Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulė

Apklausa: Ar jums priimtinas kapsulės metodas? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(bytte @ 2010 11 12, 13:50)
Nieko nerandu sau tinkamo - tai fasonas ne tas, tai spalva, tai kokybė, tai kaina per didelė... rodos jau apėjau visas rūbų prekyvietes, ir lapatynus apėjau net... apie batus išvis lieka tik patylėt... MB sakiau einu slidinėjimo kostiumą nusipirksiu ir sniego batus, bet bus su kuo ir šilta šunį vedžiot...

Dėl batų - pamėgink nuvažiuoti į Gargždus, "Batinė" berods vadinasi, prie turgaus ir "Senukų". Žinoma, ten, kaip pasiseks - gėrius greit išperka, bet kainos tai tikrai ne "Akropolinės". Pasičiupau "Timberland" už 120 Lt, užtrauktuką teks pasitaisyt už 30 Lt ir bus gerai. B žieminius "Bama" radom už 90Lt. Nenešoti.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 11 13, 12:48)
Aš formuoju savo kapsules po truputį toliau. Nusimezgiau porą megztukų į rudens kapsulę, šiandien imsiuos jau žieminių. Per Jamam aciją pasisekė nugvelbt diržą ir rankinuką visai už kapeikas (diržas 4,80 lt, rankinukas 10,80 lt).

Oho, kas per rankinukas taip pigiai? g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, mane tiesiog suzavejo mintis apie rubu kapsule thumbup.gif taigi pradesiu ja formuot ir as, kad neprisidet i spinta bereikalingo slamsto...ir is karto reikia Jusu patarimo...mezguosi tokia ale suknele ant timpu nesiot. Ji bus chaki spalvos, nes turiu tokius batus, kurie man labai grazus, bet niekur nepriderinu...tik susimasciau, kokios spalvos golfytes ar maskinukai tiks, kad neatrodyciau labai niuriai??? g.gif kazkaip mintyse nei balta, nei juoda man nelimpa...
Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2010 11 11, 19:21)
jau daug buvo cia apie ji sneketa ir pvz. buvo ikeltas ne vienas  mirksiukas.gif
user posted image

gal galit kuri patart kiek mazdaug akiu dedasi mezgant snud'a?
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2010 11 14, 17:08)
Oho, kas per rankinukas taip pigiai?  g.gif

Na, paprastas kinietiškas neiloninis rankinukas ax.gif

QUOTE(Delfija @ 2010 11 14, 22:53)
Sveikos mergaites, mane tiesiog suzavejo mintis apie rubu kapsule  thumbup.gif taigi pradesiu ja formuot ir as, kad neprisidet i spinta bereikalingo slamsto...ir is karto reikia Jusu patarimo...mezguosi tokia ale suknele ant timpu nesiot. Ji bus chaki spalvos, nes turiu tokius batus, kurie man labai grazus, bet niekur nepriderinu...tik susimasciau, kokios spalvos golfytes ar maskinukai tiks, kad neatrodyciau labai niuriai??? g.gif kazkaip mintyse nei balta, nei juoda man nelimpa...
Papildyta:
gal galit kuri patart kiek mazdaug akiu dedasi mezgant snud'a?

Golfyčių spalvos priklauso nuo jūsų spalvinio tipo. Prie chaki be galo daug ką galima priderinti. Jei tipas rudens ar pavasario - kažkas iš oranžinių atspalvių būtų liuks smile.gif

Dėl snudo: priklauso nuo to
kokio pločio snudo jums reikia
iš kokio storio siūlų megzsit
kokio storio virbalais
kaip laisvai jūs mezgat
Atsakyti
[quote=dontstop,2010 11 14, 23:57]
Na, paprastas kinietiškas neiloninis rankinukas ax.gif
Golfyčių spalvos priklauso nuo jūsų spalvinio tipo. Prie chaki be galo daug ką galima priderinti. Jei tipas rudens ar pavasario - kažkas iš oranžinių atspalvių būtų liuks smile.gif

is tikruju del to savo tipo as ir dar nesusigaudau...esu tipine lietuvaite...balta oda, zaliai pilkos akys, naturali plauku spalva - pelenine...bet plauku spalva man pakeist ne beda - esu buvus ir blondine, ir juoda, ir ryza, ir raudona...bet siuo metu esu, kaip ant dazu raso - naturali blondine... ax.gif
Atsakyti
[quote=Delfija,2010 11 14, 23:07]
[quote=dontstop,2010 11 14, 23:57]

is tikruju del to savo tipo as ir dar nesusigaudau...esu tipine lietuvaite...balta oda, zaliai pilkos akys, naturali plauku spalva - pelenine...bet plauku spalva man pakeist ne beda - esu buvus ir blondine, ir juoda, ir ryza, ir raudona...bet siuo metu esu, kaip ant dazu raso - naturali blondine... ax.gif
[/quote]
Tuomet tipas vasara 4u.gif Tuomet chaki ir oranžinės derinukas nelabai ax.gif Aplamai chaki nelabai g.gif Gal ką kitos geriau patars 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 11 15, 10:55)
Tuomet tipas vasara  4u.gif Tuomet chaki ir oranžinės derinukas nelabai  ax.gif  Aplamai chaki nelabai  g.gif  Gal ką kitos geriau patars  4u.gif

o vargeli...nu nieko tures tikt ir ta chaki... doh.gif siaip nepasakyciau, kad visai netinka...reikes ka nors gudraus sugalvot... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfija @ 2010 11 15, 10:55)
o vargeli...nu nieko tures tikt ir ta chaki... doh.gif siaip nepasakyciau, kad visai netinka...reikes ka nors gudraus sugalvot... 4u.gif

Aš kažkada planavau pirkti chaki spalvos sijoną, tariausi "stiliaus ir aprangos" forume dėl tinkančių prie jo spalvų, tai man ten tieeek variantų buvo primėtę, suderinę su tokiom spalvom, apie kurias nė nebučiau pagalvojus, ir su balta suderino, ir su žydra, auksinę, pilka ir tt ir pan, galu gale aš apsistojau ties raudona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 11 15, 12:06)
Aš kažkada planavau pirkti chaki spalvos sijoną, tariausi "stiliaus ir aprangos" forume dėl tinkančių prie jo spalvų, tai man ten tieeek variantų buvo primėtę, suderinę su tokiom spalvom, apie kurias nė nebučiau pagalvojus, ir su balta suderino, ir su žydra, auksinę, pilka ir tt ir pan, galu gale aš apsistojau ties raudona  smile.gif

rimtai? CHAKI su RAUDONA? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfija @ 2010 11 15, 09:01)
rimtai? CHAKI su RAUDONA?  blink.gif

manyciau visai neblogai turetu atrodyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2010 11 15, 13:16)
manyciau visai neblogai turetu atrodyt  g.gif

na tai butinai reikes pabandyt...as kai rusu nelabai suprantu, tai man sunkoka rast informacija...kokios spalvos tinka vasarai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfija: 15 lapkričio 2010 - 11:44
QUOTE(Delfija @ 2010 11 15, 12:42)
na tai butinai reikes pabandyt...as kai rusu nelabai suprantu, tai man sunkoka rast informacija...kokios spalvos tinka vasarai? ax.gif

Rimtai chaki su raudona smile.gif Man toks derinys so so g.gif , bet kad kiti dar mažiau patiko, tai buvau apsistojus ties šitu.
Pažiūrėkit ankstesnę temą, pats pirmas puslapis. Ir šiaip pavartykit, gi daug naudingos info yra sudėta smile.gif 4u.gif Vasaros tipas bene daugiausiai aptariamas biggrin.gif
Atsakyti