Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulė

Apklausa: Ar jums priimtinas kapsulės metodas? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
4u.gif ačiūūū... tai teisi, kad ruduo... Bet visgi manau, ne deep, gal soft autumn (mano akys pilkšvai žalsvos).

Aišku iš to išplaukia kiti klausimai smile.gif Kaip suprantu, man juodą spalvą reikėtų vengti. O kaip tada su avalyne, rankinėmis??? Šimtą metų avėjau rudą avalynę, ir taip noriu dabar juodos doh.gif nebegražu man ruda lotuliukas.gif

Nair dar klausimas (neviską iš temų perskaičius, bet yg užkliuvo už akių kalba apie džinsus). Kaip su džinsų spalvomis? irgi derinti geriau???

cool.gif dievulėliau, kiek darbo ir galvos skausmo nusimato lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 14 spalio 2010 - 09:05
QUOTE(Violeta* @ 2010 10 14, 09:56)
Zomšiniams tikrai neužtenka...Pirmąkart reikia gerai sočiai impregnuot visus odinius
ir zomšinius, ypatingai siūles..Po impregnavimo pirmojo siūloma parą nedėvėt...Paskui ką jau - nešiojam, parėjus jei purvini, purvą nuvalyt reikia, jei drėgnesni, padžiovint reikia .t.y. nieko spec nedaryt man atrodo, leist savaime išdžiūt kambario temp, nes ant radiatoriaus ar kur kitur padžiovus gali klijuota dalis atšokt..batų tepalu patepliot karts nuo karto, zomšinius pašukuot...keist batus reikia, ne diena dienon tuos pačius nešiot..

daugiau nebežinau gudrybių..

gal kas žino, kaip iš zomšo dėmes išimt baltas druskų? be to, kokiu oru sau leidžiant nešiot zomšinę avalynę? Šiandien Vilniuj, pvz, nelyja, bet drėgna..Purškimas toks yra..tai galima zomšą dėvėt ar ne? o per sniegą kaip su zomšu, tai neįsivaizduoju... g.gif

Aš tokiu oru aviu zomšą ir per sniegą taip pat blush2.gif Bet dėl impregnatoriaus neaišku g.gif Kaip dažnai purkšt unsure.gif Prisipažinsiu, iki šiol purkšdavau tik kartą prieš sezoną blush2.gif
Atsakyti
Aš tokius turiu zomšinius su pašiltinimu geru, ilgus, patogius labai..tai savaime peršasi mintis, kad jie skirti šaltu oru dėvėt. Na, tai impregnuodavau kas porą trejetą savaičių, o tuose tarpuose tik pašukuodavau ir dar zomšai skirta priemone papurkšdavau silpnai..dabar batus išsitraukiau - puikios būklės, jei ne tos nelemtos druskos dėmės. Tai va ir iškyla tas kls kaip dėvėt, kad nesusigadintų..
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 14, 10:05)
Aš tokiu oru aviu zomšą ir per sniegą taip pat  blush2.gif  Bet dėl impregnatoriaus neaišku  g.gif  Kaip dažnai purkšt  unsure.gif  Prisipažinsiu, iki šiol purkšdavau tik kartą prieš sezoną  blush2.gif

geroje batų parduotuvėje, manau, surasi atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 10 14, 10:13)
geroje batų parduotuvėje, manau, surasi atsakymą 4u.gif

Tai vat, kad klausiau vakar pirkdama, bet mergaitė pardavėja tik pasiūlo priemones ir paskaito iš etiketės unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Ninin @ 2010 10 14, 10:03)
4u.gif ačiūūū... tai teisi, kad ruduo... Bet visgi manau, ne deep, gal soft autumn (mano akys pilkšvai žalsvos).

Aišku iš to išplaukia kiti klausimai smile.gif Kaip suprantu, man juodą spalvą reikėtų vengti. O kaip tada su avalyne, rankinėmis??? Šimtą metų avėjau rudą avalynę, ir taip noriu dabar juodos  doh.gif nebegražu man ruda  lotuliukas.gif

Nair dar klausimas (neviską iš temų perskaičius, bet yg užkliuvo už akių kalba apie džinsus). Kaip su džinsų spalvomis? irgi derinti geriau???

cool.gif dievulėliau, kiek darbo ir galvos skausmo nusimato  lotuliukas.gif  bigsmile.gif

Jei nebegražu ruda avalynė, rinkitės kito atspalvio, bet kam ta juoda? Jei nieko kito juodo neturėsit, juodi batai ar rankinė "iškris iš konteksto" unsure.gif
O džinsai tai manau bet kokio atspalvio tiks irnesakyk.gif
Atsakyti
Purkšt, kaip man kažkurioje parduotuvėje paaiškino, priklausomai nuo oro - kuo šlapesnis, tuo dažniau. Tarkim kai lyja, tenka brist net, šlabdriboi maknot - tai kas savaitę. Išties vanduo turi nesigerti į batus, kai ima gertis, tada jau ir purkšti.
Iš zamšo ir kitų batų druskoms išimti yra spec purškalas, batų parduotuvėse kur prekiauja visokiais purškalais ir tepalais būna. Vieni salamander, o kita firma pavadinimo nepamenu, šiek tiek pigesni, bet veikia vienodai. Zamšą reikia valyti sausą, toks šepetėlis guminis yra, džiovinti ant radiatoriaus negalim, bet aš vis tiek statau šalia bent. O jau nuvalytus nupurkšti, tada druskos neįsigeria (dabar yra impregnatoriai su apsauga nuo druskų). Jei nesušlapo, o tik išsitepė, tai tuo šepetuku perbrauki ir viskas. Galim valyti ir labai kietu dantų šepetėliu (tokiu papigiai). Man zamšas pats tas, patinka kad nereikia kiekvieną kart į gatvę einant blizgint ax.gif .
Su džinsų spalvom, taip nieko ir neišsiaiškinau unsure.gif . Manau reikia žiūrėt kokios paletės mėlyną bei žydrą atitinka. Man atrodo tie į violetinuma - rudens, su dangiškos žydros atspalviu - pavasario, o visi pilkšvi, mėlyni, išblukę, tamsūs - vasaros... žiemos tikriausiai ryškiai mėlyni, klasikiniai lee...
Jei deep ruduo, tai yra krūva soft black spalvos batų... net dažniau nei tikrai juodų. Jei sudėtumėt, pamatytumėt, kad kai kurie ne tokie juodi 4u.gif
Bet man atrodo, kad jūs irgi soft ruduo, gal kad foto tokia soft smile.gif
Atsakyti
Ačiū, Bytte, dėl purškimo, dabar žinosiu 4u.gif Ir Violetai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 14, 10:32)
Jei nebegražu ruda avalynė, rinkitės kito atspalvio, bet kam ta juoda? Jei nieko kito juodo neturėsit, juodi batai ar rankinė "iškris iš konteksto"  unsure.gif
O džinsai tai manau bet kokio atspalvio tiks  irnesakyk.gif

lotuliukas.gif kažkaip man arba juoda, ar ruda smile.gif (išskyrus kokias ryškias spalvas) kitų spalvų nematau/nemoku derinti blush2.gif Bet gal pagal kapsulės metodą ir prisiderinčiau, kad tiktų daug kam g.gif

O baziniai rūbai 1 spalvos turi būti, ar gali būti kelių (bet tada reikėtų jas irgi derinti?) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2010 10 14, 10:49)

O baziniai rūbai 1 spalvos turi būti, ar gali būti kelių (bet tada reikėtų jas irgi derinti?)  ax.gif

Visas garderobas turi būti 2 - 3 spalvų, iš kurių 1 tamsi, 1 šviesi, 1 papildoma ryški. Kažkaip logiškai peršasi, kad bent šaltam sezonui batai geriau tamsios spalvos (nors aišku nebūtinai, tai ne taisyklė)
Atsakyti
sveikos, 4u.gif

netycia uzklydau is sia temele ir susidomejau ax.gif bandziau atpazinti savo sezona, bet nesigauna, gal padesite man? 4u.gif

as bandziau pagal akiu spalva ir natur.plauku spalva, bet pagal akis ( zalios) esu siltas pavasaris arba siltas ruduo.

pagal plauku spalva (tamsiai ruda) esu "Deep Winter or a Deep Autumn" ..

tai kaip cia? g.gif
Atsakyti
Prisijungiant prie diskusijos apie zom6inius batus - turiu žieminius jau 5 sezoną, nešioju kai būna labai šaltos dienos ar į gamtą, nes jau modelis pasenęs truputėli. Druskas švelniai užmaskuoju su batų tepalu.. per sniegą vaikštau drąsiai, nė biški neperšlampa 4u.gif

O dabar noriu pagalbos: praeitoje temoje buvot įdėjusios rūbų kapsulę-derinuką iš internetinio psl, kur gali rubelius susikomplektuoti. Ten buvo toks labai gražus pilkas susiaučiamas megztukas, bet niekaip neradau to derinuko.. gal bent puslapį kuri atsimenat ?
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2010 10 14, 11:38)
Prisijungiant prie diskusijos apie zom6inius batus - turiu žieminius jau 5 sezoną, nešioju kai būna labai šaltos dienos ar į gamtą, nes jau modelis pasenęs truputėli. Druskas švelniai užmaskuoju su batų tepalu.. per sniegą vaikštau drąsiai, nė biški neperšlampa  4u.gif

O dabar noriu pagalbos: praeitoje temoje buvot įdėjusios rūbų kapsulę-derinuką iš internetinio psl, kur gali rubelius susikomplektuoti. Ten buvo toks labai gražus pilkas susiaučiamas megztukas, bet niekaip neradau to derinuko.. gal bent puslapį kuri atsimenat ?

Šis megztukas daug kam patiko, bet jis nei pilkas, nei susiaučiamas, tai gal ne tas unsure.gif
Beje, analogišką mačiau ar tai Lindexe, ar tai Seppaloj 4u.gif
Atsakyti