Nelabai radau pavyzdžių, nebent mergaitiškų kojinių ar šliaužtukų, nes kaip minėjau skaitėsi kad nederinama raudona su ružava...
Bet derinama... Gan įdomus rezultatas,bent man...
QUOTE(bytte @ 2010 11 04, 14:10)
Nelabai radau pavyzdžių, nebent mergaitiškų kojinių ar šliaužtukų, nes kaip minėjau skaitėsi kad nederinama raudona su ružava...
cia tokia labai tamsi ta raudona, nors akies nerezia, bet kad man labai grazu irgi nepasakyciau

QUOTE(bytte @ 2010 11 04, 14:41)
Bet aš juodos visgi neatsisakysiu... bo kažkaip jei viršus tamsus, tai apačia dar tamsesnė pas mane turi būt... nes aš griušė. O tamsius rūbus aš labai mėgstu
.

Ir aš neatsysakysiu

QUOTE(bytte @ 2010 11 04, 00:01)
*Limour man tai monitorius rodo šiltą odos atspalvį, nors į Warm autumn netempi... tai arba soft autumn arba soft summmer
. Kadangi jie giminingi, manau gali pasirinkti vienaip ar kitaip plaukus nusidažius.
*Kuom skiriasi šitos paletės
gana nežymiai, tik mėlynos jose daugiau... rudens žalios geltonesnės, o vasaros mėlynesnės... o rožinės, rudos, mėlynos tokios sodresnės... kaip kažkada rašiau, lyg šlapios. Jei kada piešei vaikystėj su guašu, tai gal pastebėjai - nupieši ryškiai, taip gražiai, o išdžiūva, ir nebėra to grožio, vo tai šlapias buvo rudens, o sausas vasaros
.

*Kuom skiriasi šitos paletės

* Ačiū. Jau kurį laiką svarstau apie plaukų spalvą. Graži gyvai ta šokolado spalva, bet man ji labiau tinka, kai šiek tiek nusiplauna. Tada ji lieka ne tokia ryški.
** Noriu patikslinti klausimą. Aš nemoku "skaityti" pačios paletės. Tarkim, kokias spalvas pasirinkti į vieną kapsulę? Pvz., noriu susidaryti darbinių rūbų kapsulę. Darbui naudojami klasikiniai rūbai (iki šiol dažniausiai būdavo juodas kostiumėlis ir balti baltinukai). Tai, aišku, itin paprasta, tačiau nuobodoka). Kurias tris spalvas reiktų rinktis iš to rato, kad jos derėtų tarpusavyje? Ar jas dar derinti prie juodo ir balto, ar jos tarpusavy turi derėti? Jei galite, tiesiog bet kokį pavyzdį parašykite.

QUOTE(svete @ 2010 11 04, 08:43)
Man tai dark summmer, nes galiu Limour lengvai isivaizduoti su pilko "lininio" atspalvio plaukais
Odyte i rausvuma man labiau negu i gelsvuma ir akys vasariskos, na bent jau mano monitorius taip rodo. Rudeniskumo priduoda plauku spalva, todel ji gali deveti ir rudeniskas spalvas dabar.

Ačiū už pagalbą įvertinant

QUOTE(bytte @ 2010 11 04, 13:41)
Mano monitorius tai rodo geltonumą, jei jos oda tikrai balta su vos vos rožiniu - tada Warm autumm
, nes jos tokios baltai ružavos... ir dar neįdegančios... arba ne taip potipį įsikirtau. Mano monitorius tai rodo Limour daugiau kaip šias . Ir plaukai manau šviesūs jai tokie tiktų
.

Labai ačiū už patarimus, aiškinuosi toliau, kaip "naudoti" paletėje esančias spalvas

QUOTE(Limour @ 2010 11 04, 14:43)
Kurias tris spalvas reiktų rinktis iš to rato, kad jos derėtų tarpusavyje? Ar jas dar derinti prie juodo ir balto, ar jos tarpusavy turi derėti? Jei galite, tiesiog bet kokį pavyzdį parašykite.

Iš to rato reiktų rinktis kažkurią tamsią, kažkurią ryškią ir dar neutralę arba surišančia kitas dvi, jei tamsi iš neutralių. Juoda ir balta irgi spalvos. Ir jums geriau juodos nesirinkt. Jei turit darbinius juodus kostiumėlius, tai nemesit gi, tai pasirinkit vietoj baltų marškinėlių kokią iš savo paletės šviesią spalvą. Kažkur buvau nuorodą idėjus, kokios spalvos kokį įspūdį sudaro... tai galim dar ir į tai atsižvelgt. Dar donstop buvo įdėjusi spalvas tinkančias kostiumėliams pagal tipus, lygtais šitoi temoi

QUOTE(agnuske @ 2010 11 04, 15:19)
man rodos sita spalva yra salta ruda, tinkanti ziemos tipui

O as niekaip neapsisprendziu ka paderint prie pilkos ir rozines (dusty pink arba net soft mauve)...Gal kokiu minciu turit?
QUOTE(puuupi @ 2010 11 04, 17:02)
O as niekaip neapsisprendziu ka paderint prie pilkos ir rozines (dusty pink arba net soft mauve)...Gal kokiu minciu turit?
tai kad sios spavos puikiai tarpusavyje dera

QUOTE(Leticija @ 2010 11 04, 15:48)
tai kad sios spavos puikiai tarpusavyje dera
jei dar butinai nori kazka iterpt as gal imciau balta arba juoda 

Na as turejau omeny kokia trecias palva galima butu paderint formuojant kapsule

puuupi gal ką iš šitų
QUOTE(bytte @ 2010 11 04, 16:26)
Aciukas