Tokius pilkus batelius dukra turi, tai va bruks-pirst nesimato (jai 10 metų ir visai batų nemoka saugot), bet kadangi nabuko tie bateliai, tai jie vis daugiau smėlinio atspalvio įgauna... aš turėjau žieminius tamsesnius pilkus, ir dar visai tamsius - šlapio asfalto... nu druskos man matėsi, be to irgi smėlinį atspalvį įgavo. Ypač š atrodė alyvinei intarpai ant vienų, iš šaltos, liko šilta, tokia truputi oranžinė, kur druskų kliuvo. Rudi tai visai man pravalas - sunku priderint tiek juos pačius, tiek batų tepalą, tiek ir nuo druskų kenčia spalva... Geriausiai man nešiojosi smėliavai, pilkšvai, žalsvi (nu sera zeliona bezavyi), tikrai druskų nesimatė

O kadangi geros kokybės papuolė, tai ir spalvos nekeitė. Panašius ir vasarinius turėjau ir patiko, neužgruzina taip viso vaizdo į apačią kaip juodi.
Man prie pilkų batų pilka rankinė fe... mano galva daug geriau alyvinė, mėlyna, žydra (kiek ten tų žydrų kiekvienam spalviniam tipui

), o pavasariui - oranžinė

.
Geri paltukai. Bet kiek žiūrėjau tai prie jų priderinti batai aukštakulniai labai ilgi, net virš kelių arba visai trumpi iki kauliuko. Ir nors militaristinis stilius madoj, kažkaip jis labiau įgavęs tam tikrų sex žaidimų skirtos aprangos atspalvį (nieko prieš tokį stilių neturi, bet man jis nepatogus)
... ir rinkis paskui batus pagal spalvą... kai visi aukštakulniai su kuriais nepaeinu ir ilgaauliai į kuriuos neįmaunu, bet to ilgis dydžio amžiai neatitinka... vat ir renkuos pagal tai su kuo paeinu

O čia
pilki batai ir tamsiai mėlynas paltukas