QUOTE(Ilaria @ 2010 11 29, 09:05)
Sveikos,
aš vėl pasimetusi su savo tipu. Pagal foto čia nustatėte, kad aš cool summer, bet man baisiai netinka tamsiai mėlyna ir šiaip retas mėlynas atspalvis dera, nebent į šviesuma, pilkai žydra, o ši spalva vos ne pagrindinė turi būti man
Ir dar, ar gali cool summer ryški sodri ciklameno spalva tikti

Matavausi tokio spalvos skraistę, nu pasaka kaip tiko, visas veido grožis atsiskleidė, o mezgėja sako: nu jūs tokia žiemos tipo, jums labai tinka

Tiko tikrai, bet, kad aš žiemos tipo jai pasirodžiau

Mano plaukai tamsiai rudi (beveik juodi), oda šviesi, akys žaliai pilkos.
Žodžiu pasimečiau..
Ne žiema jūs
Tarp kitko, cool summer, tai toks potipis, kuris artimiausias žiemai (konkrečiai cool winter potipio). Skirtumas tarp jų kontraste: vasara mažiau kontrastinga, žiema labiau. Užtat jų paletės labai panašios, kai kurie atspalviai išvis identiški. Įdedu palyginimui:
cool winter

Light grey, medium grey, dark grey, black, charcoal, taupe, rose pink, hot pink, purple, blue red, deep rose, burgundy, icy blue, icy pink, lemon yellow, emerald turquoise, hot turquoise, bright periwinkle, royal blue, purple, navy, dark purple.
cool summer

Grey, slate grey, charcoal, light desert sand, khaki, taupe, icy pink, rose, soft fuchsia, red-violet, raspberry, sea green, evergreen, emerald green, aqua, light aqua, true aqua, lavender, dusty purple, warm dusty purple, periwinkle, navy.
Kitas klausimas, kad paletėje nebūtinai visos spalvos jums tiks. Tam ir sudaromos individualios paletės, nes to pačio tipo ir potipio žmonės irgi nėra visiškai identiški. Plius kai kurios spalvos jums tiesiog nepatinka ir dėl to gali atrodyti, kad netinka
Ir trečias dalykas - svarbiausia ne tiksliai žinoti kaip vadinasi jūsų potipis, bet tiksliai žinoti, kokios spalvos jums tinka, tai yra galutinis tikslas. O kaip tai nustatyti - imam paletę už orientyrą ir toliau klaidų ir bandymų metodu

T y matuojames, fotografuojames ir tt
Ir dar klausimas - persidažėt plaukus?