Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulė

Apklausa: Ar jums priimtinas kapsulės metodas? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(prieblanda @ 2010 10 08, 12:03)
Priežiūrai bespalvis batų tepalas. Jei negali taip vaikščiot, kad nenudaužytum, tai nesirink tokių batų, kur kiekvienas brūkšt-pirst sugadintų batus, nes tik nervuosies kaskart ir batus greitai teks keisti. Yra juk "saugesnių" modelių  ax.gif

As kalbejau ne apie modeli, o apie spalva. Man atrodo, kad kiekvienas ibrezimas ant ju matytusi...
Atsakyti
user posted image
user posted image

Can brown and black be worn together?

they look good together when done correctly.
People say it about blue/black too.

čia iš vieno anglų forumo, tiesiog kai ieškojau pavyzdžio užtikau.. įdomu, kad kai kur manoma, kad ir mėlyna su juoda nesuderinamos
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 08, 12:24)
Na modelis tai juk skonio reikalas  smile.gif
Apie rankinę jau nekartosiu  biggrin.gif Aš derinsiu įvairiaspalves rankines: rožinę, raudoną, tamsiai mėlyną, džinsinę, violetinę ir tt  rolleyes.gif
Šita batų spalvą - viena neutraliausių,ji dera prie visko. O lyginant su juoda, turi tokį pranašumą, kad ją lengviau prižiūrėti - nesimato druskų  thumbup.gif
O modelį tai ne tokį pirksiu.  Ne tik kad ne aukštakulnius, o visai plokščiapadžius.
O akštakulnius žieminius jau turiu nuo pernai. jie irgi labai savotiškos spalvos - pilki su žalvario atspalviu  ax.gif Absoliučiai prie visko dera  smile.gif

Taip, nederinama, joks rudos atspalvis ax.gif
O ar bekulniai, ilgi batai tiktu prie tokio palto?
sunku man su kulnais, nelabai megstu, o ir kaip prieblanda sake-ziema. siaubiakas, bus bum biggrin.gif turiu ilga ruda odini palta, pasaket, kad ruda netinka, pagalvojau, kad negerai, nes derinciausi ir prie odinio palto biggrin.gif bet turiu kailinukus pilkus-baltus, tai pilki batukai neprapultu matyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 08, 12:53)
sunku man su kulnais, nelabai megstu, o ir kaip prieblanda sake-ziema. siaubiakas, bus bum biggrin.gif turiu ilga ruda odini palta, pasaket, kad ruda netinka, pagalvojau, kad negerai, nes derinciausi ir prie odinio palto biggrin.gif  bet turiu kailinukus pilkus-baltus, tai pilki batukai neprapultu matyt g.gif

Aišku, kad tiktų smile.gif
Ir pilki prie rudo odinio palto tiktų. Galų gale, tu pati geriausiai žinai savo garderobą ir tikrąsias spalvas. Kad SM kažkas kažką pasakė, dar nereiškia, kad reikia aukštyn kojom apversti savo spintą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 10 08, 12:36)
įdomu, kad kai kur  manoma, kad ir mėlyna su juoda nesuderinamos

As ir sita kazkur girdejau ar skaiciau. Jei patinka, tai viskas gerai, taciau man paciai juoda ir ruda nedera, taip stengiuosi nenesioti
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2010 10 08, 12:36)
As kalbejau ne apie modeli, o apie spalva. Man atrodo, kad kiekvienas ibrezimas ant ju matytusi...

Kaip tik mažiau matytųsi, nei ant juodų smile.gif

QUOTE(Etama @ 2010 10 08, 12:53)

Žinoma 4u.gif
QUOTE(prieblanda @ 2010 10 08, 12:57)
Kad SM kažkas kažką pasakė, dar nereiškia, kad reikia aukštyn kojom apversti savo spintą  cool.gif

Kas be ko drinks_cheers.gif biggrin.gif
QUOTE(Medėja25 @ 2010 10 08, 13:04)
As ir sita kazkur girdejau ar skaiciau. Jei patinka, tai viskas gerai, taciau man paciai juoda ir ruda nedera, taip stengiuosi nenesioti

Mano akiai nesiderina juoda ir ruda, ir įdėtose nuotraukose nelabai unsure.gif Ir prie džinsų nedera juodi batai biggrin.gif
Atsakyti
Tokius pilkus batelius dukra turi, tai va bruks-pirst nesimato (jai 10 metų ir visai batų nemoka saugot), bet kadangi nabuko tie bateliai, tai jie vis daugiau smėlinio atspalvio įgauna... aš turėjau žieminius tamsesnius pilkus, ir dar visai tamsius - šlapio asfalto... nu druskos man matėsi, be to irgi smėlinį atspalvį įgavo. Ypač š atrodė alyvinei intarpai ant vienų, iš šaltos, liko šilta, tokia truputi oranžinė, kur druskų kliuvo. Rudi tai visai man pravalas - sunku priderint tiek juos pačius, tiek batų tepalą, tiek ir nuo druskų kenčia spalva... Geriausiai man nešiojosi smėliavai, pilkšvai, žalsvi (nu sera zeliona bezavyi), tikrai druskų nesimatė thumbup.gif O kadangi geros kokybės papuolė, tai ir spalvos nekeitė. Panašius ir vasarinius turėjau ir patiko, neužgruzina taip viso vaizdo į apačią kaip juodi.

Man prie pilkų batų pilka rankinė fe... mano galva daug geriau alyvinė, mėlyna, žydra (kiek ten tų žydrų kiekvienam spalviniam tipui rolleyes.gif ), o pavasariui - oranžinė wub.gif .

Geri paltukai. Bet kiek žiūrėjau tai prie jų priderinti batai aukštakulniai labai ilgi, net virš kelių arba visai trumpi iki kauliuko. Ir nors militaristinis stilius madoj, kažkaip jis labiau įgavęs tam tikrų sex žaidimų skirtos aprangos atspalvį (nieko prieš tokį stilių neturi, bet man jis nepatogus)
... ir rinkis paskui batus pagal spalvą... kai visi aukštakulniai su kuriais nepaeinu ir ilgaauliai į kuriuos neįmaunu, bet to ilgis dydžio amžiai neatitinka... vat ir renkuos pagal tai su kuo paeinu verysad.gif

O čia pilki batai ir tamsiai mėlynas paltukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 08 spalio 2010 - 12:42
QUOTE(prieblanda @ 2010 10 08, 12:57)
Aišku, kad tiktų smile.gif
Ir pilki prie rudo odinio palto tiktų. Galų gale, tu pati geriausiai žinai savo garderobą ir tikrąsias spalvas. Kad SM kažkas kažką pasakė, dar nereiškia, kad reikia aukštyn kojom apversti savo spintą  cool.gif
ok.gif
Toks mano ir zinojimas, tik atsimenu ka turiu, kada ne kada biggrin.gif bet viskas kas sau, visada budavau juoda, nei derinimo nereikdavo, nieko. ir jokios uosles neturiu tuose reikaluose, uztat dabar klausineju patarimu, reiks derintis pagal save kazka smile.gif spinta siaip ar taip reikia versti doh.gif
QUOTE(dontstop @ 2010 10 08, 13:15)
Nuotraukose ir man ruda nelabai su juoda ziurisi g.gif
Ok, tai reiks ziuretis lygiapadziu drinks_cheers.gif tik kogero nieko nerasiu, kaip visada doh.gif o idomu ar nepasukiotu niekas pirsto prie smilikinio, jei prie patikusiu batu is masinos atsinesciau palta, paziureti ar tinka? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 08, 13:45)
jei prie patikusiu batu is masinos atsinesciau palta, paziureti ar tinka? biggrin.gif

Būtent taip ir reikia daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 08, 14:08)
Būtent taip ir reikia daryti  smile.gif
Ok, stengsiuos laikytis plano sunglasses2.gif
Atsakyti
o man patiko is ikelto pavyzduko pilki batai ir smeline rankine.tai ir isidemesiu ateiciai 4u.gif
o siaip pas mane viskas juoda.net bendrdarbes ka naujo kai nusipirkdavau sakydavo "o kodel juoda?"
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2010 10 08, 09:36)
Labas rytas,
Bytte teisingai pasakė, kad pilka - spalvų karalienė. Ji tinka daug kam ir galima sugalvot puikių derinių.

o man pilka visai netinka, as pasidarau tokia visa pilka, nematoma, nebent tokia tamsiai tamsiai pilka, i juoduma
Atsakyti