Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulė

Apklausa: Ar jums priimtinas kapsulės metodas? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 06, 15:56)
Nebūtinai šviesint, manau, jums tiktų šaltas atspalvis, pagal tamsumą gali būti toks pat, gali būti šviesesnis.. Na man net įdomu, ką kitos pasakys, gal tik aš matau šiltą kaštoninį atspalvį, gal mano monitorius iškraipo  smile.gif

aš plaukuose (pavieniai,kur prie sklastymo) matau lyg ir pilkšvumą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 10 06, 16:30)
aš plaukuose (pavieniai,kur prie sklastymo) matau lyg ir pilkšvumą g.gif

maniskiam monitoriui pilkumas saknyse labai gerai sviecias ir sruogu prasisklaidymuose 4u.gif
tema skaitau nuo tada kai atsirado, man ji labai labai 4u.gif tik kai nestuke.gif i planus neitraukiama artimiausius 6men jokie baziniai pirkiniai, nes pakanka is svorio svyravimu ir pirmu nestumu beformiu maisu likusiu ax.gif biggrin.gif
uztat piniginei neskauda ir akiu nebado nenaudojami, bei pataikymas i dydzius neatbaido pirkinetis pirstiniu, rankiniu smile.gif sunki padetis su kepurem-skrybelem, tos kurios prie veido dera ir tinka dydis, tai tik juodos doh.gif ir nusipirkau blush2.gif siandien dar batu pasimatavu daugybe-pilku ir melynu siandien tema pasiskaicius biggrin.gif
Atsakyti
Na, jei kitos merginos mato pilkas sruogas, darom išvada, kad Ilarija yra cool summer 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

o as skaitau skaitau... Bandziau kelis testus, na padekit - kos mano tipas:)

http://www.flickr.co...N02/5059194319/

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krissty @ 2010 10 07, 15:33)
Sveikos,

o as skaitau skaitau... Bandziau kelis testus, na padekit - kos mano tipas:)

Aciu 4u.gif

vasara .. tik štai koks potipis, tai tegul pasako labiau nusimanančios ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 10 07, 15:52)
vasara .. tik štai koks potipis, tai tegul pasako labiau nusimanančios ...  4u.gif

drinks_cheers.gif
Light summer
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 07, 15:59)
drinks_cheers.gif
Light summer

O jei tokiam tipui uždėti rudus plaukus? g.gif Maniškiai nedažyti, natūraliai visokių spalvų, ir rudos, ir pilkos, ir net rausvo atspalvio priešais saulę galima rast mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 10 07, 16:06)
O jei tokiam tipui uždėti rudus plaukus?  g.gif  Maniškiai nedažyti, natūraliai visokių spalvų, ir rudos, ir pilkos, ir net rausvo atspalvio priešais saulę galima rast mastau.gif

Tadu light summer nebebus, manau soft summer. Bet jei uždėt tikrai rudus plaukus, pvz tokios spalvos, t y vientisos, be jokių pilkų sruogų, tada ruduo unsure.gif
Atsakyti
ne ruduo - light summer su netinkancia plauku spalva tongue.gif
jei ruda salta, tada gali cool summer (daugiau kontrastinga sviesi oda, akys/tamsus plaukai) smile.gif
Atsakyti
Aciu aciu, pradesiu gilintis - kaip ta light summer pabrezti smile.gif O kas tiesa, tai tikrai - as su rudais tamsiais plaukais , katastrofa biggrin.gif Kaip mama po kirpejos pasake - ne mano vaikas :DDD
Atsakyti
Pradėjau formuoti žiemos kapsulę, neturiu kol kas praktiškai nieko ir va šiandien pirmas pirkinys - vilnonė suknelė smile.gif Planuoju šį mėnesį nusipirkti dar žieminius ilgaaulius ir jei pasiseks - paltą. Dar smulkmenas - šiltas pėdkelnes, kojines virš kelių, pirštines, nusimegsiu šaliką, kepurę..Kitam mėnesiui liks rankinukas, kelnės ir sijonas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 07, 16:18)
Tadu light summer nebebus, manau soft summer. Bet jei uždėt tikrai rudus plaukus, pvz tokios spalvos, t y vientisos, be jokių pilkų sruogų, tada ruduo  unsure.gif

Ein švilpt, noriu būt žiema biggrin.gif O jei palygint plaukus su nuotrauka, tai mano panašūs, tik mažiau raudonumas išreikštas, nors nėra super šaltas g.gif Sunku su natūraliais plaukais atspalviuose susigaudyt mastau.gif
Atsakyti