Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulė

Apklausa: Ar jums priimtinas kapsulės metodas? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 13, 11:40)
Soft summer turi plaukuose ryžumo, Katie Holmes bent šitoj foto irgi jo turi  4u.gif
Ooo, mes irgi kopinėjam į kalnus  drinks_cheers.gif Turim ir spec batus kalnams, bet nebandžiau jų žiemą avėt g.gif  Gal tada man nė nereikia sniego batų  biggrin.gif

Aš irgi tūriu ryžumo, prieš saulę ypatingai šviečia, tai ir aš tada sof o ne cool summer g.gif
Papildyta:
O kaip su cool summer priskirtai Paulinai Porizkovai, argi ji neturi ryžumo?

http://www.prettyyou...elebrities.html
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2010 10 13, 12:42)
Aš irgi tūriu ryžumo, prieš saulę ypatingai šviečia, tai ir aš tada sof o ne cool summer g.gif

Prieš saulę ryžumo turi net varnos juodumo plaukai biggrin.gif
Man tai jūsų atvejis, Ilarija, yra kažkoks neaiškus blush2.gif Prisipažinsiu - nežinau, koks jūsų tipas. Ir taip, ir anaip žiūrėjau abidvi nuotraukas ir nieko neišžiūrėjau blush2.gif

Paulina tikrai ant ribos, aš nežinočiau, prie kokio potipio ją priskirt, ar prie soft, ar prie cool unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 13 spalio 2010 - 11:49
QUOTE(Ilaria @ 2010 10 13, 11:32)
Sakykit, kaip js cool summer nuo soft summer atribojat g.gif  Pagal plaukų tamsumą? Kodėl Katie Holmes ne cool summer:

http://www.prettyyou...elebrities.html

pagal žmogaus "šiltumą" arba "šaltumą". Cool summer - pats šalčiausias potipis, jame nėra jokių šiltų spalvų, gelsvų sruogelių plaukuose, oda turi pilkai melsvą atspalvį, akys šaltos, pilkšvos, be jokių ten geltonų inkliųzų. O soft summer tokia drungna, jos plaukuose dažnai būną medaus atspalvio sruogų, akyse kažkokių gelsvų ar rusvų "inkliūzų", oda neturi to melsvumo, kaip Holmes. Jei nepasistebi tokie skirtumai, tai soft summer tinka auksas (tiesa senas), o cool - ne, na ir kitos pilkai šiltos spalvytės soft tinka, o cool su jomis atrodo pamėlus arba sušalus...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 13, 11:40)
Turim ir spec batus kalnams, bet nebandžiau jų žiemą avėt g.gif  Gal tada man nė nereikia sniego batų  biggrin.gif

jei tai specialūs originalūs kalnų batai, tada tikrai nereikia, manyčiau..nes padas pilnai pritaikytas neslysti, kopti, kalnuose gi ir vasarą sniego bei ledo gali rasti...tai ta prasme ji pritaikyti, goretex velgi yra... g.gif Aš juos deduos labai retai, pačiu bjauriausiu oru, jei sniego iki kaklo ir gaila batų čia pat nueit ar kaime viduržiemį po mišką pasivaikščiot..bet niekad kojos nešalo, priešingai, šilta, tik tiek, kad tai gan sunki avalynė..sunkesnė už įprastą avalynę, dėl pado su galingais protektoriais...tik nežinau, ar slidinėjimui jie bus pritaikomi..

Atsakyti
čia aš visą šeimą nustatinėjau ilgai... vis MB nesupratau kas toks... jis visai ne juodas, plaukai ant ribos tarp tamsaus blond ir šviesaus braun, pasakyčiau saulėj ryžas, akys mėlynos... nu tai irgi maniau gal ruduo, bet jam žydra šalta tinka (kitokių spalvų pas jį nėr)... tai galvoju gal soft summer, bet jam visai netinka visokios pilkos spalvos, ant jo visos nuskalbtos atrodo. Na ir ant juoko įkišau į žiemos paletės liniuotę... ir tiko...
Tai ką, sakau, brangusis, plaukus juodai dažysim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 13, 11:48)
Prieš saulę ryžumo turi net varnos juodumo plaukai  biggrin.gif
Man tai jūsų atvejis, Ilarija, yra kažkoks neaiškus  blush2.gif  Prisipažinsiu - nežinau, koks jūsų tipas. Ir taip, ir anaip žiūrėjau abidvi nuotraukas ir nieko neišžiūrėjau  blush2.gif

Aš pati irgi nesuprantu, man kartais atrodo, kad viskuo galiu būti lotuliukas.gif Man rodos aš labiau soft summer, tikrai ne žiema ir ne pavasaris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilaria: 13 spalio 2010 - 12:23
QUOTE(Ilaria @ 2010 10 13, 13:21)

Papildyta:
Dar viena foto, gal išsiaiškinsim:

Šitoj foto - grynai cool summer unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 13, 12:22)
Šitoj foto - grynai cool summer  unsure.gif

Ačiū, nesiblaškau daugiau 4u.gif
Papildyta:
Tai reikia daugiau mėlynos man ieškoti, o aš į ją beveik nežiūrėjau tongue.gif
Atsakyti
O kokia turi but blondine, kad jai tiktu juoda spalva? Gal galima idet nuotrauku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 10 13, 15:09)
O kokia turi but blondine, kad jai tiktu juoda spalva? Gal galima idet nuotrauku 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 13 spalio 2010 - 14:20
Aciu 4u.gif kaip supratau turi but ruda oda. Ar dar kazkas?
Atsakyti
...Matyt, ir noras šokiruoti ....visos tos nuotraukos man baisokos..
Atsakyti