Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulė

Apklausa: Ar jums priimtinas kapsulės metodas? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(bytte @ 2010 11 23, 18:08)
kaip sakoma, kol jaunas - viskas tinka, o paskui vis daugiau trūkumų tenka maskuot, ot čia ir prasideda aukštasis pilotažas biggrin.gif 

Va čia būtų įdomi diskusija mirksiukas.gif , juk visos panašiai tokio amžiaus kai ima lįsti lauk pirmieji laiko ženklai...

Mano gudrybės - tai sava natūralia spalva dažomi plaukai, nes anksti labai pasirodė žili - pirmą žilą plauką kirpėja rado bene būnant 24 metų doh.gif dar stengiuos nepriaugt svorio, tiesą sakant, stengtis gal nereikia, gyvenimo būdas tiks, kai laikosi stabilus svoris arba krenta...Visi dažai, tiek kosmetika, tiek parfumerija, stengiuos, kad būtų tik kokybiški, ypač plaukų dažai, blakstienų tušas, kremai, pudra - prilaikau principo, arba gerai arba nieko šioje srityje...Prasimosi priemonės be niežulį keliančių sulfatų..Jokio dirbtino ar soliariumo įdegio; jokių cigarečių, alkoholio ir beveik ne..Iš esmės tik sveikas gyvenimo būdas, geras miegas, vitaminai...Kartais panaudoju figūrą modeliuojančias pėdkelnės, iš esmės visos gudrios manipuliacijos tik su rūbais, kad maskuot nuovargį..Minusėliai būtų - daug daug kavos,daug streso, ir nesportavimas.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 11 24, 20:02)
Va čia būtų įdomi diskusija mirksiukas.gif , juk visos panašiai tokio amžiaus kai ima lįsti lauk pirmieji laiko ženklai...

Mano gudrybės - tai sava natūralia spalva dažomi plaukai, nes anksti labai pasirodė žili - pirmą žilą plauką kirpėja rado bene būnant 24 metų  doh.gif dar stengiuos nepriaugt svorio, tiesą sakant, stengtis gal nereikia, gyvenimo būdas tiks, kai laikosi stabilus svoris arba krenta...Visi dažai, tiek kosmetika, tiek parfumerija, stengiuos, kad būtų  tik kokybiški, ypač plaukų dažai, blakstienų tušas, kremai, pudra - prilaikau principo, arba gerai arba nieko šioje srityje...Prasimosi priemonės be niežulį keliančių sulfatų..Jokio dirbtino ar soliariumo įdegio; jokių cigarečių, alkoholio ir beveik ne..Iš esmės tik sveikas gyvenimo būdas, geras miegas, vitaminai...Kartais panaudoju figūrą modeliuojančias pėdkelnės, iš esmės visos gudrios manipuliacijos tik su rūbais, kad maskuot nuovargį..Minusėliai būtų - daug daug kavos,daug streso, ir nesportavimas.

idomu kodel ypac pabrezete plauku dazus? ir dar kl del kokybes? kas jums yra kokybe kalbant apie kosmetika? nes vienam koks lorealis ar garnier kokybiskas,kitam tik chanel ir pan..
Atsakyti
Pabrėžiau plaukų dažus, nes kaip sakiau, man tenka plaukus dažyti, ir dažyt visą galvą - ataugančias šaknis gana jauname amžiuje..Turint galvoj, kad dažysiu iki gyvenimo galo, ko gero rolleyes.gif , vadinasi, reikia tokios chemijos, kuri plauką žeistų kuo mažiau; dar aspektas, kad plaukai šviesinami - labai nesinori kada nors turėt plaukų panašių į šiaudus...Man rūpi plaukų dažų sudėtis, nes turiu jautrią galvos odą ir slenkančius plaukus...

Kokybiška kosmetika...Kosmetika yra būtinoji ir dekoratyvinė...Būtinajai keliu reikalavimus, kad tiktų jautriai, linkusiai rausti odai, vadinasi, automatiškai tai ekologiška kosmetika, patikrinta, sertifikuota, pardavinėjama vaistinėse,reputaciją gera turinčių gamintojų, o ne turguje..Vėlgi yra tie patys sudėties reikalavimai..Renkuosi priemones ne tik pagrindinei funkcijai - tarkim, nuvalyt veidą ir makiažą, bet kad kartu ir puoselėtų odą, kaip sakykim, koks miceliarinis skystis..Kremas ne tik drėkintų, bet ir apsaugotų, puoselėtų, ramintų, turėtų anti age savybių..Kaip apibrėžt tą kokybę, nežinau - kad nedirgintų odos, neužtenka, man rūpi kad ir būtų naudinga, nekenktų, nebūtų šešėlinio verslo dalis ir t.t. Žinau, kad netepsiu ikrų kremo ant veido, net jei jis darytų stebuklus. Stebuklų kremai nedaro.

Dekoratyvinei - man svarbiausia tušas, geras tušas. Vėlgi ne tik kad dažytų priemonės, bet ir puoselėtų tai, ką puošia, ir laikytųsi, ir padėtų išgaut natūralaus grožio įspūdį. Čia esu minimalistė, daug kosmetikos guli kosmetinėje..Tarp jų yra ir Chanel, ir Dioro gaminių, bet yra ir žymiai paprastesnių dalykų. Jau atsirinkau kas man yra kas.

o kas jums yra kokybė kosmetikoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 24 lapkričio 2010 - 21:59
Tema ne apie kosmetika, negi sunku persikelti i tam skirta vieta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 11 24, 23:46)

atsakiau temoje grozio islaidos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 11 24, 22:46)

tik ekologiska smile.gif tame tarpe ir dekoratyvine:) bet cia tema ne apie tai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš vėl pasimetusi su savo tipu. Pagal foto čia nustatėte, kad aš cool summer, bet man baisiai netinka tamsiai mėlyna ir šiaip retas mėlynas atspalvis dera, nebent į šviesuma, pilkai žydra, o ši spalva vos ne pagrindinė turi būti man g.gif

Ir dar, ar gali cool summer ryški sodri ciklameno spalva tikti g.gif Matavausi tokio spalvos skraistę, nu pasaka kaip tiko, visas veido grožis atsiskleidė, o mezgėja sako: nu jūs tokia žiemos tipo, jums labai tinka blink.gif Tiko tikrai, bet, kad aš žiemos tipo jai pasirodžiau g.gif Mano plaukai tamsiai rudi (beveik juodi), oda šviesi, akys žaliai pilkos.
Žodžiu pasimečiau..
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2010 11 29, 09:05)
Sveikos,
aš vėl pasimetusi su savo tipu. Pagal foto čia nustatėte, kad aš cool summer, bet man baisiai netinka tamsiai mėlyna ir šiaip retas mėlynas atspalvis dera, nebent į šviesuma, pilkai žydra, o ši spalva vos ne pagrindinė turi būti man g.gif

Ir dar, ar gali cool summer ryški sodri ciklameno spalva tikti g.gif  Matavausi tokio spalvos skraistę, nu pasaka kaip tiko, visas veido grožis atsiskleidė, o mezgėja sako: nu jūs tokia žiemos tipo, jums labai tinka blink.gif  Tiko tikrai, bet, kad aš žiemos tipo jai pasirodžiau g.gif  Mano plaukai tamsiai rudi (beveik juodi), oda šviesi, akys žaliai pilkos.
Žodžiu pasimečiau..

Ne žiema jūs schmoll.gif
Tarp kitko, cool summer, tai toks potipis, kuris artimiausias žiemai (konkrečiai cool winter potipio). Skirtumas tarp jų kontraste: vasara mažiau kontrastinga, žiema labiau. Užtat jų paletės labai panašios, kai kurie atspalviai išvis identiški. Įdedu palyginimui:

cool winter
user posted image
Light grey, medium grey, dark grey, black, charcoal, taupe, rose pink, hot pink, purple, blue red, deep rose, burgundy, icy blue, icy pink, lemon yellow, emerald turquoise, hot turquoise, bright periwinkle, royal blue, purple, navy, dark purple.

cool summer
user posted image
Grey, slate grey, charcoal, light desert sand, khaki, taupe, icy pink, rose, soft fuchsia, red-violet, raspberry, sea green, evergreen, emerald green, aqua, light aqua, true aqua, lavender, dusty purple, warm dusty purple, periwinkle, navy.

Kitas klausimas, kad paletėje nebūtinai visos spalvos jums tiks. Tam ir sudaromos individualios paletės, nes to pačio tipo ir potipio žmonės irgi nėra visiškai identiški. Plius kai kurios spalvos jums tiesiog nepatinka ir dėl to gali atrodyti, kad netinka mirksiukas.gif

Ir trečias dalykas - svarbiausia ne tiksliai žinoti kaip vadinasi jūsų potipis, bet tiksliai žinoti, kokios spalvos jums tinka, tai yra galutinis tikslas. O kaip tai nustatyti - imam paletę už orientyrą ir toliau klaidų ir bandymų metodu smile.gif T y matuojames, fotografuojames ir tt

Ir dar klausimas - persidažėt plaukus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 11 29, 10:40)
Ne žiema jūs  schmoll.gif
Tarp kitko, cool summer, tai toks potipis, kuris artimiausias žiemai (konkrečiai cool winter potipio). Skirtumas tarp jų kontraste: vasara mažiau kontrastinga, žiema labiau. Užtat  jų paletės labai panašios, kai kurie atspalviai išvis identiški. Įdedu palyginimui:

cool winter
user posted image
Light grey, medium grey, dark grey, black, charcoal, taupe, rose pink, hot pink, purple, blue red, deep rose, burgundy, icy blue, icy pink, lemon yellow, emerald turquoise, hot turquoise, bright periwinkle, royal blue, purple, navy, dark purple.

cool summer
user posted image
Grey, slate grey, charcoal, light desert sand, khaki, taupe, icy pink, rose, soft fuchsia, red-violet, raspberry, sea green, evergreen, emerald green, aqua, light aqua, true aqua, lavender, dusty purple, warm dusty purple, periwinkle, navy.

Kitas klausimas, kad paletėje nebūtinai visos spalvos jums tiks. Tam ir sudaromos individualios paletės, nes to pačio tipo ir potipio žmonės irgi nėra visiškai identiški. Plius kai kurios spalvos jums tiesiog nepatinka ir dėl to gali atrodyti, kad netinka  mirksiukas.gif

Ir trečias dalykas - svarbiausia ne tiksliai žinoti kaip vadinasi jūsų potipis, bet tiksliai žinoti, kokios spalvos jums tinka, tai yra galutinis tikslas. O kaip tai nustatyti - imam paletę už orientyrą ir toliau klaidų ir bandymų metodu  smile.gif  T y matuojames, fotografuojames ir  tt

Ir dar klausimas - persidažėt plaukus? g.gif

Oi ačiū už tiek info. Taip, dažiau neseniai plaukus, tamsinau. Aš beveik visada su tokia spalva, būna tik vasarą kartais pašviesėję, nes neapsimoka dažyt, saulė nušviesiną greitai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2010 11 29, 12:57)
Oi ačiū už tiek info. Taip, dažiau neseniai plaukus, tamsinau. Aš beveik visada su tokia spalva, būna tik vasarą kartais pašviesėję, nes neapsimoka dažyt, saulė  nušviesiną greitai blush2.gif

Jei tamsinot plaukus, visai gali būti, kad perėjot į žiemos tipą, tada orientuokites į cool winter paletę, didžioji dalis spalvų turėtų tikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2010 11 29, 08:05)
Sveikos,
Ir dar, ar gali cool summer ryški sodri ciklameno spalva tikti g.gif  Matavausi tokio spalvos skraistę, nu pasaka kaip tiko, visas veido grožis atsiskleidė, o mezgėja sako: nu jūs tokia žiemos tipo, jums labai tinka blink.gif  Tiko tikrai, bet, kad aš žiemos tipo jai pasirodžiau g.gif  Mano plaukai tamsiai rudi (beveik juodi), oda šviesi, akys žaliai pilkos.
Žodžiu pasimečiau..

Viskas dar priklauso koks apšvietimas buvo... šiaip jei tikrai ryški spalva turėtu netikti... o jei imat kaip pavyzdį mano įdėta paletę, kur tiek daug mėlynos, tai jinai nėra grynai cool summer... kažkaip radau ją, kur daug daugiau potipiu buvo, atsižvelgiant į akių spalvą, berots 12. Jei akys žalios, tai labiau žalia nei mėlyna turėtu tikt, nu ir jusų minėta žydra...

Apie amžiaus padarinių maskavimą... Aš išvis stengiuosi kosmetikos nenaudoti, nes į labai gerą neįkandu finansiškai, be to užknisa vakarais valyti makiažą, žiauriai nesiseka nuo blakstienų tušą švariai nuvalyti. Todėl dažausi tik prie progų. Kadangi esu vasara, tai ryškus makiažas netinka, o kai esu ir taip tamsi tai ... nematau reikalo ten nežymiai pagražėti. Aplinkiniai žmonės vis tiek nelabai tokių dalykų pastebi, o kaip sakiau pamėlusių paakių ir pigmentinių dėmių mažu kiekiu kosmetikos nepaslėpsi, daug paprasčiau pasirinkti tinkamą rūbo spalvą. Tai pastebėjau dar kai nebuvau į tuos metų laikų tipus įsigilinus. O kaip sekasi tai daryti reikėtų klausti aplinkinių žmonių, nes tik iš šono žiūrint galim vertint. Na dar nuotraukose matosi.

Įsigijau juodą pūkinį paltą, parduotuvėje atrodė tamsiai pilkas, o dienos šviesoj - soft blac... dabar visi mano galvos apdangalai atrodo per pilki... nu kaip nesiseka kapsule rinkt... vis kaip plika taip plika...
Atsakyti
Čia jau kelinta tema apie tai, o aš išvis nebuvau girdėjusi apie tokį dalyką doh.gif
Labai susidomėjau, niekad man nepatiko chaosas spintoje ir impulsyvūs pirkiniai. Ir net kai žinodavau, ko man reikia, pvz megztinio, nežinodavau parduotuvėje, kokią spalvą rinktis - tai rinkdavausi pagal nuotaiką blush2.gif

Eisiu googlinti ir domėtis, tik pasakykite, kaip angliškai toji Rūbų kapsulė? Ir ar įmanoma rasti visos kapsulės pavyzdžių (foto)?
Atsakyti