Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulė

Apklausa: Ar jums priimtinas kapsulės metodas? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(prieblanda @ 2010 10 07, 19:05)
Ein švilpt, noriu būt žiema biggrin.gif O jei palygint plaukus su nuotrauka, tai mano panašūs, tik mažiau raudonumas išreikštas, nors nėra super šaltas  g.gif  Sunku su natūraliais plaukais atspalviuose susigaudyt mastau.gif

Jei yra pikšvo ir gelsvo, panašu, kad soft summer, štai nuoroda kaip atrodo tokio tipo įžimybės, gal padės susiorientuot 4u.gif Soft summer
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 07, 17:45)
Pradėjau formuoti žiemos kapsulę, neturiu kol kas praktiškai nieko ir va šiandien pirmas pirkinys - vilnonė suknelė  smile.gif Planuoju šį mėnesį nusipirkti dar žieminius ilgaaulius ir jei pasiseks - paltą. Dar smulkmenas - šiltas pėdkelnes, kojines virš kelių, pirštines, nusimegsiu šaliką, kepurę..Kitam mėnesiui liks rankinukas, kelnės ir sijonas  ax.gif

Dontstop, o Jūs koks potipis? Beje, ar akių spalva įtakos didelės potipiui neturi?

Merginos, pasakysiu juoką: pradėjau gatvėje daugiau apžiūrinėti žmones - kas kaip apsirengę, o dauguma ar šviesiaplaukiai, ar tamsiaplaukiai apsirngę juodai... doh.gif
Kurią dieną reiks vėl visą spintą išsikraustyti, sužiūrėti ko reiktų ir kur nereikalingų daiktų atsikratyti. g.gif
Tik galvoju, ar pradėti nuo "bazinio" garderobo sudarymo, ar daryti pradžiai kokią rudens/ žiemos kapsulę... ?
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2010 10 07, 22:32)
Dontstop, o Jūs koks potipis? Beje, ar akių spalva įtakos didelės potipiui neturi?

Aš clear winter 4u.gif Turi įtakos ir akių spalva 4u.gif
Atsakyti
Nu esu tamsus ruduo, bet va nuo juodos nepabėgu doh.gif: Va kai matavausi paltą, tai vėl juodą išsirinkau... Bet įdomiausia, kad su pilka kailine apykakle jis gerai atrodė, o va su juoda nekaip...

Dar iš seniau turiu visą eilę juodų rūbų, tai žaidžiu skarelėmis ir aksesuarais. Nieko nepadarysi smile.gif

Atsakyti
Labas rytas,
Bytte teisingai pasakė, kad pilka - spalvų karalienė. Ji tinka daug kam ir galima sugalvot puikių derinių. Aš irgi deep autumn (atrodo mirksiukas.gif P), man gerai žiūrisi šokolado rudos ir pilkos derinys.
Atsakyti
Kokie batai tinka prie juodo puspalcio? g.gif reikia kako saltesniajam sezonui, galvoju dabar i kokius ziureti. su kulnais nelabai draugauju biggrin.gif bet gal is bedos kaip nors susigyvenciau... megstu ilgus batus thumbup.gif
Paltukas mazdaug toks, isivaizdavimui:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 08, 10:45)
Kokie batai tinka prie juodo puspalcio? g.gif reikia kako saltesniajam sezonui, galvoju dabar i kokius ziureti. su kulnais nelabai draugauju biggrin.gif bet gal is bedos kaip nors susigyvenciau... megstu ilgus batus thumbup.gif

Bet kokie, išskyrus rudus g.gif Ar klausimas buvo ne apie spalvą? blush2.gif
Aš galvoju pirkti taupe spalvos, o paltas gali būti, kad bus irgi juodas (jei nepavyks rasti pilko ar tamsiai mėlyno) unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 08, 11:06)
Bet kokie, išskyrus rudus  g.gif Ar klausimas buvo ne apie spalvą? blush2.gif
Aš galvoju pirkti taupe spalvos, o paltas gali būti, kad bus irgi juodas (jei nepavyks rasti pilko ar tamsiai mėlyno)  unsure.gif

Ir apie spalva, ir apie modeli mirksiukas.gif
o dar del spalvos-jau prie pilku pvz. batu, tektu derinti ir rankine g.gif bet nenoriu kaip visada visa juoda vaikscioti, jau taip atsibodo biggrin.gif tik baisu ir rizikuoti-nusipirksiu pilkus batus, niekaip nederes paskui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 08, 10:45)

Paltukas mazdaug toks, isivaizdavimui:
user posted image

Labai gražu 4u.gif

Bet kokie, išskyrus rudus  g.gif Ar klausimas buvo ne apie spalvą? blush2.gif
Aš galvoju pirkti taupe spalvos, o paltas gali būti, kad bus irgi juodas (jei nepavyks rasti pilko ar tamsiai mėlyno)  unsure.gif
user posted image

Labai kategoriška .
Tai žiūrint kokie tie rudi ax.gif , ir kokie aksesuarai - kepurė, šalikas.
Batų spalva labai patinka, norėčiau ax.gif , bet modelis man visai nepriimtinas.
Atsakyti
Aš galvoju pirkti taupe spalvos,

QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 10 08, 11:29)
Labai kategoriška .
Tai žiūrint kokie tie rudi  ax.gif , ir kokie aksesuarai - kepurė, šalikas.

Na ruda prie juodos kaip ir nederinama, ar as klystu? g.gif
Labai grazi batu spalva, bet kaip tokius priziuret, as tuoj nudauzyciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 10 08, 11:29)
Batų spalva labai patinka, norėčiau  ax.gif , bet modelis man visai nepriimtinas.

Iš mano asmeninės pozicijos, modelis netgi pavojingas sveikatai biggrin.gif Aukštakulniai+plikledis man vienas kraupesnių derinukų fear.gif
Papildyta:
QUOTE(Medėja25 @ 2010 10 08, 11:46)

Priežiūrai bespalvis batų tepalas. Jei negali taip vaikščiot, kad nenudaužytum, tai nesirink tokių batų, kur kiekvienas brūkšt-pirst sugadintų batus, nes tik nervuosies kaskart ir batus greitai teks keisti. Yra juk "saugesnių" modelių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 08, 11:27)
Ir apie spalva, ir apie modeli mirksiukas.gif
o dar del spalvos-jau prie pilku pvz. batu, tektu derinti ir rankine g.gif bet nenoriu kaip visada visa juoda vaikscioti, jau taip atsibodo biggrin.gif tik baisu ir rizikuoti-nusipirksiu pilkus batus, niekaip nederes paskui g.gif

Na modelis tai juk skonio reikalas smile.gif
Apie rankinę jau nekartosiu biggrin.gif Aš derinsiu įvairiaspalves rankines: rožinę, raudoną, tamsiai mėlyną, džinsinę, violetinę ir tt rolleyes.gif
Šita batų spalvą - viena neutraliausių,ji dera prie visko. O lyginant su juoda, turi tokį pranašumą, kad ją lengviau prižiūrėti - nesimato druskų thumbup.gif
O modelį tai ne tokį pirksiu. Ne tik kad ne aukštakulnius, o visai plokščiapadžius.
O akštakulnius žieminius jau turiu nuo pernai. jie irgi labai savotiškos spalvos - pilki su žalvario atspalviu ax.gif Absoliučiai prie visko dera smile.gif

QUOTE(Medėja25 @ 2010 10 08, 11:46)

Taip, nederinama, joks rudos atspalvis ax.gif
Atsakyti