2010 12 20, 21:01)
Nors šventiniai rūpesčiai suka galvą, bet reikia ir dalykiškesnę darbinę kapsulę formuoti.  doh.gif Ką patartumėt oficialioj įstaigoj būtiniausiai turėti: klasika man ir taip prie širdies.  mirksiukas.gif Bet kostiumėlis visada netinka, norisi kažko jaunaviško, bet klasikinio ir gana oficialaus.  mirksiukas.gif

Gražu ir kardiganai klasikiniai, jei nebūtinas švarkas.

user posted image
Atsakyti
Kostiumėlių nemėgstu, man smagiausias dalykinis drabužėlis - sarafanas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2010 12 20, 21:15)

Megztukas šiaip wub.gif , bet grynai dalykiniam stiliui schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 12 20, 21:15)

Ačiū už mintį

QUOTE(Sophi @ 2010 12 20, 21:18)
Kostiumėlių nemėgstu, man smagiausias dalykinis drabužėlis - sarafanas smile.gif
Papildyta:

Megztukas šiaip  wub.gif , bet grynai dalykiniam stiliui schmoll.gif

Šiandien kaip tik pagalvojau apie sarafaną. biggrin.gif O teisme megztukas tiktų?
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2010 12 20, 22:26)
O teisme megztukas tiktų?

Manau - taip, jei ne teisėja dirbat rolleyes.gif Nors po mantija irgi nesimatytų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 20 gruodžio 2010 - 22:40
Ačiū už nuomonę, Sophi. Reiks ieškoti klasikinio megztuko. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2010 12 20, 23:50)
Ačiū už nuomonę, Sophi. Reiks ieškoti klasikinio megztuko.  doh.gif

Aš jau beveik praradus viltį tokį rast už protingą kainą, nes arba sintetiniai, arba grynai bobiški. Nebent kuistuke kada nukristų po nosim...
Atsakyti