Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulė

Apklausa: Ar jums priimtinas kapsulės metodas? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(bytte @ 2010 11 04, 15:46)
Iš to rato reiktų rinktis kažkurią tamsią, kažkurią ryškią ir dar neutralę arba surišančia kitas dvi, jei tamsi iš neutralių. Juoda ir balta irgi spalvos. Ir jums geriau juodos nesirinkt. Jei turit darbinius juodus kostiumėlius, tai nemesit gi, tai pasirinkit vietoj baltų marškinėlių kokią iš savo paletės šviesią spalvą. Kažkur buvau nuorodą idėjus, kokios spalvos kokį įspūdį sudaro... tai galim dar ir į tai atsižvelgt. Dar donstop buvo įdėjusi spalvas tinkančias kostiumėliams pagal tipus, lygtais šitoi temoi g.gif , jei naujai susirinkt tektų visą darbinį garderobą. bet reiktų labiausiai atsižvelgt prie kokios spalvos linksta jums širdis, jei prie rudai ryžų, tai ir imkit ką iš paletės kas gražiausia, o tada ryžai kontrastui kokę žalę arbą žydrą...

Ačiū už paaiškinimą 4u.gif. Man labiau "limpa" rožiniai, žydri bei raudoni atspalviai. Ryžą rūbą netyčia įsigijau blush2.gif. Bet paįvairinimui kartais visai įdomu.
Ieškosiu jūsų nuorodų mirksiukas.gif 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2010 11 03, 12:22)
Va va, ir aš tuo labai džiaugiuosi, ir tik dabar pastebėjau, kad nelengva rasti ne juodą rūbą smile.gif
Jei galima, duokit ir man "raktelį" nuo albumo 4u.gif

o as kaip tik neturejau niekad juo du drabuziu. 2 metus bandziau nusipirkt juodas kelnes ir nesiseke. pagaliau turiu! thumbup.gif
dar turiu juoda golfa, kuris anuot visu tipu ir pan man netinka. bet....sulaukiau komplimentu kad nenesioju juodu drabuziu veltui, jie man lb tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2010 11 04, 18:57)
Na as turejau omeny kokia trecias palva galima butu paderint formuojant kapsule  smile.gif nes atkapsciau situ spalvu rubu spintoj ir ziuriu kaip cia juos pasideliojus.Kadangi esu soft summer,juoda man nelabai,o balta dazniausiai vasaros sezonu kazkaip nesioju

tai gal Jums tinka tamsiai melyna, berods bus gerai bendrame spalvu kontekste 4u.gif
Atsakyti
Ko nutilo tema? Visos garderobus formuoja turbut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2010 11 11, 12:53)
Ko nutilo tema? Visos garderobus formuoja turbut  biggrin.gif

As pradejau formuoti, kol kas nusipirkau viena sijona, kelnes, pora megstuku. Kadangi pagal spalvini tipa esu vasara, pagrindine spalva bus pilka. Dabar ieskau palaidiniu, noreciau kokiu rusvu, melsvu atspalviu, bet niekur nerandu. Radau pora neblogu modeliuku, bet sudetis 100 proc. poliesteris, o kaina 170 doh.gif Manau neverta pirkti tokiu schmoll.gif O geresniu nerandu, uzsiparinau visai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2010 11 11, 12:37)
As pradejau formuoti, kol kas nusipirkau viena sijona, kelnes, pora megstuku. Kadangi pagal spalvini tipa esu vasara, pagrindine spalva bus pilka. Dabar ieskau palaidiniu, noreciau kokiu rusvu, melsvu atspalviu, bet niekur nerandu. Radau pora neblogu modeliuku, bet sudetis 100 proc. poliesteris, o kaina 170  doh.gif Manau neverta pirkti tokiu  schmoll.gif O geresniu nerandu, uzsiparinau visai  biggrin.gif

Man atrodo, kad pilka su rusva nedera g.gif
Atsakyti
Aš tai nusipirkau tamsiai rudas klasikines kelnes ir tamsiai rudos spalvos striuke. Ir stop. Esu pavasaris ir dar kriause, tai nieko nerandu. Nei spalviskai, nei siluetu... verysad.gif Radau toki grazu kostiumeli, tai sijonas ne moteriskai figurai siutas, o tiesiai doh.gif
Atsakyti
Mano artimiausi pirkiniai - juodi dzinsai, balti nauji marskiniai (nes seni jau nelabai balti biggrin.gif ) ir gal kokie roziniai/ciklameniniai marskiniai.
Atsakyti
Aš nusipirkau puspaltį-striukę iki kelių su pūkais viduj didiesiems šalčiams. Nemėgstu tokių rūbų, nes storina, bet su mano gyvenimo būdu ir mūsų orais nebežinojau ką daryti, kad nešalčmiriauti. Užtat rudas smile.gif
Ir nusinarpliojau snud'ą, labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2010 11 11, 15:17)
Aš nusipirkau puspaltį-striukę iki kelių su pūkais viduj didiesiems šalčiams. Nemėgstu tokių rūbų, nes storina, bet su mano gyvenimo būdu ir mūsų orais nebežinojau ką daryti, kad nešalčmiriauti. Užtat rudas smile.gif
Ir nusinarpliojau snud'ą, labai patiko thumbup.gif

tokio daikto man irgi reikia, tik juodo arba pilko
Atsakyti
Atleiskit man blondinei mergaitės, bet Kalėda kas tas snud'as????????Gal kokį paveiksliuką būtų galima?Plyzzzzzzzz.Llabai įdomu.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2010 11 11, 14:40)
Mano artimiausi pirkiniai - juodi dzinsai, balti nauji marskiniai (nes seni jau nelabai balti  biggrin.gif ) ir gal kokie roziniai/ciklameniniai marskiniai.

ax.gif turiu baltus merškinėlius (LaRedoute), 40 dydžio. nauji, nenešiojami... biggrin.gif Vis neprisiruošiu nufotkinti savo rūbelisu ir įkelti į albumą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 11 lapkričio 2010 - 16:42